- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Baba erzurumda mi ligde bu senehatay ve erzurum iyi takviyeler yapıyor
karagümrük napıyor bilmiyorum ama hurma işini bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba erzurumda mi ligde bu senehatay ve erzurum iyi takviyeler yapıyor
karagümrük napıyor bilmiyorum ama hurma işini bilir
Ewet sergBaba erzurumda mi ligde bu sene
Bence transferde ki durumun Covid ile alakası yok.Herkes önceden planlamasını yapmış iyi kötü.Ben Şampiyon oldugumuz sezonlarıda biliyorum.Takıma son gun yapılan transferleri falan.6 ay forvetsiz oynadık.Beceriksizler işte.Corona olmasaydi totem yapmama bile gerek yoktu bu sezon.corona ve sakatliklar bitirdi bizi
Transferi mi dedim ben fatih?sampiyonlugu diyorum. Her şampiyonluga oynadigimizda 6 hafta bilerek ceza aliyorum ben.Bence transferde ki durumun Covid ile alakası yok.Herkes önceden planlamasını yapmış iyi kötü.Ben Şampiyon oldugumuz sezonlarıda biliyorum.Takıma son gun yapılan transferleri falan.6 ay forvetsiz oynadık.Beceriksizler işte.
Terim, zorda kalıp Diagne'yi 6'ya çeker yine oynatmaz Abdulsamed'i ne anlatıyon sergiAbdulsamed sart 6 numaraya,sans bulmalı maclarda.bartug da 8 gibi oynayabilir hazirlik maclarinda.deneyecegiz mecbur,transfer yok
Bizde bilyoz,hocanin yapmayacağıni.yazyoz iste,keyfine bakTerim, zorda kalıp Diagne'yi 6'ya çeker yine oynatmaz Abdulsamed'i ne anlatıyon sergi
biz de uzulmedik degil