Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klubümüzün ekonomik durumu itibariyle Sneijder gibi bir transfer yükümlülüğünün altına girmek çok büyük bir risk..
Localardan gelen paraların, VİP biletlerden gelen paraların (4500-5000 civarı ) üzeirndeki temlik daha yeni kalktı 2013 itibariyle.. Başkan söylemişti..
Başkanın dediğine göre 2015 yılında tam düzlüğe çıkacağız..
Sırf taraftara verdiği çilek sözünü tutmak için Başkan fedakarlık yapıyor bu iyi birşey değil..
30 milyon euroyu vermeyi göze alıyoruz ama adam hala bizi bekleterek zaman kazanma içersinde.. üstelik de satmaya kalktığımızda zor satarız..
Ben doğru bulmuyorum bu transferi... ama gelmesini istiyorum çünkü çoğu taraftarımız hala onu bekliyor.. ekmek almaya gittiğim fırıncı abi bile Sneijder bir gelseydi diyor..
baskan verdiği sözü tutmak için kendinden verse üc bes kurus fena olmaz hani. düzlüğe çıkana kadar ufak yardımların bir zararı olmazdı.
Hayırlı nöbetler..
Birazdan Irmak'a bağlanırlar![]()
Klubümüzün ekonomik durumu itibariyle Sneijder gibi bir transfer yükümlülüğünün altına girmek çok büyük bir risk..
Localardan gelen paraların, VİP biletlerden gelen paraların (4500-5000 civarı ) üzeirndeki temlik daha yeni kalktı 2013 itibariyle.. Başkan söylemişti..
Sırf taraftara verdiği çilek sözünü tutmak için Başkan fedakarlık yapıyor bu iyi birşey değil..
30 milyon euroyu vermeyi göze alıyoruz ama adam hala bizi bekleterek zaman kazanma içersinde.. üstelik de satmaya kalktığımızda zor satarız..
Ben doğru bulmuyorum bu transferi... ama gelmesini istiyorum çünkü çoğu taraftarımız hala onu bekliyor.. ekmek almaya gittiğim fırıncı abi bile Sneijder bir gelseydi diyor..
Irmak evin önünde bekliyormuş

Hala mı?![]()
Irmak evin önünde bekliyormuş
Irmak namus meselesine çevirdi bu işi hala ordaymış![]()
ırmak çok pıs taktı alıp gelecekk![]()
Irmak namus meselesine çevirdi bu işi hala ordaymış![]()
haberlere bile çıkmış bekliyor diye.![]()