Cevap: Transfer Nöbeti
Takım devre arası hiç çalışmamış gibi, özellikle güç idmanı...Mütemadiyen bu da oyuna ve teknik kapasiteye yansır...çünkü ilk kural güçtür.Bazı oyuncuların dikkati çekilmeli ilk başta Selçuk olmak üzere...sebep "yerim nasılsa garanti" sendromu...
Burak'a alternatifsiz olmadığı gerekirse gözüne soka soka hatırlatılmalı...Melo taraftarın geçen yılki sempatisinin kendisine devam ettiğini sanıyorsa yanılıyor, bırakın gol atmayı hem yürüyecek hem 2 metreye pas atacak hali yok...Riera'nın iyi niyetinden şüphem yok ama bu işler devşirme ile yürümez ki özellikle büyük takımlarda...Hamit emekliliğinin geldiğini düşünüyorsa ki görüntü öyle bir an önce Almanya'nın orta sınıf takımlarından birine gitmeli ve jübilesini yapmalı...Sabri artık sadece gönül verdiği renklere desteğini taraftar localarından devam ettirmeli...
Kusura bakmayın yenildik diye bu kadar sert eleştiri yapmaman gerek diyebilir bana katılmayabilirsiniz ancak özeleştiri yapmazsak bu bulutlu ortamdan kurtulamayız...ki bana göre takımımızın bu bocalamasının en en büyük faktörü "ben oldum artık" psikozundan kaynaklanmaktadır...Saygılar.