Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse (buna Fatih Terim'de dahil) GALATASARAY'in ustunde degildir. Her biri bu takim icin mucadele veren konumuna bakmaksizin birer ELEMANIDIR. Fatih Terim'in bu aciklamalarindan sonra (ozellikle onceden hazirlanmis) bu yenilgiyi bilerek aldigini dusunuyorum. Yaptigi akil almaz hamleler de zaten bunu gosteriyor.Yazik olan yine biz musterilere oluyor. Biz para verip heyecan ve basari beklerken ELEMANLAR para alip bu heyecani ve basariyi kendi hanelerine yazmak derdindeler. Hepsi ayni gozumde.

haksızlık etmiyomusun sence.ayrıca sen Fatih Terimin istediği hiçbir adamı almamışsın.1 aydır bir şerefsizin paşa gönlünü bekliyor,adamın kapısında yatıyorsun.GALATASARAY gururunu ayaklar altına aldırıp,3.sınıf takım muamelesi yaptırıyorsun.Kurban olsun ünal FATİH TERİME...

Siz yanlış anladınız galiba Ben Adnan Polatı savunmuyorum burada ki Adnan Polat'ın yabancı transferindeki son senesine bakmazsak ne kadar başarılı olduğunuda biliyoruz ha bu takıma gelen Selçuk Hamit Burak hoca olmasaydı bu oyuncuların hiçbiri şu an bu takımda olmazdı

Afedersin sen alinmada, iyi halt etmis hoca Burak ve Amrabat gibi futbol yoksunlarini buyuk paralara getirmeye

Ileride top tutacak, top bizdeyken oyuna katki yapacak forvetimiz yok yahu

Kurumsallık diye diye birbirinden bi haber bir yönetim oluştu e buda yönetim içindeki derin liselilerin işine geldi tabi fatih hocayı istemeyen kesimin

Bizim taraftarda çok özlemiş bu günleri millet içini boşaltıyor resmen... :asd:

Manu'da Ferguson'a "eleman" diyemez kimse. Kusura bakmayın.

Orasi Manu burasi GALATASARAY. Kimse Galatasaray'in ustunde degildir. Fatih Terim'i cok severim keza Hagi'yide. Biri olmasaydi emin ol digeride olmazdi en azindan bu efsane konumunda. Bir baska konuda Faruk Suren olmasaydi bugun bunlari hic konusmuyor olacakdik.

Altunterim gibi götünden sallayanlara malzeme çıktı yok Biliç hocayı aramışmış ulan dürzü şimdiye kadar beynin nerdeydi de yazmadın Sneijder hani geliyordu işte bunlar yüzünden hoca bu kadar sert konuşmasaydı keşke.

Arkadaş şimdiden bölünmeyin hocaydı-yönetimdi diye. evet hoca söylediklerinde haklı,ama keşke bu kadar kaos kokusu varken medya bizi sürüklemek isterken sen yine büyüklüğünü gösterip haklıda olsan kolu kırıp yeni içinde bıraksaydın, birileriyle konuşsaydın he belki konuşmuşsundur belki anlamamışlardır ama şimdi daha beter yerlere gitmeye başlıyoruz. Çook malzeme çıkıcak bu durumdan

emin olki fatih hoca aylarca kendini tutmuştur konuşmamak için. başkan fatih hocayla bi görüşme yapmak için bile günlerce bekletti terimi. hatırlayın kamp öncesi transfer için yapılacak görüşmeyi sürekli erteledi

ben sonuna kadar FATİH HOCAMINyanındayım renkdaşlar.az bile konuştu hoca bence...

Başkana göre Galatasaray bir şirket.

Hocaya göre Galatasaray bir kültür.

Sorun burada başkana göre kulüp içindekiler eleman , hocaya göre bir simge , sembol. İkisinin sorunlarını çözmesi artık zor herkes kendi işine bakacak artık.

çözemiyorlar işte böyle başarı gelmez birinden biri ya gidicek yada konusup anlasıcaklar basit bu kadar başarı gelir mi sence bu duruda bi başarısızlıkta hoca başkan başkanda hocaya sallıcak biliyoruz

Birinden biri gidecek mi ? Hoca takım kamptayken bırakıp gidebilir mi ?

Transferi kim yapıyor ? Bülent Tulun denen yaratık.. Fatih Hocanın şartlarından biri bu yaratığın florya dan uzaklaştırılmasıydı..

Başkan ne yapıyor ? Dış transferi Bülent tulun'un emrine veriyor...

Yaratığın İtalya'dan fotoğrafları geldi açın bi bakın pis pis gülmesi bile çok şeyi anlatıyor ..

Galatasarayda işler 1-2 sene iyi gider. sonra herşey dibe vurur sonra 6-7 sene kendimize zor geliriz. Kafa değişmiyor bir türlü

yani şimdi ne olacak abi başkan nasıl tepki verecek transferle ne olacak akıl yürütebilen biri var mı ya kafam durdu benim

Bizim taraftarımız gerçekten felaket tellalı yeter kii bi koz geçsin ellerine.

turgut benle dalgamı geçiyosun..,,

geçen sene hadi avrupada yoktuk anladık..

sen bir planlama yaparken a-b-c diye sıralama yapıyorsan. en v-y-z planına kalıyosan ne yapacaksın...

ayrıca hangi transfer yetişmiş. benmi diyordum kampa yetişecek-şu tarihte gelecekler diye????

bişeyler söylersen bende bunu söylerim. istemediği adamlar gelmedi. zamanında alamayıp maaş-yok şöyle böyle diyip basına malzeme veren fatih hocamıydı????

senin düşüncen budur.ama bence hocaya verilen kadroda hiç fena bi kadro değildir.fatih hoca bu konuda kesinlikle haklıdır diyemem.

Ya allah rizasi icin birisi kisaca yonetim arasinda niye kavga var ablata bilirmi? Bugunku fatih hocanin konusmalarini ve hafta basi Unal baskanin konusmalarini dinleyemedim. Sagalin.

Afedersin sen alinmada, iyi halt etmis hoca Burak ve Amrabat gibi futbol yoksunlarini buyuk paralara getirmeye

Ileride top tutacak, top bizdeyken oyuna katki yapacak forvetimiz yok yahu

Tamam bende Burak'ın bazı özelliklerini beğenmiyorum ancak insanlar her şeyi çabucak unutuyor o Burak dediğin adam olmasaydı şu anda sadece anamızın liginde oynuyor olacaktık

emin olki fatih hoca aylarca kendini tutmuştur konuşmamak için. başkan fatih hocayla bi görüşme yapmak için bile günlerce bekletti terimi. hatırlayın kamp öncesi transfer için yapılacak görüşmeyi sürekli erteledi

haklısın bende aynen öyle düşündüğümü vurguladım ben sadece dert yanıyorum be renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt