Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sorma ya yemin ederim eskiden duyumculuğun bile gururu vardı yalanda olsa insan heyecanlanır güzel hayaller kuruyordu. Şimdi ne o duyumları verecek insanlar ne de transfer nöbetlerinin heyecanı kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizi Zülfoya mahcup edenler utansın ustat..

@Doğukan Tevfik Meriç

Benim bilgileri dogru gibi ama eksik var sadece, bonservizde anlasmisiz ama kiralik istemisiz ilk senesini birde parayi 3 ay sorna ödemek istemisiz.
Ayrintilar Rodop beyden.

Dakkika 16:20 .

Lemina gelecekse 1 orta saha daha gelmeli. Koskoca sezonu zırt pırt sakatlanan adama emanet etmeyiz umrm

Aynen öyle dostum,baskan cıkip Galatasarayda transfer bitmez diyor,sabirsizlanmayın yahu olay bu değil ki sadece transferi erken bitir kampta birlikte calissinlar,transferin son günunde 3 kisi aliyorsun sonra da Hay Allah ya ilk yarı takıma alisamadılar o yüzden böyle oldu...
Bizim apo her mac tribünde ne isin var kardesim macta git transfer görüsmelerini yap bütün sene zamanin var bizimkiler transfer sezonu acilirken basliyolarlar calismaya

Modeste'in dizinde sorun varmis ve antrenmana katilamiyormus. Doktorlar adamim dizi agriyor diye bakmislar ona, ama sorun ne oldugunu tam cözememisler.

Ve Modeste'in sözlesmesinde futbolu biraktigi an Köln'de hoca olacakmis. Öyle sözlesme imzalamisti.

Doğrudur. Ben hiç hatırlamıyorum opsiyonlu teklifi. Ama sıkıntı yok. Artık kaçtı gitti elimizden. Daha da gelmez. Bizim yönetim zoru başarıp şimdi alırlarsa bu adamı sağ kanatta Feghouli'yi göndermeleri gerek. Çünkü Trezeguet sprinter değil Onyekuru, Bruma ve Garry türünde olduğu gibi. En az bir kanadın sprinter olması gerek. He keşke iki kanat da sprinter olsa da şu anda imkansız görünüyor.

PSG gibi olcak, haklisin
Mbappé Sprinter!
Neymar Tekniker!

Öyle cok iyi oluyor.

Bizimkiler kimseyi gönderemez, kaldilar artik oynasinlar baska care yok .

Lemina sakatlanıp oyundan çıktıktan 20 saniye sonra story atan adam çokta kafaya takmayın ne dedi diye. 2-3 güne belli olur zaten :)

benim agrıma giden capsız rakiplerle düştüğümüz saçmasapan durumlar ve transfer konusundaki basarısızlık.bu sene var asıl fırsat rahat sampiyonluk için,farkında değller.trabzon yeni bi kadro kuruyo,basaksehirin ffp durumu sıkıntı.bjk ve fenere girmiyorum bile,onlara girecekler zaten sezon boyunca bişeyler

bizim için bu sezonki rahatlıktan kastım zorunlu opsiyon yolu ile gercekleştireceğimiz transferler ve fatih hocanın pandemiden önceki 10 haftalık periyotta oynattıgı oyunu en iyi hale getirebilme durumu,düşüncesi.

Lemina için geçen sene bonus falan hariç 3 milyon masraf ettik en kritik maçlarda Ömer oynadı puan başı falan varsa tamamen zarar.Yonetimin daha istikrarlı birini alacağını bilsem istemem ama alamazlar alamadıkları için leminaya döndüler

Çer çöp ne varsa topladılar yav rahat ol. Biz her zaman böyleydik değişen bir şey yok.
yok o konuda hemfikirim abi,ben bunlarla aynı transferde adımızın zerresi geçmesin istiyorum.mensahtır,leminadır sıkıntı degil.alsınlar ama bizle adları anılmasın.

+şunu ekledim alıntı yaptıgın yoruma sonradan
''bu sene var asıl fırsat rahat sampiyonluk için,farkında değller.trabzon yeni bi kadro kuruyo,basaksehirin ffp durumu sıkıntı.bjk ve fenere girmiyorum bile,onlara girecekler zaten sezon boyunca bişeyler
bizim için bu sezonki rahatlıktan kastım zorunlu opsiyon yolu ile gercekleştireceğimiz transferler ve fatih hocanın pandemiden önceki 10 haftalık periyotta oynattıgı oyunu en iyi hale getirebilme durumu,düşüncesi''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt