Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar adamın italya basınına yaptığı açıklamaların anlamı şu; Galatasaray ile para sorunu olmadığını ama zannedersem onun için hemen evet diyebileceği bir takım olmadığını ima ediyor. Hala kendince daha iyi olduğunu düşündüğü takımlardan teklif bekliyor gibi...
Kendine göre belki haklıdır ama galatasarayı bütün avrupa gözünde sanki bir katar takımına çevirdi. Bu saatten sonra da bu kafayla bu adamın bize faydalı olacağını zannetmiyorum. İnsanın beğenmediği istemediği biriyle para için evlenmesi gibi keşke yönetim vazgeçtiğini interle yapılan sözleşme tarihi bitimi olan 15 inde açıklasaydı az zararla sıyırmış olurduk.
Merhaba :-)
Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.
Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.
Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)
Sevgilerimle,
Sneijder yonetime net olarak paravan olmustur , son dakikaya kadar taraftari uyutup gene isin icinden cikacaklar
31 ocak tı yada 5 şubat her türlü çok var daha...en son gün ne zaman renktaşlar transferde
Oyuncunun bizden başka takım seçme şansının olmaması maddi konulardan mı yoksa herhangi bir protokol imzalandı mı?