Selam beyler,
sizi sevindirecek birsey paylasmak istiyorum,
ben almanyada yasiyorum. Günlerdir bu forumu takip etmekteyim cidden bizim taraftarlara aciyorum. Ben dahil herkes, taraftar olarak bu Sneijder transferini konusuyoruz merakla bekliyoruz.
Sizler nöbet tutuyorsunuz, TV deki sahtekar cigerleri bes para etmez yorumcular haberciler insanlar resmen bu konuyu reyting icin kullaniyo ve bizleri aptal yerine koyuyolar. Yöneticilerimiz cidden cok zeki.
Belli ki Ünal Baskanimiz gibi zeki aydin bir insanin emrinde calisiyo hepsi. Imza atana kadar BITTI demek yok. Okadar! Cok akilli cok zekice bir taktik. Ama her kafadan bir spekulasyon cikiyor. Neyse, gelelim konuya. Ben almanyada yasiyorum. Benim halamin oglu Hollandanin Waalwijk takiminin U19 alt yapisinda oynuyor. Kendisi Wesley Sneijderin kardesini cok yakindan taniyor. Cok yakindan derken abartmak gibi olmasin, görüsüyolar taniyolar birbirlerini, aralarinda bir diyalog var ve oluyor zaman zaman yani simdi yalan konusmak gibi olmasin. Kuzenim Besiktasli ve bu konularla ilgilenmez pek. Kendisi futbol oynuyor, yüksek de oynuyor ama pek ilgilenmez liglerle olanlarla dönenlerle, takipci degil yani sif kendi futboluna bakar. Israrla kendisine 2 gün önce dedim ki Rodneye bir yoklama ceksin. Tamam abi dedi ve o öyle kaldi. Nitekim bana bugün haber geldi kendisinden. Arkadaslar Rodney ayni sunlari söylemis: Wesley Galatasarayla anlasti, Interle komple teknik heyet ve yönetimle bir sorunu var, is inatlasmaya gitti, Inter Wesleye tam istedigi sekil davranmiyo, haksizlik yapiyorlarmis. Wesley de bu durumu Galatasaraya bildirmis ve bu is düzelene kadar beklemesini istemis. Galatasaray da onaylamis. Kesin Galatasaraya gelcekmi Wesley peki diye sormus kuzenim, su an Galatasaraya gitmeyi planliyo, Galatasaray yönetimine Evet dedi dün. Kararini verdi. Yani 14.1.13 oluyor Wesleyin evet dedigi Tarih. Arkadaslar ben kuzenime inaniyorum, ve sizleri rahat ettirmek istiyorum. Cidden icim yaniyor görünce taraftarlarimizi. Hele hele Hava limana gitmeler etmeler, o Rasim Ozan denilen adinin allah belasini versin cidden diycek laf bulamiyorum insanlik denilen bisey sürülmemis. Rahat olun gercekten Galatasaraya Evet demis, gelecekmis, anlasilmis. Birtek o sorunun cözülmesini bekliyolar. Ki Ünal Aysal da sanirim eger Oguz Altayin dedikleri dogruysa onaylamis bu transferi ve Sneijderle anlasildi demis. Yani kuzenime de farkli anlatilmadi bu, Rodney de aynisini demis hemen hemen. Ki Oguz abi kesinlikle taraftarlara yanlis bilgi vermez, yalan söylemez. Herkes rahat olsun arkadaslar bunu taraftarimizla paylasiym dedim. Sneijder de hayirli ugurlu olsun. Yararli olurmu olmazmi cidden bilemem. Eski formu yok. Ama bakip görecegiz prestij icin cok büyük bir kazanc Kulüp icin. Herkese allah rahatlik versin iyi geceler! Rahat olun renktaslarim, saygilarimla. Dünyanin en güzel seyi Galatasaray aski.