Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Sneijder'in peşinden koşmuyoruz"

Bu açıklamalar gösteriyor ki y ultrAslan Başkanı ya da Galatasaray Başkanı yanlış konuşuyor.Sen taraftarı beklentiye sok sonra böyle konuş yok böyle Dünya madem peşinden koşmuyordunuz daha önce söylemeniz gerekmiyor muydu?

"Transfer olmazsa..." - Ligtv.com.tr

izlemeyen varsa burda var izlesin. yasak masak ne yapayımm..

burdaki en önemli nokta bence. snejder olmazsa alternatifi kim olur diye hoca ile dün akşam konuştuk diyor. bence alternatife yöneldiler ayrıca. hoca sol bek ve stoper işinide sormuştur bence...

harbi hocası daha napsın. niye onu kovup guardiolayı alıyorlar. bu bayerni zaten sevmiyorum. inşallah karışır takım.

bu guardiola kesin bos cikacak her zaman söylerim ben hayatta Barcelonadan t.direktör almam cünkü o takimi calistirmak ve basarili olmak marifet degil

harbi hocası daha napsın. niye onu kovup guardiolayı alıyorlar. bu bayerni zaten sevmiyorum. inşallah karışır takım.

Bayern en büyük transferini Sammerle sezon basinda yapti,Pep yada heynckes hic önemli deil.Heynckes zaten kendi adamlari munihte yasiyor Hoenessin yakin arkadasi kovulma deil yani belliydi yeni birini bulacaklari.

izlemeyen varsa burda var izlesin. yasak masak ne yapayımm..

burdaki en önemli nokta bence. snejder olmazsa alternatifi kim olur diye hoca ile dün akşam konuştuk diyor. bence alternatife yöneldiler ayrıca. hoca sol bek ve stoper işinide sormuştur bence...

Alternatiflere yöneldiklerini dünya ya duyursunlar .. Sneijder denen paragöz tek olmadığını anlasın...

Nefret ettim yemin ederim daha gelmeden şu adamdan..

28 tane sneijder var ne demek ya amatörlük akıyor resmen bu ne biçim demeçtir sabri de mi sneijder

refşk arkan başkanın en yakınındaki adam bence başkana göre konuşmuştur da bugün bambaşka şeyler dedi başkan.belirsizlik en nefret ettiğim şeydir ve hertransfer döneminde bu yönetim bunu ne yapıp edip başarıyor helal olsun başarılar

galatasaraya geliyo dedi başkan ağzından mı kaçtı bilemiyorum

iyi dinleyin bu transferin olmaması için bi sebep yok falan diyor baskan

yine oldukça profesyonel konuşmuş bu konuda helal olsun...

ama büyük çelişkiler var

neden birisi çıkıp oğuz altay'a neden böyle şeyler söyledin de o açıklama yapma gereğini duydu diye sormaz?

ne salak gazetecilerimiz var

nerde abuk subuk sorular onları sorsunlar

ayrıca başkan çok rahat bu konuda o yüzden diyorum ki bu inter ile bizim aramızda başka bir boyutta anlaşma var...

yanlız başkanın telefon düştü videoda çaktırmadan aldınmı diyor:)

28 tane sneijder var ne demek ya amatörlük akıyor resmen bu ne biçim demeçtir sabri de mi sneijder

futbolcular amöterse ancak bundan anlar.

adam diğer futbolcuların değerli olduğunu söylüyor. lafı ordan yazarsan öyle olur, böyle yazarsan böyle olur..

lafı kırpmaa reyisssssss:lol:

Güzel en azından 5, 5.5 gibi rakamlar önermemişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt