Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Galatasaray'da trsmfer bitmez.." :sad007:

Daha önce de söylemiştim tekrar söylüyorum bize forvet şart,bu böyle gitmez!Lig başladı ama hala transfer yok bu saatten sonra da forveti düşünüp yetiştirebilecekler mi? Sanmıyorum.

muslera

sabri-semih-dany-transfer

------melo-----selçuk

hamit----------------riera

----------sneijder---------

---------burak-----------

stoper ve kanatta gerek tabi

Bu Emre Çolakın hocayla bi akrabalığı varmı beyyler?

ne kadar haysiyetsiz pişkin utanmaz şerefsiz var çıktı meydana lube ayar filan ulan nefret ediyorum hepsinden pusuda bekleyip böyle bir durumda çıkıyorlar meydana nasıl karaktersiz insanalr bir gram utanma yok lan :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

10-15 sayfadır okuyorum ama gözlerime inanamıyorm isimlere bakmadım ama tek diledigim su kin kusanlar insallah hepi topu 20-30 kişidir nasıl taraftarsınız siz yaaa evet rezil oyundu cok kötüydü ama bu bitmişlik tükenmişlik nedir yaaa Fatih Terim e futbolculara hakaretler inanamıyorum size Kasımpasa yenildik hepsi bi maglubiyet ama burdaki taraftara bakarsan küme düştük diyecek söz bulamıyorum hepinize helal valla....

Bu takıma solnekte şart tmm top bizdeyken Riera iyi ama 2. golde Riera'nın amacı ne belli değil bi de bu Emre kesin cenebet dolaşıyor adamın her golde bir şekilde ilgisi var gerçi takımda bi cünupluk var top gider alakasız seker gider adamın önüne.

Ben iddaa ediyorum üsütmüzde bişey var bu aziz böyle şeylere çok başvurur sene başından beri kalemize gelen her şut ya çatala ya köşeye

usta söylemessi kolayda saydıgın isimler imkansız en basitinden alper 10 milyon suarez zaten imkansız en az 50 değeri serdara 7 istiyorlar kerim frei de 6 7 dn aşagı bırakmazlar yani içlerinde en mantıklsıı sneijder ondada olanları görüyorsun işte ben olsam her ülkeye gözlemci gönderir oguzhan gibi gençleri bulurum

suarez 50 mi?

liverpooldaki degil o zaten imkansiz Anderlecht deki, alper de 10 degil 5 milyon, baskani kendi acikladi, kerim frei icin de 6-7 normal bence

neyse zor zaten

Engin Baytar in olusu sag kanatta Hamitten daha iyi is yapar . Sabri nin oynamasi Allah in emri sanki . Cek Hamit i sag bek e

Bir sonraki maçta ilk onbirimiz.. Nasıl Başkanım iyi mi kadro ?

-------------------------------Sneijder---------------------------------

Sneijder-------------Sneijder-----------------Sneijder-----------Sneijder

Sneijder-------------Sneijder-----------------Sneijder-----------Sneijder

--------------------Sneijder-----------------Sneijder-------------------

Güzel 11 olmuş.bu takım iş yapar.

Teknik Direktör:Sneijder yazmayı unutmuşsun:)))

KEİTA fildişinin afirka kupası kadrosunda varmı beyler?

sizin yapacağınız transfere ..... :mad: deyip...bu bölüme son yazımı da yazmış bulunmaktayım...:sad007:

Sneijder'e imza atmadıgı için kızıyordum fakat şu takımı gördükten sonra 10 kere hak verdim..Gram aklı varsa bu saatten sonra gelmez zaten..

gelece vardiysa bile gelmez .. Bu takim neyla boyle burak burak diye zipladik adam bir sut calissin yahu o ne oyle daglara taslara..

Fatih Terim: "Maçı Haketmedik":sad007:

Onu necatiyi vermeden düşünecektik.Sercanı bırak necatiye gel.Ölüsü bile hırs küpü adamın.Necati gönderilecek adammıydı yaa.Elmanderin yanında.

bizi gecen sene sampiyon yapan adamdır necati.10.5 numara gibi oynuyodu orta saha forvet karısımı ama umutla burak oyle degil ikiside statik forvet ondan sıkıntı yasıyoruz pozisyon bulmada.

Engin Baytar in olusu sag kanatta Hamitten daha iyi is yapar . Sabri nin oynamasi Allah in emri sanki . Cek Hamit i sag bek e

Hamit joker çünkü.çek hamiti sağ beke ,sağ bekte folluk olalım.hamit normalde ne yapıyorki sağbekte ne yapabilsin.Ruh adam .söylermisin dostum.

Bu takımın gerçekten sağ açığa,sol beke,stopere,forvete ihtiyacı var.Baroş yıllık 3 alıyor zehir zıkkım olsun defolup gitsin,Hamit 3 alıyor ne oynadığını bilen var mı?Riera solbek değil,ujfaluji fena değildi o gittikten sonra defanstada problemler oluştu.Umut Galatasarayda oynayamaz iyiki kiralık aldık sene sonu bir zahmet bonservisini almasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt