Baris Sungur

Ismail Yüksek

Mert Hakan Yandaş

Caner Erkin

Gökhan Gönül

Filip Novak

Mame Baba Thiam

Jose Sosa

Sinan Gümüş

Nazim Sangaré
Enner Valencia 
Malang Sarr

Loic Remy
Simdi objektif halde fenerin transferlerine yorumlayim:
Mert Hakan: Riza Calimbayin sisteminde, arkasinda iki tane guclu dinamo varken iyi isler yapti. Arkasinda Coffie ve Hakan Arslan varken, defansif anlamda birsey yapmadi. Sadece hucumu odanlanmis bir isim, bunu buyuk takimlarda yapmasi zor, ve buyuk takimlarda Talisca, Hagi, Alex etkisi yaratmasi imkansiz. Vasat ustu transfer diyorum, bizde asla 11 oyuncusu olmasina istemezdim, zaten bizde daha iyisine aldik ama adam ayakta duramiyor.
Caner Erkin: Pozisyon bilgisi vasat, defansi rezalet, cirkef bir oyuncu. Bizede istemistim ama sadece tek bir ozelligi var, oda cok iyi orta kesmesiydi, Canerin Ortalari gayet iyi ve katki sagliyacaktir. Ama obur taraflari rezalet.
Gokhan: Ahi gitmis vahi kalmis yorum yapmaya gerek yok.
Novak: Defansi kotu, pozisyon biligi vasat bir bek oyuncusu. Aslinda Canerin 1 tik ustu diyebiliriz. Novaki alma sebebi tamamen oyuncu o kadar gol atmaya basarabilmis icin aldi Fener. Yoksa 1-2 gol atsaydi, suan Trabzonspordaydi. Bana gore bir bek oyuncusu ilk once saglam defans yapmasi lazim, ondan sonra hucume dusunurum. Dikkat etseydiniz Trabzon maclarinda surekli bunun kanadindan geliyorlardi, cunku defansi kotu oldugu icin.
Thiam: Yeni Sow bulduk diye sevinen var, alakasi yok. Moussa Sow, Thiamdan 10 kat daha yetenekliydi ve son vuruslari gayet basariliydi. As kanat icin alinmissa, yanlis transfer. Ama yedekten katki sagliyacaktir.
Sosa: Fenerin aldiklari oyuncular icersinde tek ust duzey oyuncu diye gecer. Ama yas gelmis 35, seneye 40 mac var ve arkasinda 34 yasindaki Gustavo var. MHY - Gustavo - Sosa uclusu, dinamizim acisindan cok kotu, pas oyuncu Gustavodan baska oyniyamazlar. Ama yaptiklari transferlerin en iyisi diyebilirim, 2 sene sozlesmi var ve 2,2m euro kazanacak, son 6 ayda Trabzonda cok ama cok kotuydu.
Valencia: En son 2014 de iyi oynamis bir kanat forvet, dinamizimi var ama son vuruslari vasat. As icin alindiysa buyuk bir hata.