Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
moderden kamilden geçtim ya başka adam kalmadı mı kaliteli gidin bulun günler geçiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11 aşağı yukarı belli
Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Kılınç.. Lemina.. Moder.. Arda
Falcao.. Diagne
Hadi hayırlısı bakalım.
Okan
Linnes.. Donk.. Emin.. Ömer
Oğulcan.. Taylan.. Jimmy.. Kerem
Akbaba.. Adem
Yedeklere bak çay demle anasını satıyım.
Bizim yıllardır yaptığımız hata o zaten rengim. Yedek kulubüseni nasıl güçlendirirsin ; ilk 11 deki adamı yedeğe düşürürsün, yedekteki işe yaramaz adamın yerine banko topçu alırsın.Bu kadroda kılınç,arda ve diagnenin yerine adam alacaksın..Bu adamlar yedeğe düşecek.O zaman yedekler bir nebze iyi olur.Aksi taktirde bu kadrodan hiçbirşey olmaz.
Mantık dışıda Keşke transfer sezonu lig oynanırken olsa.O zaman rezil topçuları, rezalet oyunu görüp hemen karar verirsin.Şimdi herşey unutuldu..
Ali Koç da istermiş Remy'yiFatih Karagümrük Scuffet ve Remy alacak diye söylentiler var..
Yerli oyunculari kolay kolay begenmem ama Kerem Akturkoglu digerleri gibi duz bir oyuncu degil. Bu sezonun surpriz ismi olacak.
Emoş da duz degilYerli oyunculari kolay kolay begenmem ama Kerem Akturkoglu digerleri gibi duz bir oyuncu degil. Bu sezonun surpriz ismi olacak.
Kardeşim o parayı sen ödedin, vermek zorunda değildin. Eren Derdiyok için de durum aynı, Yekta için de, Donk için de.
Senin yönetimlerin hatalı. 13 milyon euroya Diagne'den başka forvet bulamadı çünkü.
Üstüne gittin adama da 2.3 milyon euro verdin onu da mı Paşa yaptı.

Emre Akbaba transferinde soru isaretlerim vardi, aynisi Emre Kilinc transferi icin de gecerli. Emre Akbaba konusunda hakli ciktim, umarim Emre Kilinc yaniltir beni.Emoş da duz degil