Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref aydın sorulması gereken snejder değil, diğer transferler.

çünkü ne olacağı snejder bile bilmiyorr...

CENK VE HAWKINS ZEHİRLENDİ

Sarı kırmızılılarda Cenk Akyol ve David Hawkins gıda zehirlenmesinden doğan ateş yükselmesi sonucu dün gece hastaneye kaldırıldı.

Otelde hasta yatan iki oyuncunun bu akşamki kritik mücadelede oynayıp oynayamayacakları henüz belirsizliğini koruyor.

hadiibeeeeeee :mad:

Sneijder gelir biz bu defansla her maç banko yeriz şampiyon olucak takım arada sırada kötü oynayıpta kazanabilme.Biz bu defansla idere ettiğimiz maçlrı bile kazanamayız.İlk yarı da olduğu gibi.

Geçen sene ara transfer dönemin de kanat almadığımız için işi son maça bıraktık son anda şampiyon olduk.GS büyük kaostan kurtuldu.fener şampiyon olsaydı geçen sene artık burada kimse futbolla ilgilenmezdi.Anlaşılan Fatih Terim'in başarılarını yönetim kendi üstüne alıyor.Yine berbat geçen bi ara transfer dönemi.

bi diyor adam geldi bir diyor 1 -1.5 hafta var

o zaman niye bitti diyorsun , patlamaya devam

Ya vallahi sasiyorum .

Seref son 2 sene icinde neyi bilmis hangi Transferi bilmis ?

Söyledigin cogu balon gibi elinde patlamis hala Seref dediyse dogrudur diyenler var.

Polat zamaninda söyledigi cikiyordu amma son 2 sene 0

Defansta bir sakatlık çıksa Riera ZAN Semih Sabri'yi izleyeceğiz.Ağlanacak haldeyiz.

Ama hala Ujfa'dan medet uman yönetcilerimiz var:o

şeref aydın niye balon diyorsunuz ki, yönetimin transfer politakası balonn

Ya vallahi sasiyorum .

Seref son 2 sene icinde neyi bilmis hangi Transferi bilmis ?

Söyledigin cogu balon gibi elinde patlamis hala Seref dediyse dogrudur diyenler var.

Polat zamaninda söyledigi cikiyordu amma son 2 sene 0

Melo,Eboue,Muslera.Ama son 3 transferdir onunda durumlar kötü :D

bi transfer nasıl becerilemez, uygulamalı örneğini verdiler bize. yahu vazgeçtik diyin kapatın şu işi ya

CENK VE HAWKINS ZEHİRLENDİ

Sarı kırmızılılarda Cenk Akyol ve David Hawkins gıda zehirlenmesinden doğan ateş yükselmesi sonucu dün gece hastaneye kaldırıldı.

Otelde hasta yatan iki oyuncunun bu akşamki kritik mücadelede oynayıp oynayamayacakları henüz belirsizliğini koruyor.

hadiibeeeeeee :mad:

Nasıl böyle bir şey olabiliyor ? Kendi aşçısı yok mu bu takımın oyuncularla beraber seyahat eden yoksa bu özel aşçı olayı sadece futbol klübümüz için mi geçerli ?

Yazık günah değil mi Allah korusun kötü bir şey olsaydı veya bugün maçı kaybedersek şansımız çok fazla azalacak.

Ben yöneticilere inanmıyorum, Şerefe mi inanacağım :D

şerefde her ntvspor canlı yayınından sonra bilgi paylaşıyo. yeme bizi şeroooo...

Neden? Şampiyon olduk, yine lideriz ve CL'de tur atladık diye mi?

sacmalamaya devam :yenieek:

İroni denen birşeyde var şu hayatta..

he tamam senin dediginden

Azad kardeşim bak seversin sevmezsin.. Ama yönetim niye oyalasın taraftarı ya.. Sırf taraftarı oyalamak için mi İnterle protokol imzalayıp, Sneijder'e teklif yaptı.. İnterle anlaşma var vs var hala bunun bir oyalama olduğundan bahsediyorsunuz.. Görün artık bazı gerçekleri benimde bu yönetimde beğenmediğim birçok şey var ama bazı konularda yiğidi öldürürken hakkını vereceksin 2 sene önce burada herkes Stancuları Zapataları falan bekliyordu nöbette ben o günleri gayet iyi hatırlıyorum şimdi Sneijder konuşuluyor ve anlaşıldığı haberleri geliyor.. Başarı desen o günle kıyaslanmayacak seviyede... Maddi açıdan o güne göre kat kat iyiyiz.. Fener'in üstüne çıkmışız kaç yıl sonra sen hala adamların bizi oyaladığını söylüyorsun..

Ali Dürüst neden konuşmadı diye biraz düşünürsek..

Ali Dürüst Fatih Terim'e en yakın yöneticimiz Abdürrahim Albayrak ile birlikte..

Sneijder transferi hakkında tek kelimesi yok.. bence Ali Dürüst'de kızgın..

bi transfer nasıl bi yönetim nasıl eline yüzüne bulaştırır, uygulamalı örneğini verdiler bize. yahu vazgeçtik diyin kapatın şu işi ya

Tepki bu olmamalı.Sneijder tansferi uzayabilir bu normal.Tepki defansa karşı kayıtsız kalınması.Şimdi bir Serdar Taşcı Carlinhos açıklansa burda kimse Senijder transferinin uzamasını takmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt