Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hamıt leş selçuk gölge boksu yapıyor melo desen 2 yarı bır toplardı oda çıktı semih dany uykuda guvendıgımız muslera tatilde burak hayalet sol ayak var gıbı bıde topa vuruyor offf klavyeyı yıcem şımdı sınırdenn:mad::mad:

bakın tekrar yazıyorum suçlu o değil ama Galatasaray gibi bir takımda 2. yarı maçı kurtaracak isim AYDIN ise burda bir sıkıntı var demektir:b5:

Transfer Nöbeti

Emreyi yerinde oynayacak adam olmadıgı için değiştirmedi bence kasimpasanin orta sahası güçlü olduğu için umut-Emre degisikligi yapmadı. Tabi bu benim fikrim.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Son yillarin hucumda en kisir Galatasaray i .

Karabük'e özel ucak ayarlasin Baskan, Lomana LuaLua'yi getirelim en azindan. Ütopik, harika bir transfer olur.

Transfer Nöbeti

Simdi erkeklerse alamadik desinler bu adami

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben sozumun hala arkasindayim 31 ocak ta belli olur, zaten hep ayni

Takım devre arası hiç çalışmamış gibi, özellikle güç idmanı...Mütemadiyen bu da oyuna ve teknik kapasiteye yansır...çünkü ilk kural güçtür.Bazı oyuncuların dikkati çekilmeli ilk başta Selçuk olmak üzere...sebep "yerim nasılsa garanti" sendromu...

Burak'a alternatifsiz olmadığı gerekirse gözüne soka soka hatırlatılmalı...Melo taraftarın geçen yılki sempatisinin kendisine devam ettiğini sanıyorsa yanılıyor, bırakın gol atmayı hem yürüyecek hem 2 metreye pas atacak hali yok...Riera'nın iyi niyetinden şüphem yok ama bu işler devşirme ile yürümez ki özellikle büyük takımlarda...Hamit emekliliğinin geldiğini düşünüyorsa ki görüntü öyle bir an önce Almanya'nın orta sınıf takımlarından birine gitmeli ve jübilesini yapmalı...Sabri artık sadece gönül verdiği renklere desteğini taraftar localarından devam ettirmeli...

Kusura bakmayın yenildik diye bu kadar sert eleştiri yapmaman gerek diyebilir bana katılmayabilirsiniz ancak özeleştiri yapmazsak bu bulutlu ortamdan kurtulamayız...ki bana göre takımımızın bu bocalamasının en en büyük faktörü "ben oldum artık" psikozundan kaynaklanmaktadır...Saygılar.

Emreyi yerinde oynayacak adam olmadıgı için değiştirmedi bence kasimpasanin orta sahası güçlü olduğu için umut-Emre degisikligi yapmadı. Tabi bu benim fikrim.

Emrenin yerine Rierayı düşünemiyorsan Galatasarayda Teknik Direktörlük yapmayacaksın al Baltayı sür Rierayı ileri

hadi bakiim ünal aysal almada göriim sneijderi:mad:

AAAAaaaaAAaa ama bakın arkadaşlar haksızlık etmeyin bu takımda 28-3(gidenler)+15(paf takımdan)=40 hayırlı olsun nur topu gibi snejderimiz varmışMIŞmışMIŞ ama biz bilmiyoruz bakıyorumda stoper öncelik diyen var tamam stoper hatta sol bekte lazım ama beyin yok bu takım beyinsiz ya böyle bir şey yok bu arada snejder mi bırak yav başka oyuncu mu yok UNAL BEY bizimle dalga geçiyor hep yem atıyor yok çilek kiraz filan soğanın cücüğünü göremedik ya hiç mi alternatif yok ya koskoca listede bir takımın kimyasını bu kadar bozar mı bir başkan ve dalkavukçusu(bülent tulun) kendi ayağıma kurşun sıkmam diyor direk beynine sıkıyor

Hücum kadrosunu güçlendirmek isteyen Schalke 04, Lyon'un sol kanat oyuncusu Michel Bastos için 6.7 milyon euroluk bir teklif yaptı. Transferin bir kaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Transfer Nöbeti

Beyler hersey olur

Yeniliriz fark yeriz

Ama bu kadar ruhsuz oynanmaz!!!

Yekta Emre'den 1000 kat iyi oynar

Transfer Nöbeti

Hücum kadrosunu güçlendirmek isteyen Schalke 04, Lyon'un sol kanat oyuncusu Michel Bastos için 6.7 milyon euroluk bir teklif yaptı. Transferin bir kaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

28 tane sneijder var bizde, kac tane bastos vardir sence?

Arkadaş şutun çekin kaleyede yenileceksek yine yenilelim ya yarım pozisyondan gol bulduk başkada şutumuz yok

yönetici transferi şart yönetici haldunu alın ya bülent tulunlarla uğraşıyoruz biz hala

Sneijder gelse ne olucak Allah'ınızı severseniz..2 atsak 3 yeriz ne fark eder..

Savunma ağlıyor resmen..Selçuk ve Melo başı kesik horoz gibi ordan oraya koşturuyorlar..

Savunmayı 2 takviye Sneijder transferinden çok daha önemli anlayın artık şunu..

Tabare Viudez hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt