Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder'in amacı ne ben onu çözemedim, şampiyonluklar yaşayacağı bir takıma mı gitmek istiyor, yoksa Premier Lig olsun çöpten olsun kafasında mı?
Ha eğer 2.seçenekse,bu adam için bu kadar kendimizi yırtmaya gerek yok,bırakalım gitsin Tottenham'a, Liverpool'a, her sene 4 ila 7.sıralar arasında ligi bitirebilmek için mücadele etsin..Ayrıca Tottenham'ın gelecek sezon için aynı pozisyona Lewis Holtby gibi çok genç ve yetenekli bir ismi kadroya kattığını da unutmamak gerek..
Liverpool'un sahibi ise sene başında küçülmeye gittiklerini bizzat açıkladı,artık genç ve geleceğe yönelik isimleri daha az maliyetle kadroya katacaklarını,takımın iflasın eşiğinde olduğunu açık açık itiraf etti..Yakın zamanda sükseli oyuncular almak bir yana,ellerindeki oyuncuları da tutmaları pek kolay görünmüyor..Suarez'i de kısa süre içinde kaybetmeleri sürpriz olmaz..
Bu 2 takım dışında City,United veya Chelsea'nin Sneijder'i kadroya katmak gibi bir düşüncesi olacağına ihtimal dahi vermiyorum.Zaten kadrolarında bu tarz oyunculardan fazlasıyla var.Bu yüzden duygusallığı bir kenara bırakıp,mantıklı düşündüğüm zaman Sneijder'in takımın liderliğini üstlenebileceği,istikrarlı oynayabileceği ve şampiyonluklar görebileceği en iyi seçenek Galatasaray gibi duruyor.
O yüzden Sneijder, EPL'den teklif bekleyecekse bu işi hiç uzatmadan teklifi geri çekmek taraftarıyım.Ha diğer türlü düşünüyorsa da gelsin başımızın üstünde yeri olur..