Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.761
- 5.096
- 1.343
Nasıl bonservis vermiyorlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu bedava kardeşim. Mert Hakan için Sivas a oyuncunun bundan sonraki transferinde Helallik için %5, Kasımpaşa ya da yüzgörümlülüğü için %15 pay verilecekmiş. Sosa ya kirvelik parası olacakmış.Hakkaten bu Thiam'ı bonservissiz mi aldı şimdi bunlar.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservis yok filan inandırıcı değil.
Ali Koç sponsorluk sözü vermiştir , el altından vermiştir.
Rizeye de sponsor olmuştu gizliden
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer edecekleri oyuncuları başkalarına kaptırınca arkasından telefon aramalari, msj olaylarını konusucabilecek kadar seviyenin yerlere gezdiği bir yönetimden nasıl transfer bekleyebilirsin ki ?Bizim beceriksiz yönetim kimseyi satamaz, kimseyi alamaz.
En az
3 orta saha
1 kanat
1 bek
lazım.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Watford, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdoulaye Doucoure'yi isteyen Everton'dan 30 milyon pound (33.1 milyon euro) bonservis talep etti. [Daily Mail]Doucuore mi ? O ise ekle tabi.
Sözde yardım ediyorlarmış büyüklerekasımpasanın okadar mal oldugunu sanmıyorum beleşe bırakmamıslardır
ama ilginç piyasaya fiyat bile yansımadı
Hayali kadro işte. Alamayacağımız için bende Sangare'yi yazdım.Watford, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdoulaye Doucoure'yi isteyen Everton'dan 30 milyon pound (33.1 milyon euro) bonservis talep etti. [Daily Mail]