Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla ben onu dinlemeden öncede gelecek diyordum hatta sabah herkesle kavga ediyordum dünden sonra bende netleşti gelecek.. Başkan'ın söylediklerinde rakamlar oturdu sadece 7,5 M € bonservis 4-4,5 M € gibide bir maaş vereceğiz sanırım

bir miktar imza parasi da alir ellam

biz rest çeksek bu adam bize imza atıcak eminim ki çünkü interde kalmayı hiç istemiyor bize gelmeyide istiyor maddi maneviyat dolayısıyla rest çeksek gelicek ama sanrm 1 gün 1 gündür diyip zaman kazanmaya çalısıyor :yenieek:

Adam 6 milyon euro net kazanıyor maç başı falan hariç , sponsor hariç, reklamlar falan hariç....

Ya oturmuş 1 aylığının pazarlığını yapıyor bu da 1.2 milyon euroymuş..

Bu adam paragözdür arkadaş...

Ha Galatasarayımıza çıktı geldi.. bu onun paragöz olmasını değiştirmeyecek..

Gol attığında veya biz kupa kazandırdığında tabiki de sevineceğiz ne yapalım bu adam paragöz diye gol attığında oturup ağlayalım mı ?

1.2 M € da sakız parası zaten :D

Bence Başkanımızın yorulmaya başlamasının ilk işaretleri..

Erken yorulursa bizim için hiç iyi olmayacak..

renktaş biz altın madeni gibi başkanımıza bir kez olsun desteğimizi, ona değer verdiğimizi belirtmedik.

adamlar şike yapmış, sağa sola kuduz gibi saldıran başkanlarının ayaklarını öpüyorlar.

Aysal: Herkesin ince düşünmesi lazim. Eğer oyuncu düşünmeyip hemen karar veririm diyorsa daha çok şüphelerim. Maddiyat herkes için önemli.

Başkan raad beklemekten bizde rahat olmak lazım

Valla ben onu dinlemeden öncede gelecek diyordum hatta sabah herkesle kavga ediyordum dünden sonra bende netleşti gelecek.. Başkan'ın söylediklerinde rakamlar oturdu sadece 7,5 M € bonservis 4-4,5 M € gibide bir maaş vereceğiz sanırım

Güray biz inanalım kardeşim gelince beraber halay çekeriz :f50: var mı halaya katılcak :)

acaba senijder olmazsa fatih hoca ile konuştuğu altarnatifler kimler?

Sneijder sorunları çözersen kararımı vereceğim dedi: Irmak Gazuk

renktaş biz altın madeni gibi başkanımıza bir kez olsun desteğimizi, ona değer verdiğimizi belirtmedik.

adamlar şike yapmış, sağa sola kuduz gibi saldıran başkanlarının ayaklarını öpüyorlar.

Emrah çok güzel yazıyon kardeş katılıyorum valla biz adam olmayız...

Bizdeki bu transfer taraftarlığı , skor taraftarlığı bitmedikçe ne teknik adam ne de başkan dayanır...

BİZ derken Türk insanını kastediyorum...

Kuşlar bile Azize'ye gram laf dedirtmiyorlar.. Burda yaşı 16 olan biri bile Ünal Bey diyebiliyor...

Su an baskanin LigTv'ye yaptigi aciklamalari dinledim :Z3:

Su an ne kadar üzüldüm valla anlatamam heralde, ama bu transfer kesin yatmis. Baskan yavastan taraftari alistirmaya calisiyor: 'Takimimizda 28 Sneijder var' 'Olmamasi icin hic bir neden görmüyorum ama olmazsa bile dünyanin sonu degil' (Anlasma olsaydi ama demezdi bile) 'Alternatifleri hazir'

Ayrica yanlis anlamadiysam biz kendisine süre verdik ve o süre dolmadan cevap bekliyoruz gibi birseyler dedi. Yani kesinlikle daha fazla beklemeyecegiz (ve Sneijder daha düsünmek istedigini acik acik söyledi - yani kisaca yatar bu transfer, Sneijder hemen karar vermek istemiyor)

Ulan ne kadar sevinmistim NTV son dakika gecitignde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt