Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref sen bu yönetimin transfer de beceriksiz olduğunu kabul ediyor musun ?

gorusunuze saygi duyuyorum. ancak ben bunca yillik galatasarayliyim, bu yonetim kadar basarili transfer yapan bir yonetime rastlamadim.

sanirim su kadro size ne demek istedigimi anlatacaktir: Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray - 13.03.2011 13:48 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org :-)

edit: caglar birinci'nin cikip yerine mustafa sarp'in girdigi bir kadrodan bugunlere geldik... :-)

ırmak morattını ofisını dogru yola çıkmışş:)

Bence her ne olursa olsun transferin son gününe kadar Sneijder i kovalamalı çünkü bu transfer bir fırsat transferidir böyle bi fırsat varken son güne kadarda beklenmelidir.

bekleyelim ne olacak? 1 şubatta gelir, maç yapmadan maç kondisyonu olmadan 20 gün sonra shalcke karşısına çıkarr. bumuydu-yatmayımı geldi...

ayrıca alternatifler varmışş dedi başkan, olmazsa başkasına bakarız gibisinden bence pazartesiye kadar beklenir olmaz ise başkasına veya diğer mevkilere takviye yapılır..

o bizi ne ilgilendirir ki ? biz alamadıktan sonra kim alırsa alsın . interin böyle bir anlaşma imzalamasının hiçbir mantığı yok

Bence var..Oyuncu 1 şubata kadar bizle reklamını yapar ki,korktugumuz konu buydu.Başka bir takıma,1 Şubat'tan sonra transfer olabilir.Önceki sayfalarda da bunu konuşmuştuk.Bu adam bizi kullanıyormu,vitrinmi yapıyor baabında..Bunun sonucunda böyle bir madde varsa,İnter Galatasaray dışında hiçbir takıma Sneijder'i vermeyecek.Hiç değilse,ara transfer döneminde.Ben bunu anlıyorum.

gorusunuze saygi duyuyorum. ancak ben bunca yillik galatasarayliyim, bu yonetim kadar basarili transfer yapan bir yonetime rastlamadim.

sanirim su kadro size ne demek istedigimi anlatacaktir: Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray - 13.03.2011 13:48 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org :-)

şeref reis şu konuda sana katılmıyorum, oyuncuların kalitesinden çok fatih hoca faktörü var.. tabi onuda getiren yönetim ama oyuncu bakımından ben öyle düşünmüyorumm. maddi olarak evet fazla bişey harcamadılar minumumdan maksimum performans elde edilmiş görünsede.

daha üst düzey 1-2 isim olsaydı. şpl de ve ligteki konumumuz daha iyi olabilirdi gelecek için..

edit: caglar birinci'nin cikip yerine mustafa sarp'in girdigi bir kadrodan bugunlere geldik... :-)

Şeref abi, hani Sneijder bitmişti önümüzdeki transferlere bakıyorduk? Kesinleşmeden neden insanlara umut verdiniz? Bir açıklar mısınız?

Ulan NTVspor yatacak yerin yok Bursa As Kadrosuyla çıkmış.. Fener Genç Ağırlıklı Kadrosuyla çıkmış bir Salih vardı Fenerde genç.. Allah Belanızı Versin ya...

Şeref Aydın bir hafta önce bu transferin bittiğini söylemiştiniz halan neden açıklanmadı bittiyse

Demekki Yolanthe'nin dediği kirler işler bu protokol anlaşmasıymış.:asd:

Beyler Milan Kaka'yı alırsa, K.Prince Boateng bize gelme şansı olur mu ? çünkü teklif yaptığımız italya basınında çıkmıştı

Şeref abi, hani Sneijder bitmişti önümüzdeki transferlere bakıyorduk? Kesinleşmeden neden insanlara umut verdiniz? Bir açıklar mısınız?

guzel kardesim bizim acimizdan sorun yok ki. herif de kulubu de bize evet demis. geriye kalan oyuncuyla kulubu arasindaki mesele.

hadi ben salliyorum. baskan, bulent tulun falan da mi salliyor :-)

gergin oldugunuzu az cok tahmin ediyorum. zira bu mesele sona erince yazdiklarinizi, tepkilerinizi tekrardan gozden gecireceginizi de dusunuyorum.

guzel kardesim bizim acimizdan sorun yok ki. herif de kulubu de bize evet demis. geriye kalan oyuncuyla kulubu arasindaki mesele.

gergin oldugunuzu az cok tahmin ediyorum. zira bu mesele sona erince yazdiklarinizi, tepkilerinizi tekrardan gozden gecireceginizi de dusunuyorum.

gergin olmaya gerek yok..ilk sneijder forması benden gelsin...

https://twitter.com/godece/status/291871627216580609/photo/1

Yok abi yanlış anlama, ama kulübü ile Sneijder arasında hala sorun varsa, belki çözülemeyecek bu sorun ve yatacak transfer? Neden kesin diye konuşuyorsunuz ki, hala sorun var işte. Ya olmazsa insanların umutlarına ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt