Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir renktas.

Ama Trezeguet i ozaman cok istiyorduk ve almak icin görüsme vardi toplam maliyet 10 Mio € .

olmadi malesef.
Olmamasının sebebi Trezeguet'in 10 milyona PL'ye gitmesiydi ve bizim de başka futbolcuya yönelmemizdi hocam. Trezeguet'i bir anlık istedik yalan yok ama sonra vazgeçmiştik. Sonra da Villa'ya gitti.

Geçen sene Nzonzi, Lemina, Seri, Babel ile ilk yarıda sıçmıştık.

2. yarıda ise Onyekuru geldi Nzonzi ve Babel gitti ve iyi çıkış yakaladık ta ki lanet olsa pandemiye kadar.

Bence kadromuz kötü değil. Lemina ile iyi tandem oluşturacak orta saha ve Onyekuru, Garry Rodriges, Bruma tarzı sol kanat transferlerinin takımı taşıyacağına inanıyorum.

Herkes karaları bağlamış ama zamanında ve iyi transfer ile ben ligi domine edeceğimize inanıyorum.

Futbol cahili hocamiz son 3 sezonda 2 kez sampiyon oldu nasil oluyor renktas?

Baskan ve yonetimi oyuncu satisi konusunda becerikli mi beceriksiz mi?
Başkan ve yönetimi oyuncu satışında rezalet.

O bahsettiğin iki sezonda kötünün iyisiydik
Öyle aman aman bir top oynamadık.
Hatta o kadar rezil bir lig vardı ki 69 puan ile bizi şampiyon yaptılar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Teklif 18/19 Sezonu yaptik renktas.
Yani ozaman Aston Villa yoktu piyasada.

19/20‘de gitti PL‘ye
Geçen sene değil miydi hocam işte PL'ye gitmeden? Ondan önceki sene zaten 5 milyon çıkış bedeli yok muydu bu adamın? Hatta vergi falan muhabbeti vardı. Vergilerle birlikte 5.750 mi ne oluyordu hatta. Öyle değil mi?

Sofiane Feghouli
Emre Kılınç
Arda Turan
Jesse Sekidika
Yunus Akgün
Jimmy Durmaz
Kerem Aktürkoğlu
Oğulcan Çağlayan
Ryan Babel

Bir takımda bu kadar çok ama bir o kadarda içi boş bir kanat rotasyonu olması normal midir ?
9 tane kanat görünümlü isim var elimizde ama hepsini bir birine vursan 0.5 kanat oyuncusu çıkmaz

Pasta kesmeye YETER!

Gecen sene Sekidika yerine Babel le devam edilse en kotu ikinci olurduk.
Taraftar baskisiyla yanlis karar verdiler.Babel skorda uretmisti oysa.Herkes Babel ve Fegouli dusman ilginc bir hal aldik.Sorunlari baska yerlerde de aramaliyiz.Nzonzi kararida feceatti.Takimin boy ortalamasi oldukca yuksekken bi gol bile atamadik.Yani suc yalnizca futbolcularda degil teknik kadroda maalesef yetersiz.

Başkan ve yönetimi oyuncu satışında rezalet.

O bahsettiğin iki sezonda kötünün iyisiydik
Öyle aman aman bir top oynamadık.
Hatta o kadar rezil bir lig vardı ki 69 puan ile bizi şampiyon yaptılar.

Pasta kesmeye YETER!
Ahmet yazdiginda bir mantik hatasi yok mu?69 puanla sampiyonluk, ligin cetin gectiginin, makasin daraldiginin vs gostergesi degil mi sencede.Bana gore Lig ne kadar zorlasirsa kalite o oranda artar.

Gecen sene Sekidika yerine Babel le devam edilse en kotu ikinci olurduk.
Taraftar baskisiyla yanlis karar verdiler.Babel skorda uretmisti oysa.Herkes Babel ve Fegouli dusman ilginc bir hal aldik.Sorunlari baska yerlerde de aramaliyiz.Nzonzi kararida feceatti.Takimin boy ortalamasi oldukca yuksekken bi gol bile atamadik.Yani suc yalnizca futbolcularda degil teknik kadroda maalesef yetersiz.
Babel günah keçisi ilan edildi, bu kadar da gömülecek bir oyuncu değil. Forvetsiz kaldigimiz maçlar da forvet de oynardı. Sene sonu avrupa şampiyonası var kalırsa yatışa geçmez oynar. Feghoulidense babel kalsın.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene değil miydi hocam işte PL'ye gitmeden? Ondan önceki sene zaten 5 milyon çıkış bedeli yok muydu bu adamın? Hatta vergi falan muhabbeti vardı. Vergilerle birlikte 5.750 mi ne oluyordu hatta. Öyle değil mi?

Ozaman Aston Villa niye 10 Mio € verdi renktas, cikma bedeli olsa.
Haberlere pek inanma.

Benim bilgime göre 18/19 Sezonu - 10 Mio €luk bi Paket yapiyordu toplam maliyeti.

1 Sene sorna yani 19/20‘de PL‘ye gitti zaten.

Belki satin alip satacaklardi, ozaman Aston Villa belki 20 Mio € verirdi, kim bilir.

Benim bilgim böyle, Türkiyede her kafadan bir ses cikiyo genelde zaten yalan ve yanlis haberler.

Zaten böyle seylerde cok zayif kaliyoruz

Ahmet yazdiginda bir mantik hatasi yok mu?69 puanla sampiyonluk, ligin cetin gectiginin, makasin daraldiginin vs gostergesi degil mi sencede.Bana gore Lig ne kadar zorlasirsa kalite o oranda artar.
Ligin çetin geçtiği filan değil.
büyük takımların, küçük takımların seviyesine indiğinin göstergesidir.

Kendi sahanda Küme düşme hattında 10 kişi kalmış Ankaragücüne 2-0'dan puan vermek ligin çetin geçtiği anlamına gelmez tam tersi ne kadar rezalet bir futbol oynadığımız anlamına gelir.

Bunu kadro değerlerimizin 5-6 sene öncesine oranla çok çok düştüğüne bakarakta anlayabiliriz.

Pasta kesmeye YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt