Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selamun aleyküm hastayım yeni girdin nete bugün bana güzel bir haber verin sneijder konusunda ayrıca kanatlar ve stoper için isim atılmadımı daha ortaya ?

kendi halimde bir totem yapayım dedim. sneijder'den olumlu-olumsuz haber alınana kadar sakal uzatma kararı aldım. böyle giderse orman adamı olcaz. biran önce açıklansın da toplum içine rahat rahat çıkayım :)

elinde böyle bir yetki var interin.

M.Topuz un fenere satılması gibi bir olay.

yönetim kime isterse ona verir bonservisini. herkesin teklifini kabul etme zorunluluğu yok

kayseri mehmet topuza böyle bir şart koymamıştı ama?

ben fenerle anlaştım ona gideceksin ama bu tarihe kadar gitmezsen başka takıma seni satmam gibi birşey hatırlamıyorum ben...

bu adam iyice içime sinmemeye başladı. kimse quaresmayi istemedi, ama bununda bir farkı yok gibi baksana paragöz bişey. top oynamak isteyen adam, üçe beşe bakmaz ilişkisini kulüple keser bi takımla anlaşırdı.

:asd::asd::asd::asd::asd::mad::mad::mad::asd::mad::mad::mad::mad::asd::mad::mad::mad::asd::asd::asd::asd::asd::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::lol::lol::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:

:lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol:

:lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::lol::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::lol::mad::lol::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::lol::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::lol:

:mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::lol::mad::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol:

:mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol::mad::lol::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::lol::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::mad::mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol::mad::mad::lol::mad::lol::lol:

Can sıkıyor artık sneijde r31 ocaka kadar bunu beklemeyiz umarım teklifi geri çeksinler bakalım nasıl yola geliyor

kayseri mehmet topuza böyle bir şart koymamıştı ama?

ben fenerle anlaştım ona gideceksin ama bu tarihe kadar gitmezsen başka takıma seni satmam gibi birşey hatırlamıyorum ben...

ben fenerle anlaştım ona gideceksin veya gelecek kayseride kadro dışı olarak oynayacaksın aynı olay şu anki onun olayı ile

Artık Sneijderi konuşmasak ve sadece olumlu olumsuz açıklamayı beklesek :rolleyes: Çokmu şey istiyorum? :D

34cimbom34 ‏@34cimbom34

inter ile sneijder arasındaki sorun çözüldüğü an istanbul'da sneijder gs ile sneijder %100 anlaşmış hiçbir sıkıntı yokmuş

bu adam 5 gündür üst üste sneijder akşama açıklanıyor vb twitler atıyordu hala paylaşıp durmayın hepte siz paylaşıyoruz bu adamın twitlerini

bu adam iyice içime sinmemeye başladı. kimse quaresmayi istemedi, ama bununda bir farkı yok gibi baksana paragöz bişey. top oynamak isteyen adam, üçe beşe bakmaz ilişkisini kulüple keser bi takımla anlaşırdı.

Üç beş dediğin 2.000.000 € :) çoğumuz bu parayı hayatımız boyunca kazanamıycaz.. Hakkı olan parayı istiyor adam.

[h=5]Bir dönem Galatasary forması giyen Z.Misimovic, Guizhou Renhe'de.[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt