Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gibi ismini yazamıyor musun ? Üsluba bak..

Bilmek zorunda mıyım kaldı ki bilsem bile yazmak mı zorundayım ? Neyi nasıl yapacağımızı siz belirliyorsanız burda söyleyin bilelim ona göre gideriz ya da geliriz.

Bugüne kadar umudum vardı.Ancak bugün itibariyle gelmez diye düşünüyorum.

Çok az bir umudum kaldı onu da yarına sakladım :)

sanki brad pitti aliyoruz hollywooddan ne bu hava ne bu caka gelmicek galiba bu tavirlar nedir sampiyonlar liginde ust turdayiz verdigimiz para iyi taraftar cok iyi ne istiyosun be adam

la varya iki hafta once ben 'sneijder ego'su yuksek, kendini cok begenmis' biri dedigimde, bana kus dediydiniz la. :o

ama video'da verdigi cevap gayet normal bi cevap. esprili bi sekilde cevap vermekten kacindi.

aksam basin toplantisinda imparator ne diyecek bakalim. sneijder'i istemedigini belli ederse, ozaman bende kapatirim artik bu konuyu. sonucta ilk 11'i biz degil, hocamiz yapacak/yapiyor.

Ben birde yine işimiz Necati'ye düştü diyenlere bayılıyorum..Necati geçen sene şampiyonluğu bize veren adamlardan biriydi..Şimdi Eskişehir'de ligde Senin kral dediğin Burak'la aynı gol sayısına sahip..Keşke gitmeseydi..

Galatasaray'da büyük buluşma

Ünal Aysal hasta olmasına rağmen Fatih Terim'in divan üyeliği beratını takmaya gidecek

Galatasaray'ın en önemli iki ismi yarın biraraya geliyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim sonunda buluşuyor. Aralarında sorun olduğu haberlerinin ayyuka çıktığ bir ortamda Galatasaray Başkanı, kulüp üyeliğinin 25. yılını doldurarak divan üyeliğine hak kazanan Teknik Direktör Terim'in beratını takacak. Bu özel kareyle Aysal, kamuoyuna "Hocamızla beraberiz" mesajı verecek.

Aysal hasta

Salı gününden bu yana hasta olan ve doktorların "Evinizden çıkmamanız gerekir" denmesine karşın, önceki gün Divan Toplantısı'na katılan, dün de Kalamış Tesisleri için Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ü ziyaret eden Aysal, iyileşmemesine karşın yarın Galatasaray Lisesi'ndeki törene katılacak. Aysal'ın törenin ardından dün yaşamını yitiren yakın dostu usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın cenazesine katılacak.

sınejder bu saatten sonra gelse takıma hiç bir faydası olucağını düşünmuyorum, ozyuzden umarım transfer yatar.

Sneıjder bak oğlum adamın sinirini bozma geleceksen gel gelmeyeceksen ikile..Seni bulacağım oğlum dur sen...:mad::mad:

Bende Necati'yi gereksiz yere kadroda duran Baros ve Sercan yerine defalarca tercih ederdim kalmasını hatta bu seneki katkısıyla Elmander'in yerine bile tutulabilirdi Necati'nin ayrılması şanssızlık bizim için bu transfer süreciyle vs alakası yok.

Videoyu izledim de tekraren Irmak ağzından gs lafı çıkmadan sadece anlaşmaya yakın mısınız diye sormuş o da espri yapmış

Ben birde yine işimiz Necati'ye düştü diyenlere bayılıyorum..Necati geçen sene şampiyonluğu bize veren adamlardan biriydi..Şimdi Eskişehir'de ligde Senin kral dediğin Burak'la aynı gol sayısına sahip..Keşke gitmeseydi..

neco kalsa faydalı olurdu bende kalmasını isterdim ama burak ŞL'de bize turu getirdi sapla samanı karıştırmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt