Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
herkesin sabri tasiyor , yani bir adamla bu kadar vakit kaybetmek sacma bana gore gecen sene de Shaqiri meselesi bir de demezler mi Sneijder transferi olmadan digerleriyle ugrasmiyoruz , gene son dakika Cris'lere mi kalalim
benim sikayetim budur , tepki fazla olduysa da isin ozunde plansizliga kizdim kendi adima
bu yonetimin artilari saymakla bitmez ama birini sevmek takdir etmek , elestirilemez anlami tasimaz degil miİroni denen birşeyde var şu hayatta..
Azad kardeşim bak seversin sevmezsin.. Ama yönetim niye oyalasın taraftarı ya.. Sırf taraftarı oyalamak için mi İnterle protokol imzalayıp, Sneijder'e teklif yaptı.. İnterle anlaşma var vs var hala bunun bir oyalama olduğundan bahsediyorsunuz.. Görün artık bazı gerçekleri benimde bu yönetimde beğenmediğim birçok şey var ama bazı konularda yiğidi öldürürken hakkını vereceksin 2 sene önce burada herkes Stancuları Zapataları falan bekliyordu nöbette ben o günleri gayet iyi hatırlıyorum şimdi Sneijder konuşuluyor ve anlaşıldığı haberleri geliyor.. Başarı desen o günle kıyaslanmayacak seviyede... Maddi açıdan o güne göre kat kat iyiyiz.. Fener'in üstüne çıkmışız kaç yıl sonra sen hala adamların bizi oyaladığını söylüyorsun..
herkesin sabri tasiyor , yani bir adamla bu kadar vakit kaybetmek sacma bana gore gecen sene de Shaqiri meselesi bir de demezler mi Sneijder transferi olmadan digerleriyle ugrasmiyoruz , gene son dakika Cris'lere mi kalalim
benim sikayetim budur , tepki fazla olduysa da isin ozunde plansizliga kizdim kendi adima