Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocanın bilgisi olmadan sneijder ile görüşüp transfer sürecinin dışında tutarsan fatih hocayı o da çıkar böyle açıklama yapar. tulun amatör branşların başında ne işi var orda.tulunu okadar hafife alma başkana akıl hocalığı yapıyor. seçim döneminde de sürekli yanındaydı

Yahu Tulun kim başkana akıl hocalığı yapmak kim, Tulun dış kapının mandalı camiada. Başkan şu anda lisesilerin başkanı, onların istediği çizgide ilerliyor.

Yahu hoca çalışmıyor ki. Transfer yapılacak adamı göndermişler hallet işi sen o bölgeyi tanıyorsun diye. Hocayla birebir muhattap bile değil. Medya Tulun'u attı taraftarın önüne sizde vurup duruyorsunuz adama. Tulun'a sıra gelene kadar ne adamlar var yönetimde.

Bülent tulun denilen zat sadece mektup muhabbeti yüzünden en başından beri hiç bulunmaması gereken yerde

Terimin açıklamalarını yanlış , zamansız, gereksiz buluyorum

Aysalın tulun ısrarını da bi okadar saçma buluyorum

En temizi Ali Dürüst'ün başkan olması gelecek ilk genel kurulda.

Ayrıca Emrenin Aydının oynadığı takımda Kazım neden oynamaz veya Pinoya neden şans verilmez

Yahu Tulun kim başkana akıl hocalığı yapmak kim, Tulun dış kapının mandalı camiada. Başkan şu anda lisesilerin başkanı, onların istediği çizgide ilerliyor.

sen öyle san. danışmanlık yapıyor başkana, başkanın çıkıp fatih hocaya atar yapmasının altında tulun gibilerin dolduruşları var

Bülent tulun denilen zat sadece mektup muhabbeti yüzünden en başından beri hiç bulunmaması gereken yerde

Terimin açıklamalarını yanlış , zamansız, gereksiz buluyorum

Aysalın tulun ısrarını da bi okadar saçma buluyorum

Mektup olayında haklısınız :ka21:

sneijderi istememek bilmiyorum biraz saçmalık şuan dünyadaki her antrenöre sorsan sneijderi gözü kapalı kadrosuna yazar ama fatih hocanın bu takıntıı nedir onu anlamak güç.

Neden bizden başka bir Allah'ın takımı istemiyor adamı.(Adama kötü demiyorum son 1 yılından ve maliyetinden bahsediyorum)

neler olacak çok merak ediyorum bu yarın divanda neler olacak Başkan nasıl tepki verecek wesley efendinin keyfini bekleyeceğiz mi hocanın istediği transferler ne olacak :o

En temizi Ali Dürüst'ün başkan olması gelecek ilk genel kurulda.

Beceremez.net.

Özhan Canaydın gibi bir başkan lazım(iyi niyetbakımından) ama aynı zamanda transfer ve hak savunmada da bir o kadar yetenekli bir adam.Var mı bilemiyorum öylesi.

Aslında Fatih Terim başkan olmalı bir sonra ki seçimde.

hic umutlanmayin. sneijdermis, kakamis, diegomus, hic biri gelmez.

24/25 ocakta alper potuk gelir, transfer kapanir. allah askina, sneijder kim galatasaray kim? umarim maci izlememistir, allah bilir ne dusunuyodur izlediyse. :o

Neden her zaman bi eksik var bu takımda anlamıyorum. Yönetim futbol piyasasından anlıyor veya gerçekten işi bilen adamlar oluyor o zaman para olmuyor. Bu seferde para var karizma var ancak yönetim ve getirdiği adamların zerre futbol piyasasından anladığı yok.

sneijderi istememek bilmiyorum biraz saçmalık şuan dünyadaki her antrenöre sorsan sneijderi gözü kapalı kadrosuna yazar ama fatih hocanın bu takıntıı nedir onu anlamak güç.

fatih hocanin sneijder takintisi yok emin ol,o da herkes gibi onu cok istiyor

Bugünden sonra transfer beklemek Abesle iştigaldir

Bugünden sonra bu takıma transfer yapmak Fatih hocanın yediklerini,suratlarına tükürdüklerini yutmak demektir

Fatih terimi egolu sanardım ancak ne yazık ki dahada egolu ATANMIŞ bir başkan var

Transfer Nöbeti

umut formdaydı sezon başı , gerçi attığı golleri tekrar izleyince hiçbir golünün futbol klası ile ilgisi olmadığı görülüyor tamamen fırsatçılıkmış gibi görünen şans , elmader formsuz bu sezon doğrudur hatta ilk yarıda rezalet denebilecek seviyedeydi ama bu maçta ilk yarıda ayağına aldığı topları saklayıp arkadaşlarına servis etmesini görüp bir de 2. yarıda giren umudun çaresiz çırpınışlarını izleyince aradaki fark ortaya çıkıyor

Tek futbolcu üzerinde yorum yapmak yanlış sonuçlara götürebilir. Basit bir örnek:

Dakika 90. Emre Çolak mükemmel bir çalımla rakibinden sıyrılıp, stoperlerle karşı karşıya kalıyor. Burak, mükemmel bir pozisyonda ok gibi fırlamaya hazır. Emre malı ne yapıyor? Topu Burak'ın önüne bırakıp gol sevinci yaşamaya başlayacağına, gidip rezalet şutlarından birini daha atıyor. Şimdi Burak kötü mi oynadı?? Burak ayağında top tutamıyor vs. Vs.

Burak önüne top atıldığında iyi oynayan bir fubolcu. Önüne top atmaktan aciz adamı arkasında oynatırsan, Burak'a suç atma.

Umut da baskılı futbolda başarılı olan, dönen toplardan gol bulma ihtimali yüksek bir oyuncu. Buna göre değerlendirmek lazım. Takım pas yapmaktan aciz, rezalet bir futbol oynadı. Bu durumda Umut'dan da başarı beklemek zor,.

yarin kacta bu divan toplantisi? sabah bi toplantim var amsterdam'da, bakabilecegimi dusunmuyorum. biri cevap verirse guzel olur.

sneijder artık gelme. camianın içine ettin kevaşe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt