Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadou ve flerquin tarzi biri lazim.yedegi abdulsamed olsun hadi.iki iyi 8 numara ki bunlardan biri 6 da oynamali.hadi cimbomum be

Hocayı eleştiriyoruz, hataları var ama bu transfer dönemi şu ana kadar yönetime yazar. Sezon içerisinde alınacak kötü sonuçların bir numaralı sorumlusu bu beceriksizliğiyle yönetimdir.
öncekiler de yönetime yazar. şl ye forvetsiz gidilmesi,modeste,alan,pato skandalı,diagne kazığı,falcao eziyeti.say say bitmez. çoğunda da başrol abdurahim albayrak,yan rollerde yönetim

allahtan her gun bi mac oluyo rusya ligi falan da basladi yoksa şişe begenmeye baslardim
:):)

sıkıntıda olan valenciadan bari oyuncu alalım

öncekiler de yönetime yazar. şl ye forvetsiz gidilmesi,modeste,alan,pato skandalı,diagne kazığı,falcao eziyeti.say say bitmez. çoğunda da başrol abdurahim albayrak,yan rollerde yönetim
Harbiden fatih hocaya yazik ya,hocayi tonla eleştiresim geliyo.Ama bu yonetimin yaptiklari aklima gelince adama kiyamiyorum

S.a.

24 saat ban yedim, geri geldim hala bir gelisme yok. :rolleyes:

Üstüne üstlük bir de lemina karga olmus.

10-11m yazanlar zaten hayal goruyor, 5/6 milyona satisina onay verirler.

Yalnız hemen herkeste Moder gelirse ortasahaya büyük bir transfer olacağı kanısı var. Öyle sezdim. Moder seviye atlatmaz. Sadece Potansiyelli bir genç. İyi işlenirse, seviye atlar. Seviye atlarsa büyük bir transfer olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt