- 1 Haziran 2015
- 28.276
- 19.689
- 2.148
Bunu paylaşan kişi Hande sumertas ile arkadaş birlikte mac izlemislikleri falan da var öyle boşa sallayacagini sanmıyorum ama yanlış da olabilir
o miktarlar doğruya yakındır. biz bonusları açıklamıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu paylaşan kişi Hande sumertas ile arkadaş birlikte mac izlemislikleri falan da var öyle boşa sallayacagini sanmıyorum ama yanlış da olabilir
+Feghouli10 numara falan ıstemıyoruz kardesım mücadele edecek orta saha alın zaten elde arda ıle akbaba gıbı 10 numaradan baska yere koysan 10 kısı oynatacak herıfler var
Lemina yerine daha saglam biri alsak nasil fikir?

Jakub Moder için uğraşlar devam ediyor. Finansal Fair Play’dan dolayı bir kaç pürüz çıksa da anlaşılmaya çalışıyor. Seneye FFP kalktığı için zorunlu satın alma opsiyonu ekletebilir Polonyalı Kulüp. Eğer Moder transferi olmazsa alternatif’i hazır.Evet bitmiyor onu anladıkMustafa Cengiz: "Orta sahada transfer ihtiyacımız var. İki ayımız daha var. Galatasaray'da transfer bitmez."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğin teklifi yapmamız imkansız. FFP vardı eksiye düşerdik o şekilde alsak.Yok Renktas bu Diagneyi aldigimiz zamandi yani ayni Sezon.
Son Transfer gününde biz bunlarla Transfer görüsmesi yaptik Trezeguet i almak icin.
Orda böyle bir Teklif yaptik ve beklemeye gectik.
Onlarda kabul etmedi zaten, bunu diyorum orda bize büyük ayip yaptilar, bunu fazla kisi bilmez.
Orada niye kolaylik saglamadilar...
Serefsizler!
baronun yan çarı olmasın sakıngalasevgisi muhtemelen bir gazeteci falandır.
Baskan olayin ciddiyetini kavramamisMustafa Cengiz: "Orta sahada transfer ihtiyacımız var. İki ayımız daha var. Galatasaray'da transfer bitmez."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
baronun yan çarı olmasın sakın
Savaş Çorlu bugün canlı yayında çok emin bir şekilde bugün yarın gelecek diyordu, akşam da Ali Naci falan herkes geldiğini açıkladı. Gelememesinin, gecikmenin sebebi de pandemiden dolayı uçak bulamamışız, öyle dedi yayında.Scott piri geliyorsa bence twitterda kondisyoner yangini yapildigi icin geliyor. Onceden belli olsa 1 hafta sonra niye gelsin