Cevap: Transfer Nöbeti
Fatih Terim'in bundan sonra 2-3 sene şampiyon olamasa bile başımızda olmalı.İstikrar olmayan yerde başarı da olmaz.Ferguson Manchester United'da ilk şampiyonluğunu kazandığında gelişinden sonra takvimler 7 yıl sonrasını gösteriyordu.Bu bile bir örnek olmalı.Fatih Terim belki dünyanın en iyi teknik direktöür değil ama Galatasaray için dünyanın en iyisinden bile daha iyi.
Bunu anlamalı herkes.
Bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum(veya inanmak istemiyorum).Ama Hıncal Uluç gibi Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı iyi bilen ve futbol dışı konularda genellikle güvendiğim bir isim Başkan aleni şekilde Terim'i harcamak istiyor.Çünkü derin GS bunu istiyor o da kukla olarak uyguluyor minvalinde ki açıklamaları doğru olabilir.
Bu haber yalandır veya yönetim içinden Terim karşıtı kesimin bilerek olmayan bir şeyi varmış gibi servis ettirmesi de olabilir hocanın motivasyonunu düşürmek moralini bozmak için.Bu nedenle Sneijder ile, bilmem kimle uğraşacağımıza gidip takımımıza destek olalım en çok da sayın hocamıza.
Beşiktaş maçında yapılan kareografi çok iyi bir noktaydı onun bile üzerine çıkan bir şov hazırlanmalı hem de hemen ilk iç saha maçına.Ne tesadüf ki yine Beşiktaş oluyor galiba.
Bu hoca bunu hakediyor arkadaş.2000'de ki başarıları ve 4 sene içinde kazandırdıkları ile değil O ADAM BU KULUBÜ BABASINI SEVEN EVLAT GİBİ SEVİYOR,TARAFTARINI DA OĞLU VEYA KIZI GİBİ GÖRÜYOR.
Her ne olursa olsun bu haber yalan da olsa,kötü niyetli de olsa, düşman içimizde de olsa dışarıdan medya destekli de olsa,Aziz'in planı da olsa; kimse o düşman dersini almalı.Bütünleşmeliyiz.
Benden bu kadar.