Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ya. Allah yakınlarına sabır versin. Sadece güler yüzü bile yetiyordu insana

ozaysendir ‏@ozaysendir

Bîrand hala hayatta. Adam canıyla uğraşıyor kim uyduruyor bunları. Şimdi Nilgün ile konuştum yalan haber

tamam arkadaslar burayı cenaze evine cevirmeye gerek yok allah rahmet eylesin konumuza devam edelım

türk medyası ölüm konusunda bile uydurma haber yapabiliyor, ben zaten ilk ntvyi açtım yoktu öyle bir haber hatta 12 eylül davasıyla ilgili son dakika diye alt yazı geçiyordu , yazık nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Timsah a yattığımıza üzülmediğimiz bir durum

MEsajini düzelt lütfen. Ölümün arkasindan böyle konusulmaz.

beyin ölümü gerçekleşmiş manasında dedim.. kendisinin fikirlerine katılmasam da senin yanlış anladığın şekilde konuşmam zaten abi, ölüm sonuçta, yargılaması Allah'a kalmış..

türk medyası ölüm konusunda bile uydurma haber yapabiliyor, ben zaten ilk ntvyi açtım yoktu öyle bir haber hatta 12 eylül davasıyla ilgili son dakika diye alt yazı geçiyordu , yazık nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Acaba bizimkiler twiterde Ertem sener öldü top trend yapti diye bunlarda öyle degil böyle yapilir mi demek istiyorlar ?!

beyler konuya dönecek olursak Fransız basını ve oyuncunun menajeri Touluse un sol bekine 6 milyon teklif ettiğimizi söylüyolla

Haber yalan gercekden galiba. Fanatik haberi kaldirdi sitesinden hemen.

Sneijder tranferinde Türkiyede futbolun ne kadar geride olduğunu anlamış olduk. Futbolumuz çok gerilerde. Dolasıyısla top class bir oyuncuyu getirmek çok zor oluyor. Sneijder'in yerinde bende olsam adı şikeyle anılmış şikecilere ceza vermemiş bir ülkeye gitmek istemem.

Sneijder tranferinde Türkiyede futbolun ne kadar geride olduğunu anlamış olduk. Futbolumuz çok gerilerde. Dolasıyısla top class bir oyuncuyu getirmek çok zor oluyor. Sneijder'in yerinde bende olsam adı şikeyle anılmış şikecilere ceza vermemiş bir ülkeye gitmek istemem.

Sneijder' in yerinde ben olsa o kadar üç kağıt yalan dolana rağmen eze eze şampiyon olmuş, şu anda ligde lider CL' de bir üst turda olan bir takıma giderdim :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt