Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ergün sağol düşüncen için. Forumda renktaşlar olarak çok farklı değiliz aslında. Ben mesela Rierayı ilk senesinde çok pahalı buluyordum oynadığı oyuna göre, ama bugün takımın en kalite oyuncularından birisi. Hepimiz biraz yanar döneriz. :)

Bende Riera konusunda acayip yanıldım.. Ama Riera da Allahı var kendisi bile inanmıyordur performansının bu kadar artacağına..

Mesela ben Burak'ı da yeterli bulmuyorum.. Ama herkes beğeniyor..

Umarım o da yanıltır beni...

Sneijder'e gelince ben gelmeden kendisinden bıktım ... Gelse bile Taraftarımız bence çokta benimsemeyecek bu gidişle..

Hadi millet size Allah sabır versin :lol:

Bırakın transfermiş vs 1 hafta geçti ve burada bilgisayarların donanım birimlerinden bir haline geldik nerdeyse. Çıkın gezin, kar varsa kartopu oynayın. Ne bileyim zaman o kadar hızlı geçiyor ki değerini bilemiyoruz sanki.

1 hafta ya gelirse diye nöbetten benim gibi çıkamayan arkadaşlar oldu. Gerek sevdikleri ile kavga ettiler gerek sınavlara çalışmayıp zamanı boşa harcadılar.

Sınavları olan renktaşlara ciddi öğüt, tüm samimiyetimle söylüyorum sonra benim gibi kafayı duvarlar vurursunuz. Şimdi bütlere hazırlanmak zorunda kaldım. Aman diyeyim.

Haberlerde geçerse gelirsiniz nöbete yinede çok kaptırmayın derim.

Carlinhos ne ya Riera şu an onu 3'e katlar takmışssınız Carlinhos'a. Stoperde o kadar kötü durumda değil Semih , Dany , Melo , Gökhan , Hakan , Eboue bunlar stoper oynayabilecek oyuncular. Bizim için şu an ilk önemli olan Wesley'in transferi.

Bu defans ve kale işi başka bir mevkiye benzemiyor.Evet, Riera iyi durumda ama fener maçına bak, pozisyon vermediğimiz maç.Riera topu 2 kez rakibin önüne indirdi, birisi gol.Kuyt'ta arka direkte kafa vurdurdu.Braga maçında kanat yol oldu arka direkte adamını boş bırakttı hatta kırmızı kartı es geçildi.

Zamanında Kewell'ı stoper oynatmak gibi saçma sapan bişey yapıldı ve hayatımda en çok üzüldüğüm maça sebep oldu.

Heryere bir şekilde yama yaparsın ama defansa devşirme oyuncu olmaz.

Son dakikaya kadar bekliyorlar.Herkes umudunu kestiği anda bombayı patlatacaklar.

Radyospor - 'Sneijder'le değil takımla ilgilenin'

"Bazı çevrelerden Sneijder'in İstanbul'a gelişiyle ilgili oluşturulan dezenformasyon süreciyle ilgili olarak, taraftarımızın daha fazla mağdur edilmemesi, sinirlerin gerilmememis adına Başkanımıza gittim ve kendisinden Sneijder'le ilgili bilgi aldım. Biz taraftarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu nedenle Başkanımızla görüştük. Başkanımız, Galatasaray açısından bu transfde bir sorun kalmadığını söyledi. Inter'le oyuncuyla anlaşmalar yapılmış, Sadece oyuncuyla Inter arasında küçük bir pürüz var. Bu giderilirse Sneijder Perşembe ya da Cuma günü gelcek. Başkanın bana verdiği bilgi tam olarak bu.

Ben bu transferin bittiğine dair en baştan beri emindim.

Ama 10 dakika önce gs tv haberlerde la gazetta della sport un sneijder ile yaptığı röportajı birebir yayınlayınca şüphe duymaya başladım. Haberde sneijder ilk defa konuştu diye girdiler .

Ondan sonra bütün detayı ile acelem yok 31 ocağa kadar vaktim vara kadar bütün konuştuklarını aktardılar.

verilen süre kavramlarına takılmayın ne yahu? taraftarı oyalıyosun işte zaman vererek bundan ötesimi var?

herkes başka bişey diyor.

kulub ile anlaştık- inter-senjder arası mevzu

snejderin kararını bekliyoruz

oyuncu ile anlaştık..

bu ne şimdi. karmannn çormann iş...

Beyler bakın birkez daha söylüyorum oyuncuyla anlaşmak, kulüple anlaşmak .. Resmi imzaların atılması anlamına gelmiyor.. İnterle Sneijder arasındaki mevzu bağlandığında resmi imzalar atılır ondan sonra açıklanır resmi kanallarda..

Yöneticilerin tamamının verdiği mesajlar birbirini tutuyor aslında Sneijder transferinin büyük ihtimalle anlaşıldığı bugün yarın çözüleceği.. Onlarda muhtemelen problemin bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyorlardı.. Cuma en geç hafta sonu biter diye tahmin ediliyordu.. Moratti ile Sneijder işi iyice inada bindirdi özellikle bende dahil herkes burada son Moratti'nin açıklamalarına helal olsun derken aslında Sneijder-Moratti'nin işinin iyice inada bindiğinin farkında değildik..

Irmak'a vsye değil kulübe yakın isimlere inanın..

Taraftarın kimseyi oyaladığı yok Sneijder transferini 1 haftada bitiremedi diye oyalamak mı oluyor ya... Benim rahatsızlığım sadece bir yetkili olur ve o konuşur bizde herkes konuşuyor ve 1 kelimeyi bile yanlış seçse farklı şeyleri söylemiş gibi algılanıyor

Üstüne basa basa söylüyorum...

İnterle ve Sneijder ile anlaşma tamam..

İnterle ve Sneijder ile problemin çözülmesi bekleniyor..

Perşembe veya Cuma çözülmesi bekleniyor problemin (Ama bekleniyor uzadı diye de hemen umutsuzluğa kapılmaya gerek yok..)

Moratti'nin açıklamaları para vermemek için yapıyor..

Sneijder rahatım karar vermedim açıklamalarını parasını almadan gelmeyeceği mesajını vermek için yapıyor..

Ve Son olarak Yöneticilerden ve Başkan'ın ağzından oyuncu ile kesin olarak anlaştık mesajı beklemeyin hele divan gibi resmi yerlerde.. Gayri resmi yollardan bilgi sızdırırlar ama güvenilir insanlara inanmanızı tavsiye ederim..

Bu arda forumda Carlinhos ve Kerim Frei efsanesidir gidiyor. ben daha maçlarını izlemedim bu adamların. Çok mu iyiler?

Wallpaper isteyen varsa pc arka plan icin mesela uygun

Bizde sadece Türkçe var. Dil yok bizde ..

Bugün interle olağan antrenmanını yapmış.Galatasaray hakkında bu çok önemli bir karar benim için demiş.

Taraftarın onu beklemek için hava limanına gitmesi hakkında da grurlu bi gülümseme olmuş bu olayı okuduğunda.

Carlinhos ne ya Riera şu an onu 3'e katlar takmışssınız Carlinhos'a. Stoperde o kadar kötü durumda değil Semih , Dany , Melo , Gökhan , Hakan , Eboue bunlar stoper oynayabilecek oyuncular. Bizim için şu an ilk önemli olan Wesley'in transferi.

ne diyonn sen yaa...

hoca vermiş listeyi, serdar aziz için a.albayrak görüştüm dedi. fatih hoca eksik görüyor, hadi görmedik diyelim. bu mu yanii yönetimin işi 10 kişi birden 1 senjderle uğraşmakk..

kusuruma bakmayında. bir oyuncuya değer verirsin ama 10 adam birden 1 adam için uğraşacaksa ben mevcut futbolcuların zihnini düşeneiyorummm

Bizde sadece Türkçe var. Dil yok bizde ..

" sneijder bugün rutin antreman yaptı inter ile, Galatasaray ile ilgili düşüncesi " hayatımda önemli bir karar " dedi.

"Galatasaraylı taraftarların havaalanına gidip onu beklediklerini öğrenince suratında "gururlu bir gülümseme" oldu...

Bugün interle olağan antrenmanını yapmış.Galatasaray hakkında bu çok önemli bir karar benim için demiş.

Taraftarın onu beklemek için hava limanına gitmesi hakkında da grurlu bi gülümseme olmuş bu olayı okuduğunda.

İşte benim için önemli olan bu gülümseme alaycı bir gülümseme mi ? yoksa bir sevinç gülümsemesi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt