Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melonun alternatifi yekta değil.Melo olmayınca zaten eliğiz iyice dumura uğruyoruz top kapacak adam kalmaz.Hoca'nın eli Melo'ya mecbur malesef berbat bir kamp geçirmişisz

sneijder veya başak bir 10 numara geldiğini düşün 4-5-1 selçuk sneijder geriye kalan futbolcuda yekta engn veya hamiti orada denemek lazım bana kalırsa transfer lazım ama bizimkiler 10 milyona alper potuk u alır diye korkuyorum.

Emre değil Sivas süper ligin hiçbir takımında oynayamaz hatta çemişgezekte bile oynayamaz.

sercanla ceyhunu begeniriz yada begenmeyız ama alternatif isimlerdi bi tane forvet oyuncumuz sakatlansa mevcut kadoda yedek forvetimiz kalmıyo.keza criside gonderdik yerıne adamda almadıgımız gibi defans rotasyonunda azalttık.bu oyuncular begenilir yada begenilmez ama kadroda derinlik olusturuyodu.

bu takima derhal transfer lazim .. sezon sonu cooook gonderilecek adam var baskan butceyi genislet cunku gidecek adam cok ..

ben olsam atilla turan

alper potuk

serdar tasci

kerimfrei/gokhantore

suarez

sneijder

ghoulam

boyle bir paket yaparim

Fener bir sıfır daha çekiyor bu arada

Yahu diyorum ki Hamit, Emre, Amrabat, Aydın, Engin, bunlar bizim kanat oyuncularımız olamaz. Bu kadar net bu adamlar zaten kanat oyuncusu değiller.

Yahu bende diyorum bu saydığı nadamların aydın hariç hepsini fatih hoca getirdi altyapıdan çıkarttı oynattı haksız mıyım amrabatı 8.6 ya getirip çok istiyen kim hamit i alan kim usta

Altyıpıdan çıkan gençelere çok önem veren bi Hocamız var Emre ile Semih şükretsin.

Bence Smeih'te gerektiği kadar gelişeme de ligin kolay çalım yiyen stoperlerinden hayır önünde ki adamın sağ çekeceği ayan beyan ortadayken nasıl bu kadar jolay şut şansı veriyor:(

Bir sonraki maçta ilk onbirimiz.. Nasıl Başkanım iyi mi kadro ?

-------------------------------Sneijder---------------------------------

Sneijder-------------Sneijder-----------------Sneijder-----------Sneijder

Sneijder-------------Sneijder-----------------Sneijder-----------Sneijder

--------------------Sneijder-----------------Sneijder-------------------

FT basın toplantısı yapıyor birazdan

arkadaş hoca basın toplantısı niye yapmıyor ya

sercanla ceyhunu begeniriz yada begenmeyız ama alternatif isimlerdi bi tane forvet oyuncumuz sakatlansa mevcut kadoda yedek forvetimiz kalmıyo.keza criside gonderdik yerıne adamda almadıgımız gibi defans rotasyonunda azalttık.bu oyuncular begenilir yada begenilmez ama kadroda derinlik olusturuyodu.

Onu necatiyi vermeden düşünecektik.Sercanı bırak necatiye gel.Ölüsü bile hırs küpü adamın.Necati gönderilecek adammıydı yaa.Elmanderin yanında.

Koskoca Galatasaray sin . Bir kere de transferi zamaninda bitirin . Takimdaki zaaflar belli . Sanki devlet sirri . İlla lig bitecek . Raporlar sunulacak . Son gune yetistirilecek .

ben olsam atilla turan

alper potuk

serdar tasci

kerimfrei/gokhantore

suarez

sneijder

ghoulam

boyle bir paket yaparim

usta söylemessi kolayda saydıgın isimler imkansız en basitinden alper 10 milyon suarez zaten imkansız en az 50 değeri serdara 7 istiyorlar kerim frei de 6 7 dn aşagı bırakmazlar yani içlerinde en mantıklsıı sneijder ondada olanları görüyorsun işte ben olsam her ülkeye gözlemci gönderir oguzhan gibi gençleri bulurum

Muslera

Eboue

Semih

Selcuk

Burak

disinda her ilk 11'e 6 oyuncu lazim seneye..

Sneijder'e imza atmadıgı için kızıyordum fakat şu takımı gördükten sonra 10 kere hak verdim..Gram aklı varsa bu saatten sonra gelmez zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt