Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Konun acik ve net.

Anlasdik. Senijder-GS, Inter-GS ... problem -> Inter-Sneijder

Sneijder ile Inter arasinda pürüzler varmis. 1-2 Mil€...bunlar cözüldü takdirde gidiyor.

Bugün itibaren Tottenham ilgilendi haberleri cikdi... 1,5Mil€ daha az teklif ediyorlarmislar...ama Prermier League...oraya da giebilir.

Sneijder-Inter durumunu cözecek... odan sonra kararini verecek.... Sürer Babam Sürer yine... siz kendinizi 1 hafta'ya ayarlayin.

Baskanin dedi 3-4 gün zaman verme olayina pek inanmiyorum...sanki alternatifler cok iyi... Tek odaklandimiz transfer Sneijder..buda olmazsa... elimizde 0 olur transfer dönemi sonrasi...ha son gün bi "cürümüs Armut" gelir...transfer diye...

Bakalim....

1.5milyondan 3 sene 4.5milyon euro fark yapar. 10trilyondan fazla...

Konun acik ve net.

Sneijder ile Inter arasinda pürüzler varmis. 1-2 Mil€...bunlar cözüldü takdirde gidiyor.

Bugün itibaren Tottenham ilgilendi haberleri cikdi... 1,5Mil€ daha az teklif ediyorlarmislar...ama Prermier League...oraya da giebilir.

Sneijder-Inter durumunu cözecek... odan sonra kararini verecek.... Sürer Babam Sürer yine... siz kendinizi 1 hafta'ya ayarlayin.

Baskanin dedi 3-4 gün zaman verme olayina pek inanmiyorum...sanki alternatifler cok iyi... Tek odaklandimiz transfer Sneijder..buda olmazsa... elimizde 0 olur transfer dönemi sonrasi...ha son gün bi "cürümüs Armut" gelir...transfer diye...

Bakalim....

eğer böyleyse moratti 2 li oynuyor sneijderi atıyor hep kamuoyunun önüne

Holtby mı dediğin oyuncu?

Sene sonu katılacak takıma ama dediğin gibi aynı pozisyonda oynayan niye iki adama çok paralar versinler...

Hem sneijder rekabet icinde olmak istemez banko ilk 11 ister...

Sent from my iPad using Tapatalk

Aynen şu durumda Tottenham haberleri inandırıcı gelmiyor hiç.

Konun acik ve net.

Bakalim....

Protokol var hiçbir yere GİDEMEZ.

Şu ana kadar Sneijder'in bize geleceğinden emindim ama bugün Ntvsporda Irmak kazuk'un açıklamaları doğru ise Totenham'a gitme olasığı bence artmış durumda.

Araya malum olaylar girince arkada kaldı. Son bir haftada kurumsallaşmada tavan yapmış yönetimimizin bizi transfer konusunda aydınlatma çalışmaları:

Tulun (10 Ocak Perşembe): 24 saate bitecek.

Albayrak (11 Ocak Cuma): Bu gece yada yarın biter.

Sedat Doğan (12 Ocak Cumartesi): Bu gece cevap bekliyoruz.

Refik Arkan (14 Ocak Pazartesi): Bu gece cevap bekliyoruz.

Oğuz Altay- Başkan'ın Ağzından (15 Ocak Salı): Perşembe ya da Cuma'ya biter.

Başkan (16 Ocak Çarşamba): 3-4 gün süre verdik. Pazartesi biter.

Tulun ( 17 Ocak Perşembe) : 5 Şubat'a kadar süremiz var.

P.S: Semih Haznedaroğlu (15 Ocak Salı): Bence Sneijder işi olmayacak.

Arada sorunun nerede olduğuna dair açıklamaları da koymadım. Onları da koyarsak: "kulüple anlaştık, sneijder kaldı" , "ikisiyle de anlaştık,ailesi kaldı" , "herkesle anlaştık, menajeri sorun" , "biz herkesle anlaştık, sneijder inter ile anlaşamadı" gibi şeyler de eklenebilir.

Mükemmel bir transfer süreci yönetimi gerçekten.

Bitmedimi la hala bu transfer. Gene vıcık vıcık oldu. Hep olumlu hep olumlu hiç olumsuz birşey yok, herşey tamam ama günün sonunda alamıyoruz.

İşe bak.:mad:

Bence 3-5 takımın kendi aralarında yaptığı maçlar. EPL çok zevkli ve mücadele açısından seyre değer. Ancak Yıllardır 2-3 takım çekişir şampiyonluğa. EPL değil de Kupa maçları çok daha gribünler çok güzel.

Katılıyorum. ManU, City, Chelsea. Önümüzdeki yıllarda bunların dışında bir takımın şampiyon olması çok zor. Tottenham, Arsenal, Liverpool vb. takımlar da üst sıraları zorluyorlar.

Benim için en iyisi EPL, daha sonra Bundesliga :)

Ne 2 milyon euroymuş arkadaş.Bir milyon euro gördüm ama:D:DRüyamda değil gerçek teğet geçti:D:D:D

Araya malum olaylar girince arkada kaldı. Son bir haftada kurumsallaşmada tavan yapmış yönetimimizin bizi transfer konusunda aydınlatma çalışmaları:

Tulun (10 Ocak Perşembe): 24 saate bitecek.

Albayrak (11 Ocak Cuma): Bu gece yada yarın biter.

Sedat Doğan (12 Ocak Cumartesi): Bu gece cevap bekliyoruz.

Refik Arkan (14 Ocak Pazartesi): Bu gece cevap bekliyoruz.

Oğuz Altay- Başkan'ın Ağzından (15 Ocak Salı): Perşembe ya da Cuma'ya biter.

Başkan (16 Ocak Çarşamba): 3-4 gün süre verdik. Pazartesi biter.

Tulun ( 17 Ocak Perşembe) : 5 Şubat'a kadar süremiz var.

P.S: Semih Haznedaroğlu (15 Ocak Salı): Bence Sneijder işi olmayacak.

Arada sorunun nerede olduğuna dair açıklamaları da koymadım. Onları da koyarsak: "kulüple anlaştık, sneijder kaldı" , "ikisiyle de anlaştık,ailesi kaldı" , "herkesle anlaştık, menajeri sorun" , "biz herkesle anlaştık, sneijder inter ile anlaşamadı" gibi şeyler de eklenebilir.

Mükemmel bir transfer süreci yönetimi gerçekten.

Açıkcası Sneijder'in transferi sürecinde yaşanan olaylardan yönetimi suçlamıyorum, ortada çok büyük bir hata da yok bence,

Ama yaptıkları en büyük yanlış, Sneijder transferiyle ilgilenirken eksik bölgelerimize oyuncu almamamızdır.

Şimdi en azından bir sol bek alıpta Sneijder'i beklemeye geçseydik çok da sorun olmazdı.

Katılıyorum. ManU, City, Chelsea. Önümüzdeki yıllarda bunların dışında bir takımın şampiyon olması çok zor. Tottenham, Arsenal, Liverpool vb. takımlar da üst sıraları zorluyorlar.

Benim için en iyisi EPL, daha sonra Bundesliga :)

Yani demem o ki ben EPL gitme sebebi olarak klasik Hollandalıların EPL tutkusu olarak görüyorum. Ben futbolcu olsam hatta Sneijder olsam Tottenham'a giderim mesela. Ama Chelsea'ya vs gitmezdim. Neyse orası başka mevzu.

Dünya da üst düzey maçlar her ligde 3-5 takımın kendi aralarında yaptığı maçlardır. Ek olarak CL son 16 maçlarıdır. UEFA Final maçıdır, Avrupa Kupası Çeyrek Final ve sonrasıdır. Dünya Kupası yarı final ve sonrasıdır. Sneijder için "üst düzey" değil olay. Adam ülke ve lig seçiyor. Bence de haklı. Bugün birçoğumuzun gitmek istediği ülke burası.

Açıkcası Sneijder'in transferi sürecinde yaşanan olaylardan yönetimi suçlamıyorum, ortada çok büyük bir hata da yok bence,

Ama yaptıkları en büyük yanlış, Sneijder transferiyle ilgilenirken eksik bölgelerimize oyuncu almamamızdır.

Şimdi en azından bir sol bek alıpta Sneijder'i beklemeye geçseydik çok da sorun olmazdı.

Ben sürecin uzamasında e ufak hata göremiyorum zaten. Sneijder hemen gelmez öyle. İki sıkıntı var. Birincisi senin dediğin gibi diğer transferleri yapamamak, diğeri de birbirinden habersiz, bilgisizce insaları beklentiye sokacak şekilde hergün farklı açıklamalar.

Paramı alamadım ama çok istiyorum gelmeyi ayağına bizi oyalıyor bu adam

eger manchester seneye planladigi gibi lewandowski ve ronaldoyu alirsa EPL nin kalitesi düşer, manchester lige ambargo koyar

Net.

Renkdaşım bu yorumla mantık yürütürsek o zaman Sneijder'i almakta Türkiye Ligi'nin kalitesini düşürmek olur.Lige biz ambargo koymaz mıyız?:D

yeter artik ya bunlarin pasa gönüllerini mi bekliyecegiz yarin lig basliyor interle sneijder anlasamiyorsa galatasaray resti cekecek anlasin yoksa baska oyuncu alacagiz diye, lig basliyor derkene sol bek hala alinmadi , biz sirf sneijderi bekliyerek transfer dönemini sifir transferle kapatacagiz

Açık ve net soru ;

Carlinhos + Djuricic + Türk Stoper mi?

Sneijder + Son Dakika gelecek stoper veya sol bek mi ?

Kesinlikle ilk seçenek bence !!!

Sneijder gitsin van der vaart'ın izinden gitsin totthenham'a da gitsin alır boyunun ölçüsünü. 2 seneye almanyada orta sıralarda bir takımda bulur kendini.

Transfer Nöbeti

Sneijrdin dün bitti bugün istanbulda gibi bir transfer süreci olmasini beklemiyorsunuz herhalde...

Bu kadar basit zaten olamazdı...

Bu kadar cilki çıkar miydi orası tartışılır tabi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt