Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oldu başkanın işi gücü yok bütün asılsız haberleri oturup yalanlayacak. inanmayıver kardeşim.

Ben zaten inanmıyorum ama bu öyle bir haber değil yalanlanması şart bu haberin kasıtlı yapılmış çünkü başladılar oyunlara fırsat bilip

Bunda inanılacak bir şey yok yani aklı başında insan buna inanmaz tabi ama bu bir şekilde bir yerlerde sorun yaratabilecek tarzda bir açıklama meydanı boş bırakmamak gerekiyor etraf çakallarla dolu. Hiç biri de demiyor Türk takımı başarılı olsa da gururla sokaklarda gezsek diye.

"Money talks"..Ne yazacakları emrini verenlerin böyle bir zihniyeti yok.

En mal haberler de bile ortalığa çıkıp Fatih Hoca'ya sallayanlar.Ulan geçen sene de böyle diyordunuz.Sonra ortalıkta görünmediniz.Bu sene fanatik gibi gazetelerin ısmarlama haberleri ile gene ortalığa çıktınız.Ama sezon sonuna kadar sizleri yine göreeyeceğiz.Çünkü sizler iki yüzlü insanlarsınız.

Hala sol bek ve stoperden haber yok. Takılmışız Sneijder transferine... Olup olmayacağıda belli değil. Ligler başlıyor. Gelen transferler ne arada takıma alışacak çok merak ediyorum.

Fatih Terim'in bundan sonra 2-3 sene şampiyon olamasa bile başımızda olmalı.İstikrar olmayan yerde başarı da olmaz.Ferguson Manchester United'da ilk şampiyonluğunu kazandığında gelişinden sonra takvimler 7 yıl sonrasını gösteriyordu.Bu bile bir örnek olmalı.Fatih Terim belki dünyanın en iyi teknik direktöür değil ama Galatasaray için dünyanın en iyisinden bile daha iyi.

Bunu anlamalı herkes.

Bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum(veya inanmak istemiyorum).Ama Hıncal Uluç gibi Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı iyi bilen ve futbol dışı konularda genellikle güvendiğim bir isim Başkan aleni şekilde Terim'i harcamak istiyor.Çünkü derin GS bunu istiyor o da kukla olarak uyguluyor minvalinde ki açıklamaları doğru olabilir.

Bu haber yalandır veya yönetim içinden Terim karşıtı kesimin bilerek olmayan bir şeyi varmış gibi servis ettirmesi de olabilir hocanın motivasyonunu düşürmek moralini bozmak için.Bu nedenle Sneijder ile, bilmem kimle uğraşacağımıza gidip takımımıza destek olalım en çok da sayın hocamıza.

Beşiktaş maçında yapılan kareografi çok iyi bir noktaydı onun bile üzerine çıkan bir şov hazırlanmalı hem de hemen ilk iç saha maçına.Ne tesadüf ki yine Beşiktaş oluyor galiba.

Bu hoca bunu hakediyor arkadaş.2000'de ki başarıları ve 4 sene içinde kazandırdıkları ile değil O ADAM BU KULUBÜ BABASINI SEVEN EVLAT GİBİ SEVİYOR,TARAFTARINI DA OĞLU VEYA KIZI GİBİ GÖRÜYOR.

Her ne olursa olsun bu haber yalan da olsa,kötü niyetli de olsa, düşman içimizde de olsa dışarıdan medya destekli de olsa,Aziz'in planı da olsa; kimse o düşman dersini almalı.Bütünleşmeliyiz.

Benden bu kadar.

sneijder aciklama yapmis diyoar la gazzetta ya dogruysa bu adam hayatta gelmez ntvde gurur meselesi yapti bu haberi onlarda aciklicak karari diyo

bvg5zv

Ulan Sneijder gel artık gelll:confused:

Irmak Sneijder in evinin önünde bekliyor: Spor Servisi

amarabat-hamit-burak bitti şimdi fatih terim muhabbetimi dönüyor..

bırakın boşverin gitsin ya..

boşuna konuşmaya gerek yok. biz hoca ya verdiğimiz değeri en son stadta herkesin ağzını açık bırakacak şekilde gösterdik.

hoca şöyle böyle boşverinn..

ntv ırmak kazuk'a bağlanacak. Irmak kazuk sneijderin kapısının önünde yatıyormuş

4-4-2 iyidir 3 tane taş gibi forvet var. alın sol bekle stoperi yeter. yemişim bu saatten sonra şınayderi...

Helaql Irmak Reyiz.Ntv'de tek sevdiğim adam o.Biraz da Mehmet Demirkol.

Sneijder'in İnter'den 1.2m alacağı varmış. Amrabat göreve.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt