Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yatıyorum, iyi nöbetler. Yarın hiçbirşey olmaz, Cuma'dan önce hiçbirşey olmaz daha doğrusu.

kafayı yedik bu olaydan ötürü ya.uykudan uyanır uyanmaz tele bakıyorum mesaj varmı olumlu yada olumsuz diye.ne transfermiş beah anamızı ağlattı kaç gündür

avustralya açık başladı renktaşlar eurosport veriyor maçları ben biraz gidip hem hava alayım hemde şu transfer olayından çıkayım biraz

Objektiv düsünelim bir hele.

Siz sneijdersiniz.

2 sene önceye kadar uefa tarafindan en iyi orta saha oyuncusu secildiniz ve ayni yilda fifadan en iyi 3 orta sahasindan birisi.

Inter ile madi sorunlar yasamasaydi halen orda banko oynuyor olacakdi.

Türkiye ligi avrupada hele hele sike sürecinden sonra pekde marka degeri yüksek bir lig degil. bide bunun üstüne ülkemizde bir yayin kurulusu varki maclari yurt disina satmak nyietinde degil. yani kimse takip edemiyor ligimizi.

yasiniz daha 28.

Vallah bende baya bir düsünüp tasinirdim bu transfer icin.

Yok yarın gelecek, imza atacak, yok Milano seferi olacak deniyordu ama herhalde bu süreçteki en durgun gün oldu. Hadiyin iyi geceler, bu gece bir şey olabileceğine inancım %0 :)

Albayrak Sneijder ikna etsin, ben Yolante yengeyi ikna ederim.

Objektiv düsünelim bir hele.

Siz sneijdersiniz.

2 sene önceye kadar uefa tarafindan en iyi orta saha oyuncusu secildiniz ve ayni yilda fifadan en iyi 3 orta sahasindan birisi.

Inter ile madi sorunlar yasamasaydi halen orda banko oynuyor olacakdi.

Türkiye ligi avrupada hele hele sike sürecinden sonra pekde marka degeri yüksek bir lig degil. bide bunun üstüne ülkemizde bir yayin kurulusu varki maclari yurt disina satmak nyietinde degil. yani kimse takip edemiyor ligimizi.

yasiniz daha 28.

Vallah bende baya bir düsünüp tasinirdim bu transfer icin.

Ben Sneijder olsam ve kariyerim düşünsem, gerekirse maaşımı düşürerek daha iyi liglerde oynarım. Madem daha yüksek fiyata, kaliteli ligte oynama imkanım yok. O zaman maaşımda biraz fedakarlık yaparım. Adamın istediği ücretleri karşılayamam diye Liverpool teklif bile götürmedi.

Türkiye'ye gelme konusunda terredütlerini anlıyorum ama bizim de bu kadar bekleme lüksümüz var mı? Yönetim işi gücü bıraktı bu transferler uğraşıyor.Bir ay içinde CL maçları başlayacak, sol bek ve stoper ihtiyacımız karşılanmadı. Semih ve Dany'den biri sakatlansa ne olacak mesela kimse düşünmüyor. Tamam Sneijder düşünsün taşınsın da biz de öbür eksiklerimiz tamamlayalım bir zahmet. Burada biraz da hata yönetimde.

Sneijder, Stoper,Sol Bek, Kanat gelmicek.

Sneijder+Sol Bek olur...

louis-nicollin-le-president-du-mhsc-a-explique.jpg

adamdaki altinlar ile sey gibi duruyor biraz ..ee hehe pesolar gibi

Gerçekten artık biraz düşününce bu Sneijder transferinin ilk tercih olacağı gelmiyor aklıma. Stoper ve sol bek ihtiyacımız var. Yarın bir gün hoca çıkıp Stoper ve Sol Bek almadılar derse ben hocayı eleştiririm burada. Sende taraftar gibi oturup Sneijder'i beklemeyeceksin. Tepkini vericeksin bir noktada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt