Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne alaka ? Azad benim ne demek istediğimi anlamıştır.. Ben gayet tabi saygılıyım Dini inancına göre..

Burda da birilerinin gözüne hoş görünmek adına İmanımızdan mı çıkalım ?

yok estağfurullah, ne haddime.. allah korusun..uslup sanki yanlis geldi, gerci arkadas anlaydiysa seni sorun yok..:yenieek:

Divan Toplantısının görüntüleri var mı arkadaşlar ?

Kimi diyor Sneijder'i 3-4 gün bekleriz demiş Başkan, kimi diyor 3-4 alternatifi var falan. Yine bilgi kirliliği oldu

Var mı kayıt-kanıt?

bu snijder 7.5 milyon euroya alırsak eger bedava gibi birşey. basın bunda deginmez. işlerine gelmez. ortalıgı karıştırmamlılar. nerdeyse 3 te biri fiyatına alıcaz. ama alacagı ücret konuşuluyor. hemde avrupadaki diger takımlardan fazlada vermiyoruz. işte böyle mal basın var ülkemizde. şerefsiz dolu.

birden söyle bir aciklama gelse:

Kolo Toure, Carlinhos ve Wesley Sneijder Galatasaray'da diye....

ahhhh ahh

Başkan: 2-3 gün daha bekleriz. Sonra diğer alternatiflere bakarız

Sneijder: 31 Ocak'a kadar sürem var

Bu iş: Yatar

Alternatifleri konuşmak bile bence daha yararlı olucaktır. Sneijder İnterden kesin ayrılmak zorunda hissetmez ise kendini 2-3 gün sonra görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır açıklamasını okuruz.

diegoooo

Başkan: 2-3 gün daha bekleriz. Sonra diğer alternatiflere bakarız

Sneijder: 31 Ocak'a kadar sürem var

Bu iş: Yatar

Alternatifleri konuşmak bile bence daha yararlı olucaktır. Sneijder İnterden kesin ayrılmak zorunda hissetmez ise kendini 2-3 gün sonra görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır açıklamasını okuruz.

Ben niye duymadım böyle bir şey dediğini. :SS:

İhraç edilmiştim mod gardaşlara dedim Sneijder in yüzü suyu hürmetine beni affedin dedim. Affettiler saolsun uslu durmak kaydıyla:D

Yanlıs Reiz gelmezse beni tekrarda ihraç ederlermi acaba:confused:

İyi yapmışsın Hacı.Niye ihraç oluyorsun be kardeşim? Gelmese de gelmez ne yapalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt