Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder,bir gece ansızın gelebilirim şarkısını mırıldanıyormuş.

adam bızı resmen ıplemıyor ben oyle hıssedıyorum

Ligimiz kotu degil imaj problemi var.

Ligin elle tutulur ne yönü var oyuncu taraftar prestij imaj avrupa kupalarına katılım düzeyi vs. hangi yönden iyi acaba ligimiz ciddi manada öyle dediğiniz için iyi olan yönlerimizi ben duymak istedim sizden yanlış anlamayın burda bir giydirme vs yok sadece merak ettim.

Yahu Melo'yu 3 ay bekleyenler Sneijder'e 1 haftada atar yapıyor. Beyler bu Sneijder..Başkasına benzemez.

Bu saatten gelse bize katısı olmaz diyenlerin argümanı nedir? Bence gelecek ve fizik olarak hazır olduğu an Selçuk reis ile beraber dağıtacaklar ortalığı.

Riera-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder:ayatollah::ayatollah:

Ortasahaya bak mükemmel.

bızım yonetım daha neyı beklıyor anlamdım

gelmezse gelmesın arkadas

versın bır an once kararını

o 2 ml işide yalan

scHCs.jpg

Arayacaksın Rijkaardı diyeceksin ben Sneijderla 10 dakika görüşmek istiyordum aracı olurmusunuz, oda Sneijderi arayacak. Rijkaardı hayyatta kıramaz Sneijder. İşte Rijkaardla Sneijderin fotoğrafı arkada Overmars.

Yahu Melo'yu 3 ay bekleyenler Sneijder'e 1 haftada atar yapıyor. Beyler bu Sneijder..Başkasına benzemez.

Bu saatten gelse bize katısı olmaz diyenlerin argümanı nedir? Bence gelecek ve fizik olarak hazır olduğu an Selçuk reis ile beraber dağıtacaklar ortalığı.

Riera-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder:ayatollah::ayatollah:

Ortasahaya bak mükemmel.

gelmeyecek dostum

en azından mılet alıstırdı kendını o tarafı ıyı bence

benım bu mbengue ye carlınhostan daha cok kanım kaynadı. Vallah umarumda degl artık su Sneıjder bır stoper bır sol bek gelsın kafı benım ıcın. Keske Serdar Tascı-Mbengue gelse daha makbule gecer

Alt yazılı

[video=youtube;lre_1ARlxJc]https://www.youtube.com/watch?v=lre_1ARlxJc[/video]

Akşam atalım 3 tane, çıksın Fatih Hoca gelecek yarın desin 5-6 yöneticinin inadına Sneijder Hoca'nın dediği tarihte gelsin...:yenieek::yenieek::ayatollah:

Neyse bugün maçımız var çok özledim takımı nasıl ki insan uzakta ki sevgilisini hasretle özlemle bekler yaa hahh işte bende takımı öyle hasretle bekliyordum çok şükür o hasret bu akşam bitiyor seni çok seviyorum GALATASARAY...

:gs::gs::gs::gs::gs::f50::yoji::gs::005::heart:

Bu Newcastle'in transferlerini kim yapıyorsa zaten son yıllarda Fransız pazarından aktı gitti adamlar en son Remy'i de aldılar valla helal olsun öyle bi bitirici yönetici bulup salmak lazım bi pazara toplasın böyle :)

remy'yi demi aldılar valla helal olsun bende fransa pazarını severim genelde ordan gelen futbolcular buraya iyi ayak uyduruyor. fransada bir scout ekibin olacak kesinlikle:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt