Samet Yılmaz
Sarı Üye
- 30 Ağustos 2010
- 446
- 12
- 1.128
Cevap: Transfer Nöbeti
halen sabri ye maledenler var yenilgiyi
halen sabri ye maledenler var yenilgiyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babanızın oğlu mu Hoca?
Kesinlikle de Sneijder bölgesine zaten 7.5 den ucuz adam bulamazsın Alpere bile 5 istiyorlar.Sneijder'ın bizim kaderimiz olduğuna inanmaya başladım
Ayrıca Emre Çolak ne iş yapar çıldırttı beni ama Fatih Hoca 'da çıkartmadı adamı nedir torpili anlamış değilim artık şu hikayeden de vazgeçelim alt yapımız iyi felan değil arkadaşlar o gerçek yaklaşık 10 yıl önce bitti malesef bana Semih ve Arda'dan başka çıkardığımız tek adam gösterin Emre,Aydın,.Sabri bu takımın oyuncusu olamazlar alt yapıdan 10 yılda 2 adam çıkıyorsa bir yerde hata var demektir ha bu dediğim şu anlama gelmesin yine bu ülkenin bu ülkede en iyisi biziz zaten bu futbolla,bu en kötünün iyisi alt yapı ile hala lider isek buda ne yazık kş Türkiye'nin futbol ayıbıdır benim düşüncem budur katılırsınız katılmazsınız bilemem
Fatih hoca gerçekleri görmüyor görmek istemiyor hocaa yanlış yoldayız
Fatih hoca bir şey dedi mi?
Futbolcu konuşurken isimleriyle hitap ediyoruz saygısız bir durum yok ortada fatih bey mi demeliyiz. Soyadını yazmadım o kadar
Sabah sene sonunda yönetim Fatih Terim'i gönderecek bence dedim demediğini bırakmadı kimse. Şu maç bile biraz gözler önüne serdi diye düşünüyorum acı tabloyu. Umarım yanılırım ama sene sonundan beri hic iyi durumda değiliz. Fatih Hoca özel meseleleri yüzünden işine adapte olamıyo bence
28 tane sneijder oldugu icin hangisi oynatacagimi bilemedim dedi
Sent from my iPhone using Tapatalk