Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Baskan Kamil ve Jakub icin ne dedi
cevap vermedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskan Kamil ve Jakub icin ne dedi
Gala Sevgisi onaylamış başka bi bilgi yok
Uzun yolu sevenlerdenim renktaşBu da eziyet vallahi cidden gidiş-geliş.Benim uçak 30 saat civarı sürmüştü.Ucuz diye almıştım aktarmalarda perişan olmuştum.Helal valla ordan buraya gelmek büyük iş yani.
Gala Sevgisi onaylamış başka bi bilgi yok
Babel seneye EURO 2021'de yer almak icin oynayabilecegi bir takima gitmek ister. Ha bizimkiler eger devam etmek istiyorsa odesinler 2 yilda 5 milyonu.
Ben de seviyorum hocam da uçakla olmuyor cidden.Çok daraltı basıyor üstüne aktarmalarda dur kalk orada bekle falan insan perişan oluyor cidden.Yoksa arabayla falan ben de severim.Uçaktan korkun yoksa bile okyanus ister istemez insanda uçak korkusunu tetikliyor.Uzun yolu sevenlerdenim renktaş![]()
Yeni bir duyumcumuz oldu sonunda yani
Babel seneye EURO 2021'de yer almak icin oynayabilecegi bir takima gitmek ister. Ha bizimkiler eger devam etmek istiyorsa odesinler 2 yilda 5 milyonu.
%999 yalanSporcope
@sporcope
·
2s
Galatasaray, Jakub Moder ve Kamil Jozwiak ile imza aşamasına geldi.
Galatasaray'ın teklifleri:
Moder: 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma
Jozwiak: 1.5 milyon Euro kiralık + 3 milyon Euro zorunlu satın alma (
Hürriyet)
Bu doğru mu?
Premier ligde kadrodışılar belli olunca kiralayacağız.Ciddi ciddi 4 Ekim'de falan yapacağız transferleri. 11 Eylül'de ligler başlıyor. 6. ya da 7. maça yetişir artık. Hiiiç aceleye gerek yok hatta Ocak ayında yaparız ne olacak.
Orada ne zaman?Premier ligde kadrodışılar belli olunca kiralayacağız.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kalan mukavelesi 1+1 olsa gerek
inş FULHAM ister ve gider kendisi