Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimkiler görüşmelerin durdurulduğunu bildirsinler borsaya o Leby denen herif 3 gün sonra gelmezse kapımıza...

Sanırım Ocak'ta gelmesi için ekstradan 2,5 veriyorlar.

Gerçek maliyeti dahil değil rdaş..

Bonservis olarak gerçek maliyeti... Schalke'ye yarım sezon sonra bedava gönderceğinize şimdi 2.5 milyona bırakın diyorlar..Gerçek maliyeti değili gerçek değeri bu değil daha fazla eder anlamında dediysen haklısın renktaş..

Federasyon-Azize etkenlerini de düşünerek yazıyorum...

Bir daha düşün kadro yeter mi yetmez mi diye..

İşimizi şansa bırakmayacağız hakemlerin bile elini kolunu bağlamalıyız 4 sene üst üste şampiyon olurken rakibe ve hakemlere şans tanımadığımız gibi..

renktaş şu kadro + Sneijder zaten bu ligi her türlü götürür.

eğer Sneijder gelirse sezonun geriye kalanı için sadece bir tane 11 oyuncusu olacak defansa transfer lazım. yedek alacaklarsa hiç gelmesin.

Valla ben Sneijder transferi icin son güne kadar beklemeye alistirdim kendimi. Icimde bir heyecan yok yani.

Benim derdim diger transferler. Sonucta 2 haftalik bir dönem var. Bazi seyler bitmeli artik. Hamle yapilmali.

adam bizi resmen kullanıyor bu açık açık görülüyor artık neyi beklıyorsak çekin resti gitsın be kardeşmmm:mad:

renktaş şu kadro + Sneijder zaten bu ligi her türlü götürür.

eğer Sneijder gelirse sezonun geriye kalanı için sadece bir tane 11 oyuncusu olacak defansa transfer lazım. yedek alacaklarsa hiç gelmesin.

Valla Emrah 15 gün kaldı ben inatla kimseyi almayacaklarını söylüyorum...

Ülke değiştirmeyi hayat memat meselesi olarak görüyorsa ,geldiğinde adapte olması çok zor olabilir.Umarım geldiğinde annem , annem diye ağlayıp durmaz ;yoksa faydadan çok zarar getirir.

Real'den Inter'e giderken transferin istegi disinda oldugunu soylemis, ama Inter'de basardiklari da ortada. Bize de gelirse oynar. G.Amerikali sorunlu futbolculardan degil bu herif. Parasini verirsen oynar adam.

----------------------------------Muslera--------------------------------

Eboue----------------Semih-----------------Serdar T-----------Carlinhos

----------------------------Selcuk-----Melo------------------------------

Hamit---------------------------Sneijder----------------------------Frei

----------------------------------Burak----------------------------------

avrupadakı 30 yaş altı topçuların türkıye bakış açısı katar vol 2

Biraz da ben laf kalabalalığı yapayım dedim...

Öncelikle Sneijder işi tamamen zamanla çözülecek iş ve bu süreçte neler yapıldığı tabiki daha önemli ama sakın bana yerlilerden bahsetmeyin ömer toprak için bile istenen bonservis bedelleri çift rakamlarda bunlar tamamen durumun bu kadar keşmekeş olmasının nedeni sol bek içinse hocanın "bence" tek tercihi carlinhos o olmazsa böyle devam etmeyi düşünüyor en azından bu sene sonuna kadar çünkü carlinhosun manageri şimdi değil sezon sonu ayrılmayı düşünüyoruz falan demişti.

Toulouse lu sol bek hakkında bilgim yok nasıl biri...

ve ciddi ciddi sissokko sesi var mı kaynak isterim bu konuda.

Federasyon-Azize etkenlerini de düşünerek yazıyorum...

Bir daha düşün kadro yeter mi yetmez mi diye..

İşimizi şansa bırakmayacağız hakemlerin bile elini kolunu bağlamalıyız 4 sene üst üste şampiyon olurken rakibe ve hakemlere şans tanımadığımız gibi..

Bu sene Allah için ne offsidan gol, ne penaltı tartışmaları vs yaşıyoruz. Kartlar bile adaletli dağıtılıyor. Tek adilik tahkim de var, orası da zaten zamanında feneri kurtarma timi olarak seçilmişti...

----------------------------------Muslera--------------------------------

Eboue----------------Semih-----------------Serdar T-----------Carlinhos

----------------------------Selcuk-----Melo------------------------------

Hamit---------------------------Sneijder----------------------------Frei

----------------------------------Burak----------------------------------

2013-2014 sezon kadrosu oy oy oy

8XWlT.jpg

Sneijderin son ulaşabildiğim fotoğrafı bu. Bugün sabah 11:24 gibi çekilmiş. Yağmurlu ve kapalı bir havada tek başına yürüyor. Tahminim dün akşam ailesiyle konuştu, şimdi şehrin arka semtlerinde yanlız dolaşıp son kararını vermeye çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt