Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım Ocak'ta gelmesi için ekstradan 2,5 veriyorlar.
Gerçek maliyeti dahil değil rdaş..
Federasyon-Azize etkenlerini de düşünerek yazıyorum...
Bir daha düşün kadro yeter mi yetmez mi diye..
İşimizi şansa bırakmayacağız hakemlerin bile elini kolunu bağlamalıyız 4 sene üst üste şampiyon olurken rakibe ve hakemlere şans tanımadığımız gibi..
Bizimkiler görüşmelerin durdurulduğunu bildirsinler borsaya o Leby denen herif 3 gün sonra gelmezse kapımıza...
kral çok ağır be hiç bozmuyor ağır duruşunu. bizim için birazcık taviz verip tüyo alsa ne olurdu sanki![]()
renktaş şu kadro + Sneijder zaten bu ligi her türlü götürür.
eğer Sneijder gelirse sezonun geriye kalanı için sadece bir tane 11 oyuncusu olacak defansa transfer lazım. yedek alacaklarsa hiç gelmesin.
Ülke değiştirmeyi hayat memat meselesi olarak görüyorsa ,geldiğinde adapte olması çok zor olabilir.Umarım geldiğinde annem , annem diye ağlayıp durmaz ;yoksa faydadan çok zarar getirir.
Valla Emrah 15 gün kaldı ben inatla kimseyi almayacaklarını söylüyorum...
son duyumcumuz oguz reis bakalaım perşembe cuma gelişme olcakmı
Ülke değiştirmeyi hayat memat meselesi olarak görüyorsa ,geldiğinde adapte olması çok zor olabilir.Umarım geldiğinde annem , annem diye ağlayıp durmaz ;yoksa faydadan çok zarar getirir.
eğer almazlarsa senle burada beraber MYC alırız Ergün![]()
Federasyon-Azize etkenlerini de düşünerek yazıyorum...
Bir daha düşün kadro yeter mi yetmez mi diye..
İşimizi şansa bırakmayacağız hakemlerin bile elini kolunu bağlamalıyız 4 sene üst üste şampiyon olurken rakibe ve hakemlere şans tanımadığımız gibi..
----------------------------------Muslera--------------------------------
Eboue----------------Semih-----------------Serdar T-----------Carlinhos
----------------------------Selcuk-----Melo------------------------------
Hamit---------------------------Sneijder----------------------------Frei
----------------------------------Burak----------------------------------