Cevap: Transfer Nöbeti
o kimla, iyimila
m'bengue diyolla
o kimla, iyimila
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
m'bengue diyolla
34cimbom34 @34cimbom34
BÜYÜK iddaa ediyorum: sneijder kararını vermiş ve gs ile anlaşmış durumda tek engelin inter'den alacağı ücret
uvvvvv idda buyuk gardaşlar![]()
elinde böyle bir yetki var interin.
M.Topuz un fenere satılması gibi bir olay.
yönetim kime isterse ona verir bonservisini. herkesin teklifini kabul etme zorunluluğu yok
34cimbom34 @34cimbom34
BÜYÜK iddaa ediyorum: sneijder kararını vermiş ve gs ile anlaşmış durumda tek engelin inter'den alacağı ücret
o kimla, iyimila
34cimbom34 @34cimbom34
inter ile sneijder arasındaki sorun çözüldüğü an istanbul'da sneijder gs ile sneijder %100 anlaşmış hiçbir sıkıntı yokmuş

bu sneijder 1 şubatta gelecek ve 6 ay oynamamış adam nasıl form tutup schalke maçında oynayacak. gelecekse şimdi gelsin bikaç hafta takımla çalışsın, gelmiyorsa da yolumuza bakalım zamanımızı boşa harcamış olmayalım
kayseri mehmet topuza böyle bir şart koymamıştı ama?
ben fenerle anlaştım ona gideceksin ama bu tarihe kadar gitmezsen başka takıma seni satmam gibi birşey hatırlamıyorum ben...
34cimbom34 @34cimbom34
inter ile sneijder arasındaki sorun çözüldüğü an istanbul'da sneijder gs ile sneijder %100 anlaşmış hiçbir sıkıntı yokmuş
34cimbom34 @34cimbom34
bu adam iyice içime sinmemeye başladı. kimse quaresmayi istemedi, ama bununda bir farkı yok gibi baksana paragöz bişey. top oynamak isteyen adam, üçe beşe bakmaz ilişkisini kulüple keser bi takımla anlaşırdı.
Yok öyle bişey . Kimden duyuyorsunuz bunları. Bu sezon 11 maç yapmış.
Wesley Sneijder - Performans bilgileri - transfermarkt.tr