Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

su irmak kazugun aciklamalarini nasil dinlerim

Arkadaslar biliyoruz ediyoruz, dalga gecercesiye mesajlara gerek yok bence, ben Foruma girmiyorum cok sif günlerdir taraftarlarin merak ettigini kafalarinda soru isaret oldugunu kandirildigini biliyorum, ben dahil.

Sizinle de bu özel durumu, yasadigimi paylastim. Pisman etmeyin lütfen, niyetim iyiydi cidden ayip ediyosunuz.

Kardesim her kaynak aynisini gösteriyo ve söylüyo bize. Sen yok öyle sizi oyaliyo deme bence kendi bildigini okuma. Hem Inter gerizekalimi biz Sneijdere sorun cikariyoruz biz adiyiz desin?

Mantikli yorum yap lütfen.

Eee yazdigimi anlamadiysan biraksaydin yorumu bari :SS:

Selam beyler,

sizi sevindirecek birsey paylasmak istiyorum,

ben almanyada yasiyorum. Günlerdir bu forumu takip etmekteyim cidden bizim taraftarlara aciyorum. Ben dahil herkes, taraftar olarak bu Sneijder transferini konusuyoruz merakla bekliyoruz.

Sizler nöbet tutuyorsunuz, TV deki sahtekar cigerleri bes para etmez yorumcular haberciler insanlar resmen bu konuyu reyting icin kullaniyo ve bizleri aptal yerine koyuyolar. Yöneticilerimiz cidden cok zeki.

Belli ki Ünal Baskanimiz gibi zeki aydin bir insanin emrinde calisiyo hepsi. Imza atana kadar BITTI demek yok. Okadar! Cok akilli cok zekice bir taktik. Ama her kafadan bir spekulasyon cikiyor. Neyse, gelelim konuya. Ben almanyada yasiyorum. Benim halamin oglu Hollandanin Waalwijk takiminin U19 alt yapisinda oynuyor. Kendisi Wesley Sneijderin kardesini cok yakindan taniyor. Cok yakindan derken abartmak gibi olmasin, görüsüyolar taniyolar birbirlerini, aralarinda bir diyalog var ve oluyor zaman zaman yani simdi yalan konusmak gibi olmasin. Kuzenim Besiktasli ve bu konularla ilgilenmez pek. Kendisi futbol oynuyor, yüksek de oynuyor ama pek ilgilenmez liglerle olanlarla dönenlerle, takipci degil yani sif kendi futboluna bakar. Israrla kendisine 2 gün önce dedim ki Rodneye bir yoklama ceksin. Tamam abi dedi ve o öyle kaldi. Nitekim bana bugün haber geldi kendisinden. Arkadaslar Rodney ayni sunlari söylemis: Wesley Galatasarayla anlasti, Interle komple teknik heyet ve yönetimle bir sorunu var, is inatlasmaya gitti, Inter Wesleye tam istedigi sekil davranmiyo, haksizlik yapiyorlarmis. Wesley de bu durumu Galatasaraya bildirmis ve bu is düzelene kadar beklemesini istemis. Galatasaray da onaylamis. Kesin Galatasaraya gelcekmi Wesley peki diye sormus kuzenim, su an Galatasaraya gitmeyi planliyo, Galatasaray yönetimine Evet dedi dün. Kararini verdi. Yani 14.1.13 oluyor Wesleyin evet dedigi Tarih. Arkadaslar ben kuzenime inaniyorum, ve sizleri rahat ettirmek istiyorum. Cidden icim yaniyor görünce taraftarlarimizi. Hele hele Hava limana gitmeler etmeler, o Rasim Ozan denilen adinin allah belasini versin cidden diycek laf bulamiyorum insanlik denilen bisey sürülmemis. Rahat olun gercekten Galatasaraya Evet demis, gelecekmis, anlasilmis. Birtek o sorunun cözülmesini bekliyolar. Ki Ünal Aysal da sanirim eger Oguz Altayin dedikleri dogruysa onaylamis bu transferi ve Sneijderle anlasildi demis. Yani kuzenime de farkli anlatilmadi bu, Rodney de aynisini demis hemen hemen. Ki Oguz abi kesinlikle taraftarlara yanlis bilgi vermez, yalan söylemez. Herkes rahat olsun arkadaslar bunu taraftarimizla paylasiym dedim. Sneijder de hayirli ugurlu olsun. Yararli olurmu olmazmi cidden bilemem. Eski formu yok. Ama bakip görecegiz prestij icin cok büyük bir kazanc Kulüp icin. Herkese allah rahatlik versin iyi geceler! Rahat olun renktaslarim, saygilarimla. Dünyanin en güzel seyi Galatasaray aski.

eyw renkdaş herkeze ALLAH'ım rahatlık versin yatıyorum ben.....:gs:

Arkadaslar biliyoruz ediyoruz, dalga gecercesiye mesajlara gerek yok bence, ben Foruma girmiyorum cok sif günlerdir taraftarlarin merak ettigini kafalarinda soru isaret oldugunu kandirildigini biliyorum, ben dahil.

Sizinle de bu özel durumu, yasadigimi paylastim. Pisman etmeyin lütfen, niyetim iyiydi cidden ayip ediyosunuz.

kaç gündür her kafadan binbir ses çıkıyor yüzde doksan dokuzu yalan belki doğrudur dediklerin ama yazmasan daha iyiydi genelde bilinen daha doğrusu tahmin edilen şeyler zaten yazdıkların neyse

kafan iyimi senin kardes. sana laf atan mi oldu :confused:

Zaman kazanmak icinde bunu bizimkilere demis ola bilirmi acaba? yani inter ile sorunum var ama gercigi o zaman inter söylerdi bize yok öyle sorun morun sizi oyaliyor ...

Bilmiyorum, bu konu üzerinde spekulasyon yapmak da kolay degil her yöne gidebilirsin.

Tahminimce:

-Intere önerilen bonservis ücreti kabul gördü

-Sneijdere önerilen kontrat ise kabul edilir seklinde

-Inter ile arasinda kesinlikle bir tatsizlik var ki Moratti kaba dayilik tarzliyor.

-Galatasaray en iyi teklifi yapmistir bütün teklifler arasinda

-Top team dedigimiz en iyi takimlardan muhtemelen Ingiltereden bir teklif gelmesi icin kapiyi acik tutuyor

bizde beklemeden baska yapacak birseyimiz yok. Hayat tercihi konusundaki yorumu biraz ilginc. tamam Türkiye ligini secmek bir sekilde belki aklinda avrupa kapisini kapatabilir, veya belkide milli takim icin secilme anlaminda bir dezavantaj yaratabilir...bilemiyorum..

bekliyelim gelirse gelir gelmezse gelmesin Galatasaray yine sampiyon olacaktir. ha gelse simdiden 3-4 yil embargo koyariz burasi ayri ;)

bu cok gizli bilgileri verdigin icin tum gezegendeki tum GS taraftari adina minnetimizi sunariz r'das.

Bi kac sayfa geriye baktigimda gördüklerim okuduklarim sizlerden: Cildircam edicem, yok kafayi yiycem, yok ne dogru hangisi dogru kime inanalim simdi vs vs vs vs.

Bende size bu güzel bilgiyi paylastim iste, saglam kaynak, ben sahsen duyunca cok sevindim ve asiri rahatladim. Yapmayin lütfen.

Renktaş yazdıkların zaten bilinen şeyler bizim icin önemli olan Inter ve Sneijderin arasında ki sorun... o ne zaman çözülür...

Sneijder gelmiyecek beyler kendinizi sartlandirmayin bence. Sadece 0.01% veriyorum bu transfere.

totemdir atlamayin hemen gelecek gelecek dedim gelmedi, belki böyle yazinca gelir hirt.

kaç gündür her kafadan binbir ses çıkıyor yüzde doksan dokuzu yalan belki doğrudur dediklerin ama yazmasan daha iyiydi genelde bilinen daha doğrusu tahmin edilen şeyler zaten yazdıkların neyse

Tamam kardesim herkesten özür dilerim, kimse kusura bakmasin.

Birdaha böyle bisey paylasmam, herkese iyi geceler.

Bu arada bugün pek foruma girmeye zamanim olmadi sol bek/stoperden haber varmi?

Tamam kardesim herkesten özür dilerim, kimse kusura bakmasin.

Birdaha böyle bisey paylasmam, herkese iyi geceler.

Eyvallah kardes, ayagina kim basti anlamadim ama böyle benimle dalga geciyorsunuz diye yorum yaparak kücük emrah yolunda tavir alirsan yapacak birsey de yok.

GSC Ailesi herkese aciktir, verdigin bilgi gercek ise eyvallah tessekürler. Ama bir cok kisi burda istedigini uydurup benim kardesim benim babam diye yazabilir.

benim gördügüm seninle dalga gecen bir yorum yok, var isede atlamis olabilirim.... bu kadar cabuk kirilmak mi olur renktas?

o büyük yazina elestiri yaptim bu da gayet normal okunmaz bir sekilde idi, halen öyle ama büyük yazi olmayinca insan idare edebiliyor.

iyi geceler renktas :b5:

Bilmiyorum, bu konu üzerinde spekulasyon yapmak da kolay degil her yöne gidebilirsin.

Tahminimce:

-Intere önerilen bonservis ücreti kabul gördü

-Sneijdere önerilen kontrat ise kabul edilir seklinde

-Inter ile arasinda kesinlikle bir tatsizlik var ki Moratti kaba dayilik tarzliyor.

-Galatasaray en iyi teklifi yapmistir bütün teklifler arasinda

-Top team dedigimiz en iyi takimlardan muhtemelen Ingiltereden bir teklif gelmesi icin kapiyi acik tutuyor

bizde beklemeden baska yapacak birseyimiz yok. Hayat tercihi konusundaki yorumu biraz ilginc. tamam Türkiye ligini secmek bir sekilde belki aklinda avrupa kapisini kapatabilir, veya belkide milli takim icin secilme anlaminda bir dezavantaj yaratabilir...bilemiyorum..

bekliyelim gelirse gelir gelmezse gelmesin Galatasaray yine sampiyon olacaktir. ha gelse simdiden 3-4 yil embargo koyariz burasi ayri ;)

olay su aslinda. 1 ara transferi dönemine kolay kolay kimse böyle büyük adami transfer etmez. ede bilecek takimlarin kadrolarinda ise o mevkiye adam gerekmiyor. yani extra biraz hem sacma olur hemde onlar icin bile lux olur. kuyt hollanda milli takima cagriliyorsa , sneijder hollanda milli takimin kaptani cagrilmasinda bende klavyemi yerim cig cig hemde. bide ücreti baya tuzlu ki bakiniz liverpool bile cok pahali diye geri vites atmis resmen. bu transfer ya olur yada interde yaza kadar kalir ki bunuda oyuncu istemez cünkü seneye dünya kupasi var nede olsa. 3-4 oynamamak baska 10 ay oynamamak cok daha baskadir.

Eyvallah kardes, ayagina kim basti anlamadim ama böyle benimle dalga geciyorsunuz diye yorum yaparak kücük emrah yolunda tavir alirsan yapacak birsey de yok.

GSC Ailesi herkese aciktir, verdigin bilgi gercek ise eyvallah tessekürler. Ama bir cok kisi burda istedigini uydurup benim kardesim benim babam diye yazabilir.

benim gördügüm seninle dalga gecen bir yorum yok, var isede atlamis olabilirim.... bu kadar cabuk kirilmak mi olur renktas?

o büyük yazina elestiri yaptim bu da gayet normal okunmaz bir sekilde idi, halen öyle ama büyük yazi olmayinca insan idare edebiliyor.

iyi geceler renktas :b5:

ilk iki mesaj kafadan jb geçmiş adamla zaten ne küçük emrahı

Bu arada bugün pek foruma girmeye zamanim olmadi sol bek/stoperden haber varmi?

vazla ses yok... yine sagdan soldan uzaktan iste Carlinhos sesleri var...

Serdar Aziz tamamen vazgecilmis (zaten bir iki gün oluyor galiba) Albayrak demisti.

Baska benim duydugum sizinti yok.

Bi kac sayfa geriye baktigimda gördüklerim okuduklarim sizlerden: Cildircam edicem, yok kafayi yiycem, yok ne dogru hangisi dogru kime inanalim simdi vs vs vs vs.

Bende size bu güzel bilgiyi paylastim iste, saglam kaynak, ben sahsen duyunca cok sevindim ve asiri rahatladim. Yapmayin lütfen.

arkadasin demek istedigi aslinda sudur. senin verdigin bilgiler aslinda ultraslanin verdigi bilgiler ile ayni. farklilik yok ondan gizli kelimesini kunlandi.

ilk iki mesaj kafadan jb geçmiş adamla zaten ne küçük emrahı

simdi gördüm o kocaman yaziyi görünce baya atladim yorumlari birden.. kacirmisim.. evet Troll dansci var bir de biraz jb gecen bir elestiri/yorum var....

bu kadar da kirilgan olunmaz renktas. Forum bu millet laf da atar takdir de eder. Sneijder olali her gün zaten kavga var takilmamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt