Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oguz altayın yorumu ve başkanın sözlerın yalan mı kıme ınanalım şeref resı sana mı başkannamı:)

Ynt: Transfer Nöbeti

Haha ,1,5 buçuk hafta bende inandım :) yalan dolana devam

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1-1,5 haftamı. zahmet etmesin biz takımı oraya götürürüzzz:D

Şeref Aydın Başka transfer çalışması VAR MI??????????????????????

şeref aydına bende katılıyorum bu adam eninde sonunda gelecek ama daha sürer bunun gelişi.başka bir klup istese çoktan alırdı bence.

Arkadaşlar adamın italya basınına yaptığı açıklamaların anlamı şu; Galatasaray ile para sorunu olmadığını ama zannedersem onun için hemen evet diyebileceği bir takım olmadığını ima ediyor. Hala kendince daha iyi olduğunu düşündüğü takımlardan teklif bekliyor gibi...

Kendine göre belki haklıdır ama galatasarayı bütün avrupa gözünde sanki bir katar takımına çevirdi. Bu saatten sonra da bu kafayla bu adamın bize faydalı olacağını zannetmiyorum. İnsanın beğenmediği istemediği biriyle para için evlenmesi gibi keşke yönetim vazgeçtiğini interle yapılan sözleşme tarihi bitimi olan 15 inde açıklasaydı az zararla sıyırmış olurduk.

bu adamın bütün transferleri böyle sıkıntılı.

R.Madrid' den Inter'e transfer sürecine bak.

bu adamın daha iyi teklifler beklemesi ayrıca adamın futbol oynamak istediğinin göstergesidir.

1.5 hafta mı? Transfer dönemi bitiyo o zamana zaten :D

Ben kimsenin dedigine inanmiyorum Şeref Aydin yazmiş 1-1.5 hafta daha uzayacak yarin gelirse ne diyecek merak ediyorum

en son gün ne zaman renktaşlar transferde

Merhaba :-)

Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.

Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.

Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)

Sevgilerimle,

Oyuncunun bizden başka takım seçme şansının olmaması maddi konulardan mı yoksa herhangi bir protokol imzalandı mı?

Arkadas bu bıze ıyıce zarar vermeye basladı. Sneıjderı gectım ortada ne stoper ne solbek var. Boyle planlamamı olur arkadas. bı adam yuzunden herseyı cope atıyorlar. Umarım akıllarını baslarına alırlar kısa surede

luksun pesine dusmek icin once temel ihtiyaclari karsilamis olman lazim nerde stoper , sol bek varsa yoksa gosteris

şerefın dedıgne göre başkanınn ve oguz altayın sözlerı kocamn bır yalannnn ben inanmıyorum reisn son yazdıgına kıme ınanacagımzıda şaşırdıkya oda var:):):)

snejder 1 hafta daha beklerse , kusuruma bakmasın da harbi yazık olurr... neye göre kime göree..

adam gelecek belik tek forvete dönücez.. fatih terim beklermi bu kadar... lig başlamış olacak takım düzenini otruturacak. birde oyuncu gelince ona göre oyuncu çıakracak akdrodan belkii..

neden seçemez şeref yarın gidip l.pool yada arsenal 4-5m€ etse koşa koşa gidicek

etmezde etti desek gidicek bişeymi imzaladık onla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt