Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aleyküm Selam Barış.Kardeşim kayda değer birşey yok.Başkan'ın açıklamaları filan var.Videosu mevcut.

[video=youtube;INYvkfr6uE4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=INYvkfr6uE4[/video]

eyvallah halitcim. inşallah snijderin alternafi iyi bir adamdır. bu adam bize cevap vermeyecek galiba. tamam hayatını degiştircek bir karar verecekte b.kunu çıkardı. ıraga gelmiyor. istanbul gibi metropole geliyor. ben alternatifimiz kim en çok onu merak ediyorum

allah hidayet etsin diyceksin

Hayır "Allah Affetsin Diyorum" bunun altını üstünü deşerek polemik çıkarmayın.. ben hangi kelimeyi ne zaman hangi anlamda kullanacağımı gayet iyi bilirim..

Bunda kötü birşey yok dua ettim ..

Benim dini inancıma göre o bir günahkar, kelime-i Şahadet getirmeden ölürse diğer tarafta Cennet yüzü göremeyecek..

Bunlar benim değil Allahın Buyrukları..

Millet burda memnun olacak diye Dinden İmandan mı çıkalım ?

"sneijder şu gün gelecek" diye resmi bir açıklama yapıldı mı?

Hayır

sadece ortada dolaşan bir sürü sözümona duyumcunun duyumu var. Bir de ırmağın kazuğu :D

dağılın biraz rahatlayın. Temiz hava alın azcık :b5:

Transfer nöbeti diye girdik Siyaset Meydanı çıktı.Ali Kırca ne zaman geliyor?

Siyasi olaylara girmeyin lütfen. Transfer nöbeti burası.

herkes gider ama fatih terim kalır bunu unutmasınlar. fatih terim bizim için sadece görev aldığı zamanlarda yok. o gerçek bir galatasaraylı ve galatasarayın tarihine geçmiş bir isim. insanlar ölümsüz olabilmek için iz bırakacak şeyler yapmalı. fatih terim de bunu yapmış bir isim. kimse kendini ondan büyük görmesin, kimse onun önüne geçmeye, onun önünü kesmeye çalışmasın. yapmaya çalıştıkları işin ağırlığını taşıyamaz, altında kalırlar. benden söylemesi.

sende Fatih Terimi ölüme gidersine savunmana gerek yok. Unutmaki Fatih Terim bu ünvani Galatasaray kulübünde yakaladigi basarilar ile kazandi.

Imparatorumuza medyada bile laf etmeye kimse yanasamiyor cünkü en iyisini o yapti en dogrusunu Imparator yapti. Herkez elestirilir yeri gelir imparator'a elestiriler yagabilir ama burda Imparator'a laf atmak ayri bir ayip.

Bu arada GSC ailesine hos geldin :yenieek:

çıkan haberler için konuştum. yönetimle fatih terim arasında anlaşmazlık olduğu haberleri uzun süredir çıkıyor. böyle bir şey varsa fatih terim galatasaray taraftarı için en önemlisidir dedim. doğru söylemişim herhalde değil mi? küçümseyici alaycı tavrın da hiç hoş değil.

sen bu kolpa basınamı inanıyorsun başkanamı inanıyorsun.:confused: hayatları yalan bu basının. bence ne kendini ger. ne de burdakileri kardeş. sonucu görelim önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt