Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simdi gördüm o kocaman yaziyi görünce baya atladim yorumlari birden.. kacirmisim.. evet Troll dansci var bir de biraz jb gecen bir elestiri/yorum var....

bu kadar da kirilgan olunmaz renktas. Forum bu millet laf da atar takdir de eder. Sneijder olali her gün zaten kavga var takilmamak lazim.

hm.. o mesajlari gördüm bende ama ne bileyim.. baya alInganmis kardesimiz ne deyim. saglik olsun.

olay su aslinda. 1 ara transferi dönemine kolay kolay kimse böyle büyük adami transfer etmez. ede bilecek takimlarin kadrolarinda ise o mevkiye adam gerekmiyor. yani extra biraz hem sacma olur hemde onlar icin bile lux olur. kuyt hollanda milli takima cagriliyorsa , sneijder hollanda milli takimin kaptani cagrilmasinda bende klavyemi yerim cig cig hemde. bide ücreti baya tuzlu ki bakiniz liverpool bile cok pahali diye geri vites atmis resmen. bu transfer ya olur yada interde yaza kadar kalir ki bunuda oyuncu istemez cünkü seneye dünya kupasi var nede olsa. 3-4 oynamamak baska 10 ay oynamamak cok daha baskadir.

katliyorum zaten en iyi el bizdedir, de bu hayat secimi yorumu biraz ilginc iste...

bilemiyorum, ben yine gelecek diye ümitliyim, Gelmezse biraz olsun tuh keske derim ama üzülmem cünkü yine sampiyon olacagimiza kuskum yok ha gelirse catidan assagi takla atarim :D :D kuslari kendi statlarinda parcaliyan bir Galatasaray görmek düsüncesi büyüyor bende :D:D:D

Sol bek ve bir stoper almazlarsa zor bitiririz biz bu ligi.

Herkes tutturmus sneijderde sneijder, defansin saglam olmadigi sürece isterse önde 5 tane sneijder oynasin.

Allah muhafaza dany, semih veya riera sakatlansa hapi yutariz. Baltanin oynama ihtimali bile beni ürkütüyor.

Herkes tutturmus sneijderde sneijder, defansin saglam olmadigi sürece isterse önde 5 tane sneijder oynasin.

Allah muhafaza dany, semih veya riera sakatlansa hapi yutariz. Baltanin oynama ihtimali bile beni ürkütüyor.

tamam

katliyorum zaten en iyi el bizdedir, de bu hayat secimi yorumu biraz ilginc iste...

bilemiyorum, ben yine gelecek diye ümitliyim, Gelmezse biraz olsun tuh keske derim ama üzülmem cünkü yine sampiyon olacagimiza kuskum yok ha gelirse catidan assagi takla atarim :D :D kuslari kendi statlarinda parcaliyan bir Galatasaray görmek düsüncesi büyüyor bende :D:D:D

Gazteye bu cekilde demec verdigini zanetmiyorum. italian gazteleride yalan haber yazmiyormu hic?! öyle bir sey olsa baskan nyie anlastik sorun yok diyor. inter ile oyuncunun arasindaki sorun kaldi sadece diye demecler veriyor ki?! yani oyuncu halen karar veremedi de diye bilirdi.

Selam beyler,

sizi sevindirecek birsey paylasmak istiyorum,

ben almanyada yasiyorum. Günlerdir bu forumu takip etmekteyim cidden bizim taraftarlara aciyorum. Ben dahil herkes, taraftar olarak bu Sneijder transferini konusuyoruz merakla bekliyoruz.

Sizler nöbet tutuyorsunuz, TV deki sahtekar cigerleri bes para etmez yorumcular haberciler insanlar resmen bu konuyu reyting icin kullaniyo ve bizleri aptal yerine koyuyolar. Yöneticilerimiz cidden cok zeki.

Belli ki Ünal Baskanimiz gibi zeki aydin bir insanin emrinde calisiyo hepsi. Imza atana kadar BITTI demek yok. Okadar! Cok akilli cok zekice bir taktik. Ama her kafadan bir spekulasyon cikiyor. Neyse, gelelim konuya. Ben almanyada yasiyorum. Benim halamin oglu Hollandanin Waalwijk takiminin U19 alt yapisinda oynuyor. Kendisi Wesley Sneijderin kardesini cok yakindan taniyor. Cok yakindan derken abartmak gibi olmasin, görüsüyolar taniyolar birbirlerini, aralarinda bir diyalog var ve oluyor zaman zaman yani simdi yalan konusmak gibi olmasin. Kuzenim Besiktasli ve bu konularla ilgilenmez pek. Kendisi futbol oynuyor, yüksek de oynuyor ama pek ilgilenmez liglerle olanlarla dönenlerle, takipci degil yani sif kendi futboluna bakar. Israrla kendisine 2 gün önce dedim ki Rodneye bir yoklama ceksin. Tamam abi dedi ve o öyle kaldi. Nitekim bana bugün haber geldi kendisinden. Arkadaslar Rodney ayni sunlari söylemis: Wesley Galatasarayla anlasti, Interle komple teknik heyet ve yönetimle bir sorunu var, is inatlasmaya gitti, Inter Wesleye tam istedigi sekil davranmiyo, haksizlik yapiyorlarmis. Wesley de bu durumu Galatasaraya bildirmis ve bu is düzelene kadar beklemesini istemis. Galatasaray da onaylamis. Kesin Galatasaraya gelcekmi Wesley peki diye sormus kuzenim, su an Galatasaraya gitmeyi planliyo, Galatasaray yönetimine Evet dedi dün. Kararini verdi. Yani 14.1.13 oluyor Wesleyin evet dedigi Tarih. Arkadaslar ben kuzenime inaniyorum, ve sizleri rahat ettirmek istiyorum. Cidden icim yaniyor görünce taraftarlarimizi. Hele hele Hava limana gitmeler etmeler, o Rasim Ozan denilen adinin allah belasini versin cidden diycek laf bulamiyorum insanlik denilen bisey sürülmemis. Rahat olun gercekten Galatasaraya Evet demis, gelecekmis, anlasilmis. Birtek o sorunun cözülmesini bekliyolar. Ki Ünal Aysal da sanirim eger Oguz Altayin dedikleri dogruysa onaylamis bu transferi ve Sneijderle anlasildi demis. Yani kuzenime de farkli anlatilmadi bu, Rodney de aynisini demis hemen hemen. Ki Oguz abi kesinlikle taraftarlara yanlis bilgi vermez, yalan söylemez. Herkes rahat olsun arkadaslar bunu taraftarimizla paylasiym dedim. Sneijder de hayirli ugurlu olsun. Yararli olurmu olmazmi cidden bilemem. Eski formu yok. Ama bakip görecegiz prestij icin cok büyük bir kazanc Kulüp icin. Herkese allah rahatlik versin iyi geceler! Rahat olun renktaslarim, saygilarimla. Dünyanin en güzel seyi Galatasaray aski.

Seni eleştirenleri anlıyorum fakat kafanı takma renkdaş, bence sen safiyane duygularla bunu paylaşmışsın burada yaklaşık 1 haftadır neler anlatıldı neler yazıldı, senin bu yazdıkların onların yanında hiç kalır. İsteyen inanır istemeyen inanmaz, burada saat verenler bile oldu, bi tepki koyulacaksa o insanlara tepki verilmeli. Bu arada hoşgeldin forumumuza

dogru söze ne denilir..Sneijder dünya yildizi diye ve acaba yeni hagi ola bilirmi diye bukadar konusuluyor forumda yoka senin gibi herkez savunmada sorunlar oldugunu biliyordur herhalde ki zaten kadro yapanlar savunmaya devamli stoper veya sol bekde devamli ekliyor takip ettigim kadari ile.

Şimdi Fatih hocaya Hocam Sneijder mi ? Yoksa Ömer Toprak+Chadli mi? deseler eminim hoca 2.tercihi yapacaktır :) Hadi herkese iyi geceler.

benımde tercıhım aynı olacaktır zıra herkesın olmalı. sneıjderı alıp arkasını doldurmassan basarıda gıder para da gelmez sora kara kuslar gıbı olur mazallah. Keske Serdar tascı- carlınhos-djurıcıc veya wellınton nem olsa. her bolgenın sorunu bıterdı

dogru söze ne denilir..Sneijder dünya yildizi diye ve acaba yeni hagi ola bilirmi diye bukadar konusuluyor forumda yoka senin gibi herkez savunmada sorunlar oldugunu biliyordur herhalde ki zaten kadro yapanlar savunmaya devamli stoper veya sol bekde devamli ekliyor takip ettigim kadari ile.

Herkes derken yönetim ve teknik kadroyu kast ettim. Taraftar tabii sneijder diye tutturur adam star. Yönetimin bu zamana kadar hala sol bek ve stoper almamasi kaygi verici. Cuma lig baslayacak kamp bitti ne gelen var ne giden.

Herkes derken yönetim ve teknik kadroyu kast ettim. Taraftar tabii sneijder diye tutturur adam star. Yönetimin bu zamana kadar hala sol bek ve stoper almamasi kaygi verici. Cuma lig baslayacak kamp bitti ne gelen var ne giden.

ne bileyim haklisin belkide. tulun mu demisdi tam hatirlamiyorum simdi ama söyle aciklamasi vardi "tüm energimisi konsatremisi sneijder transferine endekslendirdik,diger trasnferleri ondan sonra hal edecez". biraz tuhaf aciklama aslinda. koca camiada sadece bir ismin üstünde durmak ne kadar dogru bilmiyorum.

Re: Transfer Nöbeti

Acayip soguk burasi suan -7 hava ayaklarim buz tutmus durumda yatakta

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Kasımpaşa maçını tribünden izler dicemde elin stadında yerler adamı..

Transfer Nöbeti

Günaydın rdaslar

Sent from my iPad using Tapatalk

Fanatik - "Ünal Aysal: Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da" diye haber yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt