Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elimizde Dany, Semih ve Gökhan üçlüsü var stoperde kullanabileceğimiz. Ujfa'nın tekrar form bulabileceğini zannetmiyorum.

Bence bu bölgeye bir ekleme yapmalıyız. Semih ve Dany kaliteli oyuncular ama sahada birbirlerini tamamlayacak şekilde oynayamıyorlar. Bize savunmaya liderlik edecek bir adam lazım.

Bek bölgesi de sorunlu. Sağ tarafta Eboue'nin dönüşüne kadar Sabri ile hatta Hamit ile idare ederiz ancak sol taraf çok kötü. Riera bütün çalışkanlığına rağmen savunma tarafından hiç yok. Ayrıca hiç bir zaman tempolu bir oyuncu olmadı. Hem hücum hem savunma işini yapmasını beklemek hayalcilik olur. Orjinal bir sol bek şart.

Hücumda ise hepimizin net şekilde gördüğü üzere hiç birşey oynamıyoruz. Tempo yok. Yaratıcılık yok. Bir hücum düzeni yok. Forumda bolca kullanılan tabiri kullanacak olursak lesh. :D

Sneijder transferi gerçekleşirse orta saha ile hücum bağlantısını iyi kurabilecek bir oyuncuya kavuşuruz.

Ancak Sneijder transferi gerçekşse dahi hücum hattına başka eklemeler de gerekiyor. Hiç kenar hücumu yapamıyoruz. Çünkü kenar oyuncumuz yok. Kanat denince akla gelen hızlı, dribbling üzerinden adam geçen, sıfıra inebilen, kontrada topu hızlıca hücum bölgesine taşıyabilecek özelliklere sahip tek oyuncumuz Amrabat ama o da bir çok yönden yetersiz. Bu nedenle bir kenar oyuncusu eklemesi yapılmalı takıma. İki kenarda da oynayan bir oyuncu çok iyi olurdu. Bu sayede saha içinde epey hamle şansı olur kenar yönetimi için.

Orta sahanın ortasında da zaman zaman çok kolay top kaybı yapma sorunu baş gösteriyor. Ancak Sneijder transferi gerçekleşirse bu konuda epey yol alırız. Selçuk ve Melo yalnız kaldığı anda üçüncü bir oyuncu olarak bu bölgeye yardıma gelip topu ileri taşıyabilecek bir oyuncu Sneijder. Ancak Sneijder transferi gerçekleşmezse üçlü bir orta saha kurgusu ile Hamit'i ortaya kaydırabiliriz. Yekta da olabilir aynı şekilde.

Yani Sneijder transferi olsa da olmasa da

Stoper

Sol bek

ve kenar oyuncusu eksiklerimiz var.

Dilerim bir şekilde hepsi halledilir.

Önümüzde zor maçlar var. Bu dengesiz halimiz bir kaç maç daha sürebilir. Malesef kayıplar yaşayabiliriz. Beşiktaş ve Bursa maçlarını düşününce çok umutlu olamıyorum şu kadro yapısı ile.

Ancak bu maçlarda kayıplar yaşayacak olsak bile eksikler giderilirse yakalayacağımız bir seri bizi hedeflerimize taşır.

Zaten anlaşılan o ki; Fatih hoca bugünkü maçtan çok basın toplantısına konsantre olmuş..Konuşmasına gösterdiği özenin yarısını Kasımpaşa'ya gösterse bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

en azından Emre Çolak'ı 90 dk. seyretme ızdırabını çekmezdik

Transfer Nöbeti

kanatsiz nasil sampiyon olacak bu takim...

Muslera

Hamit Semih Dany Riera

Engin Melo Selçuk Yekta

Burak Umut

Kadro bu olmalıydı bu akşam. Terim nasıl bu kadar inatçı olabiliyor gerçekten anlamıyorum...

Sabri... kanatta Emre Çolak.... Elmander?????

Lombak gibi ortada duran gerçekleri nasıl bu kadar inatla görmezden gelebildiğine inanamıyorum.

Abdürrahim Albayrak mı başka yöneticimi bilmem ama "Fatih hoca Sneijder için sistem bile değiştirmeye hazır" demişti. Niye istemesin Sneijder'i? Bir de Ünal Aysal'ın Fatih Terim'in listesinde "Sneijder de var" yalan çıkmaz umarım.

Muslera

Hamit Semih Dany Riera

Engin Melo Selçuk Yekta

Burak Umut

Kadro bu olmalıydı bu akşam. Terim nasıl bu kadar inatçı olabiliyor gerçekten anlamıyorum...

Lombak gibi ortada duran gerçekleri nasıl bu kadar inatla görmezden gelebildiğine inanamıyorum.

ne enginden nede yektadan kanat oyuncusu olmaz...

Her musibetten bin nasihat doğar sözünü asla unutma.CL öncesi içerideki yanardağ patlamasaydı zor maçlar öncesi patlasaydı çok daha kötü olmazmıydı sence.Bence zamanlama müthiş.Çünkü herkes aklını başına alacak ve göreceksinki transfer/transferler patlayacak buna emin ol hep birlikte göreceğiz.

BAyramın gelişi arefeden belli olurmuş .Şöyleki 4 gün önce Abdülrahim Albayrak ön sinyalleri vermişti zaten.Mimikleri işin buralara geleceğini gösteriyordu.Geldi de.Bence mükemmel oldu.Hep birlikte göreceğiz.

Ama terim hocama bir kızgınlığım varki geçmedi.

Hamitte,meloda,Amrabatta,yiğit gökoğlanda bukadar ısrarcı olması transfer yapabilir ehliyetinin elinden alınmasına neden oldu.Hatalıydı.Biraz transferlerin tutup tutmayacağı konusunda burnu koku alması lazım.Fiyaskoydu Terim hocamın istedikleri.Bu nedenle akla transferi yönetim yapar,hoca eldeki hamuru ekmek yapar ibaresini doğru çıkarıyor.

Yönetimde artık golleri atmalı bitirmeli transferleri.

İnşallah

Muslera

Hamit Semih Dany Riera

Engin Melo Selçuk Yekta

Burak Umut

üstad yapma allasen umut ilk 11 başlasaydı girdiğimiz 2-3 pozisyonu bile bulamazdık, ayağına gelen her top direk rakipte, ki zaten oyuna girdikten sonra da bir halta yaramadı

Burak demiş yine biri. Başka mı adam izliyoruz son zamanlarda. Top tutmaya da başlamış. Pasları da yerinde. Top da sürüyor. Hep aynı bahanelerde geliyorsunuz. Takımda çok iyi sistem var da Burak Yılmaz içine ediyor sanki.Burak YIlmaz olmasaydı şuan ne durumda olurduk düşünebiliyor musunuz? Herkesin beklediği Schalke maçı, Sneijder hayalleri. Hala daha yok şu kadar gol atsa bile futbolcu değil diyorlar bi de.

Burak sene başında oynamadığı zamanlarda önce Süper Kupayı aldık ardından ligde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ile zirvedeydik..Demek ki Burak'sız da gayet iyi idare ediyormuşuz!

Bu klübe hoca kadar kim emek vermiştir sorarım size. Adam yeri geliyor eşinin yanında ailesiyle zaman geçiremek yerine gidip günlerce floryada yatıp kalkıyor yine kötü yine kötü.

Bu klübe FATİH TERİM'in 10da 1'i kadar birşey verdiniz mi ki burada gelip onu yapmasaydı bunu yapmasaydı diye ahkam kesiyorsunuz.

Adam sustu işte bu zamana kadar sustu, sustukça ezildi sustukça suçlu o oldu.

Konuş hocam konuş. Konuş ki arkanı kazımaya çalışanlar bir kez daha düşünsün.

Tamam Fatih Terim bir fenomen'dir Galatasaray'daki efsanelerden biridir ama bu kadar da degil :) sen, ben olmazsak Fatih Terim suanda neredeydi. Sen, ben belirliyoruz degerleri biz yoksak onlarda olmaz..ne onlar bizden nede biz onlardan ustunuzdur...Bu takima daha tarafdardan daha fazla veren cikmamisdir buna emin ol..Ali Sami Yen disinda.

Bülent Tulunun istifa etmesi şart.

Şu Sneijder işine bi nokta koysunlar artık olmuyosa olmuyo onun keyfini bekleyecek değiliz takımın hücumda-savunmada bariz eksiklikleri var.

heitinga 5 milyon

sneijder 7.5 miyon

carlinhos 4 milyon

şu transferler ligi açık ara cl yi ise yarı finalde zorlar

Burak'ın şu takımdan derhal gitmesi gerekiyor. O varken 10 kişi oynuyoruz. Pozisyonlarımızı başlamadan mahvediyor.

Şu Sneijder işine bi nokta koysunlar artık olmuyosa olmuyo onun keyfini bekleyecek değiliz takımın hücumda-savunmada bariz eksiklikleri var.

herseyi gectim, su takima okadar ihtiyac varken bir adamin arkasindan gitmek ne demek yaa..

Takim resmen dokuluyor.

Madem kanat oyuncumuz yok en iyisi 96-2000 arası taktiğe dönmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt