Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka sürekli harcama limitinden bahsediyor..Bunun meali şu;

Ben limitim olmasına rağmen transfer işini beceremiyorum, siz limitsiz olmanıza rağmen sürekli transfer yapıyorsunuz, beni zor durumda bırakıyorsunuz... Demektir.

Acizliğinin ve beceriksizliğinin dışa vurumu..

hayır

Başkan iyice hastalığın duygusalligina girmiş.Sacma sapan konuşuyor.Bence biraz susmali

Sayın Cund,

Ne Hayır mı?

fbnin transferleri neden beceri olsun ki
mhy yi istesek alırdık ztn diğerlerine de ihtiyacımız yok
orta sahaya takviye yapıp işi bitireceğiz onun için de plden fln kiralık kovalıyoruz yahut eldeki maliyetli herifleri dehleyip bütçe yaratıp bonservisli adam alacağız bunlar da zaman gerektiriyor
yoksa caner novak gökhan sosa gibi heriflere bizim daha fazla verecek paramız var ama ihtiyacımız yok. elabdelouiyi aldık kaç ay öncesinden örneğin. herifler 45 yaşındaki gökhana b ihtimal aynı parayı verdi

Ben limitim olmasına rağmen transfer işini beceremiyorum, siz limitsiz olmanıza rağmen sürekli transfer yapıyorsunuz, beni zor durumda bırakıyorsunuz... Demektir.

istekleri kadar adam alsınlar limiti aştıklarında lisans çıkartabileceklermi önemli olan o

Sa

Screenshot_20200819-161946_1.webp

Hayir, ben limite uymaya calisiyorum siz paralari leylaya basip agliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt