kamil moderden daha iyi bir futbolcu..gelecek sene transfer sınırlaması bitiyorsa kiralık alma opsiyonuyla alınabilir..millet transferde ne dümenler çeviriyor bizimkiler kuzu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun allah bir daha düşürmesin transfer döneminde10 günlük cezam bitti herkese selamın aleyküm
sayılı gun cabuk gecer hg10 günlük cezam bitti herkese selamın aleyküm
Moder'i bilmem de bu Kamil bence asıl olay, keşke Feghouli'yi Babel'i filan bir şekilde elden çıkarıp kendisini kadroya katabilsek
Yav tspor 5 tane yabancı aldı hepsi ucuz belliki adamları takip etmişler, 1-2 tanesi çok iyi çıksa yeter ki son yıllarda aldıkları yabancılar kötü çıkmıuor. Mwakame, ekuban, sörtloth gibi...
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birsey olmamis yani. Eyvallah renktasPiri geldi bir de Moder'in kulübü direkt bu yıl satmak istiyormuş ve bonserviste ya da zorunlu opsiyonda anlaşamamışız henüz
benim hatırladığım bunlar
Bunlar sezon başı kampında şov yaparlar sonra yatarlar geçen senelerde de yaşadığımız şey.Dediğim gibi Feghouli'ye zerre güvenmiyorum geçen sene ki hali ortada çok hayal kurmaya gerek yok Feghouli ilk 11 oyuncusu olarak sezona girersek Ocak ayına kadar sağ kanat ararız bu seferde
Oyalamadan ziyade bence bu tarz girişimler hep başarısız oluyor ve yeni menajer önerilerine yöneliyoruz. Kadroda düşünülmeyenleri topluyoruz sonlara doğruPolonyalıların ikisinide alamayız bence onlar millet oyalansın diye servis ediliyor. Geçen senede böyle genç isimler çıkmıştı noldu onlara. İsmi hiç çıkmamış birini alırız muhtemeln.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğin teklifi yapmamız imkansız. FFP vardı eksiye düşerdik o şekilde alsak.
Ah güzel kardeşim ah Lemina nın sorunu tempo veya kondisyon değil, bi yazamadınız şunu ya.Scott piri , falcao ve lemina.Ne kadar güzel geliyor.Özellikle lemina canavara dönüşürse 5 kişilik oynar orta sahada.Kondisyon yiyen lemina şuan alınabilecek en iyi orta saha
''Bakasetas demedim ben olsam onu alırdım dedim'' diye çevirmiş galibaVeli Yiğit denince İbra geliyor aklıma.... Hem, Bakasetas ne yahu. Ölüm-Sıtma ilişkisi strikes

Kronik sakat mi bu adamAh güzel kardeşim ah Lemina nın sorunu tempo veya kondisyon değil, bi yazamadınız şunu ya.
Adamın kariyerinde bir sezonda en fazla oynadığı lig maçı 20 yahu yirmi! Sence o kadar sene hiç mi kamp yemedi bu adam kondisyon yüklemedi.