Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bir çok duyumlarla takipçi kasan saçma sapan siteler burayı takip ediyor bir renktaş lemina bizi instdan takip ediyor mu diye soruyor aradan az zaman geçiyor bir site lemina Galatasarayı takipten çıktı diyor

19/20 GS, 20/21 GS'yi izliyor

1597824958808.webp

O geldi. bu gitti, kaçtı hepsine eyvallahda bir kerede hazırlıklar başladığında oyuncular kampa yetişsin. Hocaya bu konuda hak veriyorum. Ligin 3. 4. haftası oluyor biz hala yeni oyuncu alıyoruz. Tam kadro olmamiz coook coook uzun sürüyor. Galatasarayda transfer bitmez goygoyunu bırakıp Galatasarayda transferler zamanında yapılıra gecsek çok güzel olacak.

Sabah gazetesinde gördüm. Monaco bize Keita Balde'yi bize önermiş. Mümkünati varsa alalım. Acaba kac para maaş alıyor

Monaco'nun yeni teknik direktörü Keita Balde'yi kadro da dusunmuyordur

çalım manyağı oldu bizim yönetim. bir transfer sezonunda anca bukadar transfer çalımı yenebilir,dünya rekoru. işin kötü yanı şikeciler yetmedi bi de menemenci tinercilerden bile üst üste çalım yemeyi başardılar.

Son düzenleme:
Fatih terimin sirf sevgisini ve bağlılığını gosrermek niyetiyle 2018in ikinci donemin icin attigi 1905tl lik imzayi anlayacak yurek olmadigindan,karaktersiz ve donek herifleri camialarina kabul edenlerin bu mevzuda alcalmasi normaldir

çalım manyağı oldu bizim yönetim. bir transfer sezonunda anca bukadar transfer çalımı yenebilir,dünya rekoru. işin kötü yanı şikeciler yetmedi bide menemenci tinercilerden bile üst üste çalım yemeyi başardılar.

Leminayı kargalar geçen sene istemişti, ama biz kapmıştık. Kolpa basın yazdımı çalım malım diye? Yavşakların gazına gelmeye değmez

Gündemde bir başka Jakup varken bilmem hatırlar mısınız...
D.ö döneminde de bir Jakup beklemiştik
jakup blaszczykowski
Güya grosskreutz ile beraber gelecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt