Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ve Belhanda ile 9 ar yıllık mı sozlesme imzaladık biz?

Kim ne derse desin.Lemina da Beşiktaşa giderse epey kötu olur.Bu oyuncunun kalitesinden bağımsız.Elin 500 milyon zarar açıklayan ve hiç parası olmayan takımına iki adam kaptırıyorsan bir zahmet bırak git.

fatih hoca deseki ortasahada bartug ve abdulsamede sans vercem,buraya yabancı bi ortasaha ismi yazarsam bana ana avrat küfür edin,o kadar diyorum.hiç leminası falan umrumda olmaz.cok sıkıldım artık. leminayı ancak 3.ortasaha olarak istememe ragmen kargalarla veya fenerle herhangi bi transfer mevzusunda adımızın gecmesi beni sinir ediyo.

lerma,moder ve seriyi alsınlar bitsin bu iş.

Lemina gelirse ilk sakatliginda ortalik yangın yeri olacak ve kendisi bunu kaldiramaz.Bence büyük risk alınıyor yoğun geçecek sezon icin

Kim ne derse desin.Lemina da Beşiktaşa giderse epey kötu olur.Bu oyuncunun kalitesinden bağımsız.Elin 500 milyon zarar açıklayan ve hiç parası olmayan takımına iki adam kaptırıyorsan bir zahmet bırak git.
hadi mensah neyse de,orda mensah bize yavsadı ama lemina konusunda hakkın var

Şu atmosfere bak ya bu sezon uA tribününde kombinem vardı ilk fiorentina hazırlık maçından son ts maçına tüm maçlara gittim. Böyle bir sezon bir daha gelmez.

Maçı hatırlayıp duygulananlar için geniş özet

Anlık ruh halimiz 6.30 da soldaki abimiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt