Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstikrarlı olduğun tek nokta boş yapma, kendini bişey sanıp ona buna sallamak sonuç olarak o salladiklarin yanında koca bir hiçsin ama sallamak bedava göm sabah akşam göm ama çıkıpta sonra fegh arda emre Kerem vs gol atıp şampiyon olursa da aynı kelimeleri soylede inandırıcı olsun bari
:crushed::crushed::crushed::crushed:

Nerdeyse 10 yıllık Digitürk üyesiyim eğer leminayi da kaptirirsak üyeliğimi yeniletmemeyi düşünüyorum. Bunca yıldır ilk kez kurdum bu cümleyi mesele mensahin leminanin elzemligi değil 2. Kez başkan basın toplantısında isim verdi hadi mensahta çok boş muhabbet yaptı sonradan kivirdi teklifimiz yok diye bunu nasıl izah edecek merak ediyorum tabi haber gerçekse..

93CC85B578F72B101A75A38389BAF952_750x422.jpg

- alıntı ---

beşiktaş, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. öncelikle bernard mensah transferiyle ezeli rakibi galatasaray’a çalımı atan kara kartal, şimdi de mario lemina’yla anlaşarak ikinci çalımı attı. gabonlu yıldız ve kulübü southampton'la kiralık olarak anlaşan siyah-beyazlılar; yıldız oyuncu için 1.3 milyon euro’yu gözden çıkardı.

beşiktaş’la ilk görüşmede masaya oturan lemina’nın, siyah-beyazlı yöneticilerin bu teklifine anında evet dediği öğrenildi. transfer, herhangi bir aksilik olmazsa; resmi imzaya kalacak.

--- alıntı ---

kartal yiğit - asist analiz

😁😁😁

Bu twitter’da son günlerde ortaya çıkan @galatasevgisi hesabı normal bir hesap değil.

100% bir yöneticinin oğlu ve ya yeğeni olduğunu düşünüyorum.

Yoksa Scott Piri’yi ilk yazan kendisi. Polonyalı futbolcuları yazan yine o. Adam her şeyi biliyor. Lemina’nın 1.400.000 değil 2.250.000 istediğini israrla yazıyor.

Takip etmekte fayda var.

herkes gitsin herkes kötü 2 senedir şampiyon olman kimin umrunda hayatta biraz dönün aynaya bakın siz hangi noktadasiniz 10 yıl önce hedefiniz neydi hayatta kusursuzluk diye birşey yok hayalperest çok bilmiş boş yapan egoistler var 2 koyunu gidemeyecek adamlar herkesi gömüyor ya neyse ...

bosa yoruyorsun kendini hocam,bos beles mutsuz tipler.yazarak duzeltemezsin bunlari,birak sabah aksam debelenip dursunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt