Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferide iptal olur böylece.

işin aslı hocanın verdiği bazı kararlardan dolayı belirli oyunculara olan ısrarından dolayı çok eleştirdim ama şu konuşmalarından sonra hocanın işine sürekli birilerinin burnunu soktuğu apaçık ortaya çıktı.şu saatten sonra fatih hoca istemiyorsa eğer sneijder gelmesin gıkımı çıkarmam.

ünal aysal çok istiyorsa alsın bülent tulun'u kendi şirketinde çalıştırsın. Arkadaş bu adam fatih terim'e huzur vermiyor,varlığı bile rahatsız ediyor işte. Defolsun gitsin Galatasaray dan şu tulun. Yetti be artık.

tamam terim tulunu sevmiyorda tulun ne yapıyor terimi bu kadar rahatsız edecek merak ediyorum

FatihTerim sadece yara var diyor ama biz yarayi gostermiyor ve yaraya isiyemiyoruz yara kangren olup kesilecek seviyeye gelecek ..

Lan ne yuzsuz adamsin Tulun efendi Istenmiyorsun git gayri.Degil sneijderi messiyide getirsen senden nefret edecek bu taraftar

ben acıklamalardan sonra sneıjder transferı yalan oldu gıbı sezdım...

ulan ne korkdum hoca biran bırakıcak gibi konuştu, ruhumuza bu açıklamayı yaptıranlar utansın, imparator sustu sustu herşeyi bir sineye çekdi bakalım bir kişide adam gibi konuşacak mı diye olmayınca adam sayfalara döktü herşeyi. bakalım bundan sonra ne olucak. her zaman ASLOLAN GALATASARAY'DIR!

Bu konuşmayı umarım birileri üstüne alır ve çeker gider yoksa bu konuşma yarardan çok zarar getirecek gibi

Sence kim alacak bu konuşmayı üstüne.

Bu lafı en çok üstüne alacak kişi başkan olmalı.Ve tulunu anında silmeli defterden.Fatih hoca floryadan yolladı o bacadan geri girdi.Resmen hocayı istifaya zorluyor.Açık ve net.Sanki hoca gidecek mourinyo gelecek.Bu tuluna mourinyo bile dayanmaz vallahi.:(

ya hoca haklı eyvh yönetimde kıl adam çok ama takımın bu kadar ruhsuz oynamasının açıklaması olmalı geçen sene ki takım nerde bu sene ki takım nerde bir takımda herkes mi kazma olur:ss:

kazma var diyorsun dimi? Hoca kimleri istedi kimler alindi. Sol bek-stoper istemedimi? Hocami dedi cris alin hee.... Hoca diyor alan varmi??

iyi olmadı,hoca hep ne diyordu,Galatasaray ın ic barısı saglaması lazım diyordu,simdi yarın gazeteleri acacagız sayfa sayfa sorunlar,pusuda bekleyen fener medyası,fenerin alcagı bir galibiyet felan,2 taraftan biri maglup olacak,baskan umarım aklını basına alır,hoca giderse biteriz valla biteriz,hepimizin bozulan psikolojisini düzeltti o,galibiyeti unutmustuk resmen ya,macta 2-0 öne gecsek bile ulan yeniliriz yine diyodum hoca gelmeden önce,Fatih hoca Galatasaray ın bozulan itibarını yeniden saglamıstır,saygı duyulan,tercih edilen bir kulüp imajını tekrardan getirmistir,bugün gitse bu kulüp kimi getirecekde basarıyı yakalayacak ha?

Boşverin Feneri filan biz kendi kendimizi yiyoruz resmen..

Hoca güzel mesaj vermiştir anlayan da azıcık haysiyet varsa gerekeni yapar eğer yapmaz ise o zaman görev artık bize düşer..

transfer falan olmaz artık offfffffffff ortalık karıştı beyler çok büyük sıkıntısı varmış fatih hocanın belliydi kaç gündür konuşmamasının belkide bu maç çok kötü bi başlangıç olabilir yada çok iyi bi başlangıç

Lan ne yuzsuz adamsin Tulun efendi Istenmiyorsun git gayri.Degil sneijderi messiyide getirsen senden nefret edecek bu taraftar

tulunda zerre kusur yok bütün sorun başkanda Galatasaray'ı şike ile birlikte anılmasını sağlayan kişiyi danışman olarak alan sayın Aysal'da tüm problem.

Bülent tulunu neden hedef aldiniz ? ne biliyorsunuz ? yönetimdemisiniz ? anlatinda anlayalim.

Asıl olan Galatasaray'dır , hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir!

Hocayı istemeyenler biri de o.

açık konuşmak gerekirse işin detayını bilmiyorum haklı olabilirsin.ama ben bu adamın ünal aysal'dan daha iyi kaldırabileceğini düşünüyorum başkanlığı.ha şuan için ünal aysal gitsin falan filan demiyorum ama bir kreş gibi yönetilmemeli bu kulüp bu kadar malzeme verilmemeli sağa sola.

Ünal başkan onlarca şirket yönetmiş çok başarılı bir iş adamı ve Galatasaray' ı da bir şirket gibi görüyor. Evet şirket ama binlerce taraftarı olan bir şirket öyle bilinenlerden değil. Genelde bu tarz yöneticilerde yüksek ego, 2-3 tane adamı olur ve bu adamların yanlışları görülmez, herşeye tolerans gösterilir v.s. O adamlar için şirketteki çok iyi adamlardan vazgeçebilir, bizim sorunumuzda bu.. Ünal başkan Fatih Terim' i bu şekilde düşünüyor, yani giderse gider daha iyisini bulurum, ama işin aslı bu değil. Fatih Terim Türkiye'nin en büyük, dünyanın en iyi 10 teknik direktörlerinden biri ve Galatasaray standart bir şirket değil.

Bir an önce başkan, yönetim aklını başına almalı, Fatih Terim' in doğrularıyla, yanlışlarıyla arkasında durmalı, biz taraftarlar gibi. Kızarız da, severiz de..

Sonuç her zaman aynıdır, Fatih Terim bizim imparatorumuzdur..

5-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt