Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İroni denen birşeyde var şu hayatta..

Azad kardeşim bak seversin sevmezsin.. Ama yönetim niye oyalasın taraftarı ya.. Sırf taraftarı oyalamak için mi İnterle protokol imzalayıp, Sneijder'e teklif yaptı.. İnterle anlaşma var vs var hala bunun bir oyalama olduğundan bahsediyorsunuz.. Görün artık bazı gerçekleri benimde bu yönetimde beğenmediğim birçok şey var ama bazı konularda yiğidi öldürürken hakkını vereceksin 2 sene önce burada herkes Stancuları Zapataları falan bekliyordu nöbette ben o günleri gayet iyi hatırlıyorum şimdi Sneijder konuşuluyor ve anlaşıldığı haberleri geliyor.. Başarı desen o günle kıyaslanmayacak seviyede... Maddi açıdan o güne göre kat kat iyiyiz.. Fener'in üstüne çıkmışız kaç yıl sonra sen hala adamların bizi oyaladığını söylüyorsun..
bu yonetimin artilari saymakla bitmez ama birini sevmek takdir etmek , elestirilemez anlami tasimaz degil mi

herkesin sabri tasiyor , yani bir adamla bu kadar vakit kaybetmek sacma bana gore gecen sene de Shaqiri meselesi bir de demezler mi Sneijder transferi olmadan digerleriyle ugrasmiyoruz , gene son dakika Cris'lere mi kalalim

benim sikayetim budur , tepki fazla olduysa da isin ozunde plansizliga kizdim kendi adima

siz hep olumlu seyler yazsın bekliyorsunuz hal böyle oluncada adama sallıyın tabi "respect" :yenieek:

Bos bos snyderi konuscagimiza veya falanca sunü demis konuscagimiza asil Mühim olan konuyu konussalim oda FATIH TERIM.

Fatih Terim simdiye kadar hic bir sey dememesi ve yorum yapmamasi ve Ali durüst de ayni asil bu Konular Mühim ve Korkunc.

Benim bildigim Terim cokdan Birsey söylerdi amma Kameralardan Kaciyor ve yorumn yapmiyor.

Fatih Terim´i yönetim koruyacagina Hayri Kozak koruyor iyi mi? Fanatik´in mansetini göstermis Aysal´a. Bakalim ne diyecek. Cok merak ediyorum

Hayri Kozak şu kulüpten bir şekilde uzaklaşsın başka dabirşey istemiyorum. Bir bu bir de İnan Kıraç. Bu adamlarla aynı takımı tutmak bile rencide edici.

şeref biliyor yada bilmiyor, adamı yermeyede kahraman yapmayada lüzum yok. inanan inanır inanmayan inanmaz. sorun şeref değil sorun yönetimdir arkadaşlar. malesef transfer işini bilmeyen bir yönetime sahibiz. sırf bu işbilmezlikleri yüzünden olan takıma olacak ona yanıyorum sadece

Yönetime sallayanlar ağır transfer taraftarı

Milet Sneider'in uzamasına değil 2 gün sonra lig maçımız var, geçen sene 34 gol atmasına rağmen 33 puan toplayan takıma hala defans alınmamasına kızıyor.İlk 2 maçta 5 puan kaybı yaşansında sen o zaman gör transfer taraftarı nasıl oluyormuş

burada Seref'e sallayanlar, yarin "seref gelse de bilgi verse" diye k.cini yirtacak kisiler..

Kusura bakma ama bence sen taraftarlıktan istifa et lütfen. Neden yönetim istifa ediyormuş??

Gökhan Abi affına sığınarak söylüyorum sana sormayacağım herhalde ne yapıp yapmayacağımı.

Ama sebebini açıklayayım. Bugüne kadar hep yönetimleri destekledim hiç ummadığım transferler oldu. bu seferde köstek oluyorum belki istediğim transferler gerçekleşir diye.

başkan konuşuyor

şeref reis diyınce bişey yok bız dıyınce uvvvvvvvvvvvvvvv

İhtiyarların yine azheimer nöbeti mi gelmiş?

Yönetimimiz Divanda bile çalışıyor laf atıyorsunuz adamlara

uarfvmmu.jpg

oguz altayın açıklarımı sen okumadın sanırm kardeşm ııyı oku anlarsın şeref resi ne dıyor o neıdyorrr

Dostum.. Ben bizzat twitter'dan takip ettim yazdıklarını ha şuraya taktıysan

Perşembe, Cuma iş bitmiş olur dedi..

Seref Aydın ise 1,1.5 hafta istanbula gelmesi vs tüm işlerin bitmesi dedi..

Yani Cuma değilde Cumartesi resmiyet kazansa Oğuz Altay yalan söylüyor olacak değil mi? Belki cumaya kadar açıklanacak ama istanbula gelişi sarkacak nerden biliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt