Cevap: Transfer Nöbeti
verilen süre kavramlarına takılmayın ne yahu? taraftarı oyalıyosun işte zaman vererek bundan ötesimi var?
herkes başka bişey diyor.
kulub ile anlaştık- inter-senjder arası mevzu
snejderin kararını bekliyoruz
oyuncu ile anlaştık..
bu ne şimdi. karmannn çormann iş...
Beyler bakın birkez daha söylüyorum oyuncuyla anlaşmak, kulüple anlaşmak .. Resmi imzaların atılması anlamına gelmiyor.. İnterle Sneijder arasındaki mevzu bağlandığında resmi imzalar atılır ondan sonra açıklanır resmi kanallarda..
Yöneticilerin tamamının verdiği mesajlar birbirini tutuyor aslında Sneijder transferinin büyük ihtimalle anlaşıldığı bugün yarın çözüleceği.. Onlarda muhtemelen problemin bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyorlardı.. Cuma en geç hafta sonu biter diye tahmin ediliyordu.. Moratti ile Sneijder işi iyice inada bindirdi özellikle bende dahil herkes burada son Moratti'nin açıklamalarına helal olsun derken aslında Sneijder-Moratti'nin işinin iyice inada bindiğinin farkında değildik..
Irmak'a vsye değil kulübe yakın isimlere inanın..
Taraftarın kimseyi oyaladığı yok Sneijder transferini 1 haftada bitiremedi diye oyalamak mı oluyor ya... Benim rahatsızlığım sadece bir yetkili olur ve o konuşur bizde herkes konuşuyor ve 1 kelimeyi bile yanlış seçse farklı şeyleri söylemiş gibi algılanıyor
Üstüne basa basa söylüyorum...
İnterle ve Sneijder ile anlaşma tamam..
İnterle ve Sneijder ile problemin çözülmesi bekleniyor..
Perşembe veya Cuma çözülmesi bekleniyor problemin (Ama bekleniyor uzadı diye de hemen umutsuzluğa kapılmaya gerek yok..)
Moratti'nin açıklamaları para vermemek için yapıyor..
Sneijder rahatım karar vermedim açıklamalarını parasını almadan gelmeyeceği mesajını vermek için yapıyor..
Ve Son olarak Yöneticilerden ve Başkan'ın ağzından oyuncu ile kesin olarak anlaştık mesajı beklemeyin hele divan gibi resmi yerlerde.. Gayri resmi yollardan bilgi sızdırırlar ama güvenilir insanlara inanmanızı tavsiye ederim..