Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih hoca gerçekleri görmüyor görmek istemiyor hocaa yanlış yoldayız

Fatih hoca bir şey dedi mi?

Hoca Hamit'i çıkarmakla kötü etti de Emre Çolak2ın yerine kimi sokucaktı

4-4-2 ile 4-4-1-1 ya da 4-2-3-1 arasında fark yok aslında.

hepsinde 4'lu savunma ve 4'lu orta saha var.Savunma ve orta saha göbeği değişmeli 3'lenmeli.

madem bu kadar seviyorsun sabriyi alın sizin olsun sevmek zorundamıyım arkadaş,beğenmek zorundamıyım adam uğursuz işte UĞURSUZ

Ayrıca Emre Çolak ne iş yapar çıldırttı beni ama Fatih Hoca 'da çıkartmadı adamı nedir torpili anlamış değilim artık şu hikayeden de vazgeçelim alt yapımız iyi felan değil arkadaşlar o gerçek yaklaşık 10 yıl önce bitti malesef bana Semih ve Arda'dan başka çıkardığımız tek adam gösterin Emre,Aydın,.Sabri bu takımın oyuncusu olamazlar alt yapıdan 10 yılda 2 adam çıkıyorsa bir yerde hata var demektir ha bu dediğim şu anlama gelmesin yine bu ülkenin bu ülkede en iyisi biziz zaten bu futbolla,bu en kötünün iyisi alt yapı ile hala lider isek buda ne yazık kş Türkiye'nin futbol ayıbıdır benim düşüncem budur katılırsınız katılmazsınız bilemem

hocam ;emreye kızıp A2 ye nolur sallama.Pırıl pırıl birsürü çocuk var ama şans ve-ril-mi-yorrrr.şu emreye verilen şansın hamite verilen şansın hangisi merthana ,berk.e,hüseyine veriliyor söylermisin.Asla böyle düşünme emrenin dokunulmazlığı var bilinmedik bir şekilde.

fatih hoca basın toplantısı neden yapmıyor yayıncı kuruluşa röportaj verdi eee basın toplantısı nerde :mad:

Ulan beğemediğimiz beşiktaş 500 bin euro ya oğuzhan özyakup gibi 20 yaşında süper bir oyuncu alıyor selçuku saymazsan kalite olarak bütün orta sahalarımızdan iyi oğuzhzan fernandesi saymıyorum zaten

Sabah sene sonunda yönetim Fatih Terim'i gönderecek bence dedim demediğini bırakmadı kimse. Şu maç bile biraz gözler önüne serdi diye düşünüyorum acı tabloyu. Umarım yanılırım ama sene sonundan beri hic iyi durumda değiliz. Fatih Hoca özel meseleleri yüzünden işine adapte olamıyo bence

geçicekler o işi birkere.

Ha şunuda söyleyeyim diğerleride beş para etmez oynadi o ayri bir konu

Fatih Hoca kaide değer bişey söyledi mi özellikle transfer konusunda ?

ulan gerizekalı lig tv şınaydır transferini konuşcaz diyo hala?. neyini konuşcan hoca orda sormuyon sonra diyonki transferi konuşcaz. lan bi git...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt