Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında futbolu bilen adamlar yönetmelidir,imparator başkan olsa işte bence o gün çağ atlarız.

Yarın Divan Kurulu toplantısında herşey netleşir.Ya birlik beraberlik mesajı verilir ya da soğuk rüzgarlar esmeye devam eder.Temennimiz hali hazırda bekleyen satılık kalemlere daha fazla malzeme vermememiz.

Bülent Tulun denen zat , messi , ronaldo , falcaoyu sihir yapıp getirse yinede klüpten içeri adımını atmaması gereken bir zat ,

mektup olayı UNUTULMAMALI , UNUTTURULMAMALI .

herseyi gectim.. su kasimpasanin iki golunu herkez izlemistir... sanirim anladiniz...

evet onu bile yapamiyor bizim oyuncunlar...

ne olursa olsun önümüzde ki 3 lig maci cok önemli 9 puan sart oldu kasimpasa yenilgisinden sonra...

bjk bursa antalya gercekten cok zor maclar...

1.5 senedir yapılamayan transferler adamı delirtti artık

Neden bizden başka bir Allah'ın takımı istemiyor adamı.(Adama kötü demiyorum son 1 yılından ve maliyetinden bahsediyorum)

Abi zaten isteseler bize bırakırlar mı o adamı? :D Bırak teklif yapmayı,rüyamızda bile göremeyiz...Hazır biraz gözden düşmüşken bu fırsatı değerlendirmemiz lazım..Yani Sneijder'i almak gibi bi şans bir Türk takımının ayağına gelmişse bunu ıskalamaması lazım...Hemde 28 yaşında ve 7,5 milyon bonservise tam kelepir yani...

sneijder ne yapacaksa yapsin..Hocamizin isteklerini yerine getirmeliyiz..

Neden bizden başka bir Allah'ın takımı istemiyor adamı.(Adama kötü demiyorum son 1 yılından ve maliyetinden bahsediyorum)

ama fatih hoca kendi demişti kakayı istiyorum diye. atıyorum şuan ben galatasarayı çalıştırıyor olsam başkan gelse bana sorsa kaka mı sneijder mi sneijder derim kaka nın elinde patlama şansı çok yüksek ikili performanslara bakarsak.

Fatih Hoca takımı şampiyon yapıp gerekli zatlara gerekli cevabı verecektir yine.

sneijder - carlinhos gelsin transfer defteri kapansin artik.. ve dogru durust mac izliyelim..

Fatih hocanın transfer listesi vardır eminim ,ama biz takıldık sneijdere ,öncelikli mevkiler belli neden bu transferler zamanında yapılmıyo bülent tulun allah aşkına sen uzak dur şu işlerden , başkan biraz kendine gel allah aşkına ya iyi olan bi takımı 1 haftada bozar şu bülent tulun ve onun kafasında ki kişiler

Kulüp içi sorunları sırf kendisi oradan kovuldu diye bo sorunları çarpıtacak azize yumurtlayan bir adam(ki adam lafını iltifat olarak albilir) hala nasıl orada anlamak mümkün değil.İhtiyar heyeti sağolsun.

ben hocanın transferlerine hiç güvenmiyorum bence transfer hocaya bırakılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt